Higiena pred in po spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Msn.. na okus vem da prehrana vpliva tudi pri puncah.. :)
Sej sem napisala.. sem jedla cel teden cebulo pa sem se vohala po cebuli, pa lubi je probal in rekel da imam okus po cebuli..

Tako, da bo ze kaj na temu.. No mogoce sem pa samo jaz cudna.

Voda pa po mojem ima veliko vpliva. Ne spomnem se vec tocno.. mogoce pa nimam prav? Naj me katera popravi..
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Ja, hrana vpliva na okus.

Poleti znam upalit kak teden svežega sadja in zelenjave (in nič drugega), da se telo prepuca in na začetku urin smrdi, da je nekaj neverjetnega.
Potem, ko se "spucam" tega ni več in tudi ta mala je takrat mojemu dišala (ampak se mi zdi, da je bilo edino takrat zares tako).
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Mellyora »

jao no, glede higiene sm tui jz zloooo pikolovska..pač želim, da človek vedno diši, cunje, lasje, ustna higiena je ful pomembna...( enostavno se ne morem lupčkat z nekom ki bi mu nekam ful smrdelo z ust)..konc koncev tui preden se dol dam se če se le da stuširam.. če ne se pa s kšnim blagim robčkom za intimno uporabo( ne baby) osvežim.. to je meni ful pomembno...
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

trapa napisal/-a:Ja, hrana vpliva na okus.

Poleti znam upalit kak teden svežega sadja in zelenjave (in nič drugega), da se telo prepuca in na začetku urin smrdi, da je nekaj neverjetnega.
Potem, ko se "spucam" tega ni več in tudi ta mala je takrat mojemu dišala (ampak se mi zdi, da je bilo edino takrat zares tako).

OT: še posebej se prepucaš, če k jedilniku dodaš šparglje! Pri vas na primorskem je kar nekaj kotičkov, kjer jih lahko nabereš...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

^^ Nabiram jih z užitkom, jem pa... po sili razmer. Torej 2 grižljaja zato, ker so zdravi.

Je pa zanimivo, ja, kako že čisto majhna količina prepuca telo. Če jih jem, mojemu ne dovolim me lizat. Ker ne verjamem, da imam takrat dober okus (on se pa tako ali tako ne buni, da se mu godi krivica).
Imaš, da me vikaš!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

to.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Electro sLut
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: everywhere

Neprebrana objava Napisal/-a Electro sLut »

Jaz sem pa glede higiene ful pikolovska. In vedno pred seksom se stuširam al pa vsaj obrišem z intimnim robčkom. Pač tko sem se navadla, ker drugač se počutim ful neprijetno in se sploh neb mogla dol dat. Isto po sexu se obrišem z robčkom...ne letim se pa takoj tuširat..ker to mi je pa že tist too much :? ...glede tipov, pa tut do zdej še na srečo nisem naletela na kakega, k neb meu vse pošlihtan glede higiene :)
Watch me. Work iT. I´m perfecT.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

Hm, očitno sem ena redkih, ki se skos ne glanca. Stuširam se zjutraj in to je to (ok, če sem športala al pa kaj se bom še enkrat). Včasih sem se tuširala z milom, trenutno pa (zaradi vnetij) samo z vodo. Po seksu grem lulat, stuširam se pa le, če kam grem. Fant je malo bolj mahnjen na tuširanje ampak jst se že ne bom izpostavljala suhi koži in vnetjem zato, da bom skos dišala po rožicah.
Kar se pa tiče okusa, je meni bolj všeč naravni kot pa po milu in čistilnih robčkih. :tot:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Samo meni tole s čistilnimi robčki ni jasno: se umijete z njimi pa pol splaknete še z vodo?
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Electro sLut
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: everywhere

Neprebrana objava Napisal/-a Electro sLut »

Ja voda ni vedno dosegljiva, tk da sam z robčki. Če je pa voda, pol pa še z vodo.
Watch me. Work iT. I´m perfecT.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

emm a ni to še slabš..pa tist pol vn pa not po vagini..hmmm pol so pa raznorazna vnetja ja
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Če je le možno se umijem tudi pred, definitvno pa vedno po seksu.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Pred in po.

Oboje opravim na bideju,enako fant.
Če tega ni sploh ne seksam!
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

Smetka_ napisal/-a:Pred in po.
Če tega ni sploh ne seksam!

jest tud.
nasploh sem precej občutljiva spodaj in mi je pomembno da se fant umije pred odnosom.tud jst se umijem pred seksom,nekak si ne predstavljam da bi me fant dol lizal če nisem umita. pa po seksu se tud umijem...itak večinoma seksava doma in mi nekak ni,da bi šla spat al pa da bi bla še cel dan "premazana" z raznoraznimi telesnimi tekočinami :D .pač greš pod tuš in to je to ne vem zakaj bi s tem odlašala do jutra (sploh jest,ki me živ bog ne spravi zjutraj pod tuš)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ok, to mi je jasno, da se človek umije pred seksom, če se je zadnjič recimo stuširal zvečer, zdaj je pa ura 1 popoldne.
Ampak recimo, da greste pod tuš okrog 6ih zvečer, potem pa ven na eno kavo, do fanta,... tam okrog 9ih se pa spravite seksat. A se greste vseeno prej še enkrat umit?
Odgovori