nizka samozavest zaradi oprsja:/
~NIA~ napisal/-a:ja, da se ko imaš fanta, ki te ima rad tako kot si. ampak če še nikol ni mela fanta vrjetno (zmotno) misli da je ne marajo zaradi prsi.
edini drugi način poleg operacije so pa razne kremce by saša lendero
Ah, ni rečeno. Seveda pozitivno mišljenje ali celo vzpodbujanje s strani drugih, komplimenti ipd. dodatno omogočajo višjo samozavest, ampak če je punca popolnoma brez samozavesti, ji noben kompliment ne bo zares dvignil samopodobe. Ključno je, da obrcaš samega sebe in se sam pri sebi odločiš kako in kaj naprej s tem 'problemom' ... In tukaj je mnenje drugih samo pikica na i, veliko večino moraš nujno narediti sam.
Če bo njena samozavest izvirala zgolj iz tega, da bo našla fanta, ki jo sprejema, ne vem kaj bo v primeru, če tega fanta nekoč izgubi. Vsaka ženska ima komplekse (grem stavit, da vsaka!) in zelo zelo narobe je, če jih zdraviš na račun tipa ob sebi. Slej kot prej spoznaš, da to ni to ... je še vedno v tebi, še vedno mori in te spravlja v zadrego.
In kar se tiče kompleksov na splošno - so kompleksi, ki se jih rešiš z razvojem, z leti, z izkušnjami. Pri 15ih smo bili vsi več ali manj nezadovoljni z lastnim videzom, vsega je bilo preveč ali premalo. Potem odrasteš, dobiš druge poglede na svet, s čimer ne mislim na to, da se popolnoma odpoveš videzu kot vrednoti - ne, samo način gledanja nanj spremeniš.
Mju napisal/-a:če te skrbi zaradi tipov naj ti zagotovim, da imajo rajši manjše kot pa ogromne, vsaj kokr sm js zasledila... sicer vsak rad pogleda za punco, ki je obdarjena, ampak za doma met pa mislim da ni nihče jezen, če ma punca normalno velike al pa mal manjše...
kot drugo, manjše so še vedno bolj praktični od velikih, torej si glede tega na boljšem. samo pomisli na tek, športno vzgojo, skakanje, hitro hojo... vsepovsod te velike prsi ovirajo.
kot tretje moreš vedet, da večje kot imaš, bolj se ti bodo na stara leta povesile, torej je spet bolš imet manj kot pa več...
kot četrto pa - (zdej bom napisala tist patetičen stavek, ki je v vsaki tretji temi skor) "če te ima rad, pri njegovi ljubezni ne bodo imele odločilne vloge tvoje prsi..."
Nimam kaj dodat, ker sem popolnoma istega mnenja kot ona.
Lepše in bolj praktične so mi manjše. Če bi meni nekdo dal na razpolago, ali bi izbrala večje, ali manjše, absolutno rajši manjše.
orhideja1 napisal/-a:
Nimam kaj dodat, ker sem popolnoma istega mnenja kot ona.
Lepše in bolj praktične so mi manjše. Če bi meni nekdo dal na razpolago, ali bi izbrala večje, ali manjše, absolutno rajši manjše.
Torej raje izbereš prsi Kiere Knightley (majhne prsi) kot prsi Jennifer Lopez (večje prsi)?
Zgolj kot primer.
-
- Cosmopsiho
Savannah napisal/-a:Maya19 napisal/-a:zame so majhne prsi košarica A, srednje B,C; od D dalje pa so ZAME že velike. Tako sem mislila.
V moškem jeziku je pri večini košarica A - praktično nima prsi, B - nekaj malega, C - že sprejemljivo, D in vse kar je večje od tega - kaj več si še lahko želim?
To pa sploh ne bo držalo. Jaz se kar strinjam z Mayo19. A majhne, B srednje, C velike. Kar je pa veš je pa zame že neokusno, oz. enačim z debelo žensko.
-
- Cosmopsiho
Jochie napisal/-a:popolnoma se strinjam z vsem razen z zadnjim stavkom...ne razumem žensk z majhnimi joški, zakaj sploh nosijo modrc? modrc je, kolikor mi je znano, namenjen podpori, opori, pri majhnih joškah pa ni česa podpreti, poleg tega se pa tudi povesiti ne morejo...
sploh pa meni je ženska z majhnimi joški brez modrca ful seksi!
Se strinjam. Naj nekaj velja tudi moško mnenje.
~NIA~ napisal/-a:prevelikih prsi se naveličaš, ker se vse vrti samo okrog njih.
poleg tega pa še razni komentarji (zavistnih) žensk 'ko boš stara se ti bojo povesle'pa kaj, se mi bo pač pa povesle, zdej je čas da mi stojijo tko kot morjo, ko bom stara pa tko ne bom iskala fanta in mogla bit popolna zanga. zdej bom našla (pa čeprov s pomočjo joškov) enga bogatga k mi bo na stara leta plačal operacijo da mi jih bojo dvignili!
joj, kar razkurm se ko mi kdo prbije kj tazga! sej so res kdaj v napoto pa ti gre na živce k jih vsak komentira, ampak ne se tolažt s tem da se bojo drugim povesle, vam, ki nimate nič, se tko nemorjo!
agrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzdej pa rajš grem kr sm tečna
Sorry ampak ti se moraš pa v vsaki temi hvalit kake maš no... Dejstvo je, da brez modrca lepše stoijo B ali C, kot pa E ali F... Fizika pa Fg=m*g pa to...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...