@a_pikica_a
Ko smo že pri rezancih z nutello in marmelado, tudi tile so v redu

Najraje si jih naredim za sladico ali pa kakšno večerjo
FETTUCCINI S KISLO SMETANO IN MAKOM
Mislim da izraz "simpl ko pasulj" pride v poštev
Potrebujemo (za 1 osebo):
- 3 žlice kisle smetane
- 2 pesti Fettuccinov (rezancev)
- 1 limonino lupinico
- 4 žličke maka
- 4 žličke sesekljanih mandljev
- 4 žličke sladkorja
Normalno skuhajte rezance (ponavadi rabijo do 10 minut). Med tem časom z mikserjem sesekljajte mandlje. Ko bodo rezanci skuhani, odcedite vodo, dodajte kislo smetano, mak in sladkor. Vse skupaj dobro premešajte. Servirajte na širokemu krožniku, s čokoladnim prelivom. Nastrgajte še limonino lupinico in dodajte mandlje.