piza napisal/-a: Ojla - pozdravljene!
Jaz bi postavila vprašanje:
1. Kako mi kaže v sedanji službi ? Ali bom ostale v tej , ali bom našla kaj drugega boljšega ?
Si v fazi razmišljanja, tehtanja in morda tudi tuhtanja (karta misli). Zaenkrat ne kaže slabo. Situacija se umirja (karta svečenika), okoliščine so nekako stabilne, karta upanja in karta ljubezni namigujeta, da se trenutno kar dobro znajdeš in počutiš v tej sredini. Čez kakšen mesec je nek zoprn stres, nekaj te preganja, ampak je kriza zelo prehodna ...
Če želiš iskat novo delovno mesto, je idealno obdobje za to julij ali avgust (menda ne prav ugoden mesec po statistikah zavoda za zaposlovanje, ker večina išče nove delavce na jesen, ampak evo, meni se pač karte tako odprejo).
Drugače pa: karte samo svetujejo in namigujejo, odločimo se še vedno mi sami.
piza napisal/-a:
2, Ali se bo izboljšalo moje finančno stanje, ali bom dobila kakšno dodatno delo in s tem dodatni zaslužek ?
trenutek ni najbolj zrel za to ... zdi se da so ti ta trenutek v tem oziru vse poti nekako zaprte - tudi okoliščine ti niso najbolj naklonjene,
to pa ne pomeni, da bo stalno tako ... karta upanja nakazuje, da se bo situacija sčasoma zjasnila, zna biti, da se ti že čez mesec, največ dva nasmehne sreča ... te bo priložnost skoraj sama našla (karta usode), pa nekaj takšnega bo to delo, da ti bo dobro ležalo in kjer se boš znala dobro izkazat
Pri tebi se je nekaj kart ponovilo, verjetno tudi zato, ker sta vprašanja sorodna ... predvsem moram omenit karto upanja. Bodi in ostani optimist. Upanje ti bo dalo dovolj energije, da uspeš v vsem, za kar se odločiš.