Ko berem to debato, mi je postalo jasno, da nekateri pojma nimate kaj je to evolucija. Evolucijsko smo vsi kar dokaj enaki oz. zelo podobni. Ko bomo na evolucijski stopnji, da bomo imeli drugačne fizične potrebe se pa pogovarjamo naprej. Zaenkrat pa človek evolucijsko IMA fizično potrebo po seksu. Vsaj moški. Vsi ljudje pa imamo potrebo po bližini drugega človeka. Tudi če je to kurba, ki jih plačamo. Za nekatere je pa mogoče to največ kar lahko dobijo. Vsak išče nekaj drugega pri kurbi, tudi niso vsi samo za seks.
Pa glede piramide človekovih potreb. Marsikdo tudi tukaj nima razščiščeno. Vse potrebe osnovnega nivoja (fizične) so nujne. Dokler osnovne potrebe niso zadovljene se o višjih sploh pogovarjamo ne! To enostavno ne obstaja, da bi namesto nižje potrebe lahko zadovoljil višjo. Torej namesto hrane ti nameravaš živet od ljubezni? (nekaj takega sem zasledil gor pri seksu). Dobro mogoče je hrana, zrak in še kaj še bolj pomembno od seksa. Je pa definitivno seks nižje po lestvici kot razna višja čustva (npr. ljubezen).
Pa seveda je tudi dejstvo, da je tudi seks dokaj čustvena reč. Domnevam da tudi takrat ko plačaš zanj ni zadeva čisto mehanska. Stvari so pač bolj na osnovnem nivoju. Tudi čustva imaš osnovna in kompleksna.
In ne, ne želim si prostitutke (zaenkrat, kaj pa vem kaj me še sreča v življenju), samo zdi se mi pa normalno, da bi bilo to legalno. Pa zastonj VSI testi SPB. Vsaj za prostitutke, če že ne za vse ljudi.
Domnevam da prostitutko pač najdeš prek kolegov po ustni poti, kdo ve? Firbec