lahko uspe?
miteq napisal/-a:
Koliko pa je star tvoj hani bani šnukl puci buci ?

Mene moj velikrat pokliče zjutri ko gre domov z žura, čeprov tega nikol nism "zahtevala" od njega. Pa sm ga zadnjič vprašala, če to počne zarad tega, da ne bi bla užaljena. Je reku da ne, ampak da mu je kul, če me pokliče. Pa tega nikol nism vzela kot kej "nespoštljivga" al motečga. Kaj pa vem, sm navajena zgleda

Je pa res, da mi nikakor ne bi pasal reševat najinih problemov po telefonu ob takih zgodnjih urah.
-
- Cosmopolitanka
Midva sva zmenjena, da če greva zvečer ven vsak po svoje, si piševa sms, ko prideva domov. Nobenega od naju ne moti.
Se mi pa je že zgodilo, da se je enkrat napil in ah je naredil cel kažin in me je klicaril in mu je bilo žal in pol sem izklopla telefon ker se mi o takih stvareh ob 4. zjutraj ne da govorit s pijanim človekom.
Se mi pa je že zgodilo, da se je enkrat napil in ah je naredil cel kažin in me je klicaril in mu je bilo žal in pol sem izklopla telefon ker se mi o takih stvareh ob 4. zjutraj ne da govorit s pijanim človekom.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
imate prav ja...se bom mogla zadržat.
meni res več nič ni jasno glede tega tipa...kliče me skoz,mi gnjavi naj pridem k njemu spat....tako je bilo včeraj.in sem pač rekla da ne morem,da se lahko za danes zmenima.
danes se vse dogovorima,potem pa se mi ni javlal !!
mislite,da mi je vrnil zaradi včeraj,ali kaj dela z njim
mislim da res brez zveze ta veza
meni res več nič ni jasno glede tega tipa...kliče me skoz,mi gnjavi naj pridem k njemu spat....tako je bilo včeraj.in sem pač rekla da ne morem,da se lahko za danes zmenima.

pimkie napisal/-a:imate prav ja...se bom mogla zadržat.
karkoli že dela, naj dela brez tebe. če boš pa tolerirala pa se tolažla da bo bolš, pa kr
Spuci mu ignore še ti pa je.
Itak da se mu fajn zdi, da se mu vedno javiš pa da ga klicariš k se ti ne javlja pa tko dalje.
Sori sam, če bi hotu kej resnga, se tkole nebi obnašu. Ko ma cajt pa ko on hoče, ti teži, k te pa ne rab te pa ignorira.
Brezveze da tole vlečeš..sploh.
Itak da se mu fajn zdi, da se mu vedno javiš pa da ga klicariš k se ti ne javlja pa tko dalje.
Sori sam, če bi hotu kej resnga, se tkole nebi obnašu. Ko ma cajt pa ko on hoče, ti teži, k te pa ne rab te pa ignorira.
Brezveze da tole vlečeš..sploh.

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
tudi jaz pravim,no comment
kak zeloooo sem neumna ko se zatrapam
samo še vseeno mi ni jasno,zakaj me je pol doma predstavil,me vedno klical 3x na dan,koda me res pogreša....in še toliko stvari,ki pravijo na pozitivno stran.zdaj pa tole...
a mislite, da če mu stisnem ignor, da še bo kaj poklical?
rada bi mu namreč povedala,da se iz mene ne bo norca delala in da naj spelje....ufffff

kak zeloooo sem neumna ko se zatrapam

samo še vseeno mi ni jasno,zakaj me je pol doma predstavil,me vedno klical 3x na dan,koda me res pogreša....in še toliko stvari,ki pravijo na pozitivno stran.zdaj pa tole...
a mislite, da če mu stisnem ignor, da še bo kaj poklical?
rada bi mu namreč povedala,da se iz mene ne bo norca delala in da naj spelje....ufffff