A vasi fantje vedo, da ste na tem forumu in vaš nick?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Moj tud ve, da sm gor..bere ga ne..vsaj nisem se zasledila, da bi ga ta forum zanimal :) ... mislim da ne ve kaksen nick imam...in niti ni nikoli pokazal zanimanja... sicer pa tk nimam kej skrivat pred njim, ker ne pisem vseh podorbnosti, niti si ne zmisljujem nc, povem tk kot pac je..taka k sm pac sm, in nimam kej skrivat pred njim..tudi na cosmotu ne..je pa res, da js mam cosmota, on pa kaj drugega. malo zasebnosti pac mora bit... ce ga pa kej zanima, pa tk vprasa..js pa njega... :)
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

moj ne ve da sem tuki gor in mi ne bi blo kul če bi to vedel.pa sej v bistvu sem tukej gor naapisala zelo malo stvari ki jih on ne ve,ampak vseeno... me pa zanima če sploh ve za ta forum in ga kdaj bere,pa kakšni bi se mu zdeli moji posti
tudi drugače nisem tak tip človeka,ki bi mel vse svoje podatke na netu.nimam FB, tud tuki gor ni šanse a bi objavla svojo fotko al pa vsaj povedala kako mi je ime ali kej podobnega.sem pač preveč paranoična...nočem da vi vejo kakšen je npr. moj odnos do analnega seksa :D taka pač sem
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a xurshax »

moj ve, da sm tu ker kdaj kaj omenim, sicer pa ne ve mojega nicka pa tudi mislim da ga ne zanima ;)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Moj ve. Sem mu sama omenila in me kdaj tudi poheca na to temo, ker se mu ne zdim ravno tip ženske, ki bere cosmo forum. :lol: Foruma ne bere, ker misilm da ga res ne zanima kaj pišem in tudi če bi ga bral bi mi bilo popolnoma vseeno, če prebere bedarije, ki jih pišem. Itak pa pojma nima pod katerim imenom sem prijavljena. :D
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

Moj fant pa ne ve, ampak ne, da bi mu kaj skrivala, pač enostavno se nikol nisma menla kaj o tem... če pa bi prebral se mi pa nč nebi zdelo narobe, ne pišem nč kaj takega tu gr, da bi nastal kak problem.
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

ŽuŽa napisal/-a:Drugač njegovo mnenje o temle forumu je pa: da poneumlja :D .

To moj zmeri pravi!!! :lach: ... in k izjavm tko kšno "bistroumno" mi zmeri reče: "to si pa zihr spet na forumu pobrala"! :lol:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

moj ve, da sem na forumu, ker ga res veliko uporabljam. ve tudi nick, samo ne bere, ker se mu itak zdi izguba časa za take traparije, kot je cosmoforum :D

ne bi me motilo, če bi bral, ker itak ne pišem nič kaj takega, kar njemu ne povem. večkrat mi očita, da zapravljam čas tu gor, namesto da bi počela kaj koristnejšega (npr. kaj za faks). in se pridružuje (kot opažam) drugim fantom, ki pravijo, da forum poneumlja. in da naj ga raje ne berem preveč, če nočem biti zakompleksana, v skrbeh itd.

saj se drugače strinjam z njim, da bi lahko čas izkoristila bolje, samo vsak ima kakšno zabavo, obsedenost ... on je tudi prijavljen na nekaj forumov pa še igrce špila pa sva si bot :D mu tudi sama nič ne težim za te njegove stvari.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

Moj pa ne ve, da sem na tem forumu. Pa mu tega tud ne mislem razlagat, ker se njemu zdi to tko dost otročje in neumno. Ne mara tistih KAO tipičnih ženskih stvari.

Tko da tud vem, da tega foruma definitivno ne bere, ker sem parkrat iz jeze in slabe volje mau preveč napisala in par stvari tako osebnih, k se ne dogajajo velikim, da bi me takoj razkrinkov hehe :oops:

Ne vem pa, ali bi me motilo, če bi vedu al ne...fora je v tem, da bi zihr teži kaj pišem te stvari tlele gor :)
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Moj ve, da sm prjavljena na forum, mislim, da ne vem mojga nicka, ker jz nism omenjala tega, Moj pa ne deluje kot da bi ga zanimalo. Doskrat, ko mu kej omenim, da sm pobrala s foruma zavije z očmi in reče, da je use skupej neumnost. Slika Mi pa ne bi blo panike, da bi brau moje poste, ker več al manj se grejo usi o nama, njemu.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Moj tudi ne ve. Računalniške zadeve in internet ga sploh ne zanimata (no, na bolho že pogleda, to je pa tudi vse :D ), tako da tudi če bi vedel za ta forum in moj nick, mislim, da ne bi šel brati. Tako ali tako ne bi iz mojih postov izvedel nič takega, kar že ne ve.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

p!ka napisal/-a:Mi pa ne bi blo panike, da bi brau moje poste, ker več al manj se grejo usi o nama, njemu.

Pa njega ne bi motilo, če bi izvedel, da nekdo drug na forum piše o njem in njegovi zvezi?
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Hm, ve. Enkrat je slucajno videl, da tipkam tule gori.. :)

Niti me nebi motilo, da bi prebral vse moje poste.. Ker konec koncev se veliko pogovarjava.. :D Vcasih mu tudi povem kaj iz foruma, pa mnenje o temu..
Uporabniški avatar
sweet(xy)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sweet(xy) »

Tudi moj ve...da bi ga vsak dan bral,ne vrjamem. Mislim celo,da pozabi na to (ga pač ne zanima :D ). Spomni se (in tudi pogleda) najbrž samo takrat ko mu povem kakšno izjavo,k sem jo zasledila. Ali pa tisto o g.Joštu (a se ga kdo še spomni?) sva skupi brala in se nasmejala do solz. :lol:
Drugače pa mislim da nima nekega posebnega mišljenja o cosmo forumu. Forum kot kakšen drug, pač.
Edina pripomba, ki se jo sedaj spomnim je da si v temi Vprašaj me postavljamo smešna vprašanja in da nam mora bit res dolgčas,da se to sprašujemo. ;D

Me pa ne moti, če bi ga skos bral. Kr itak on vse izve predn bi karkoli pristalo na forumu.
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Jest jasno stalno preverjam svojo tuki gor. Enkrat sem videl na njenem računalniku, kakšen ma nick in od takrat naprej jo skos spremljam. Ona seveda ne ve, kdo sem jaz.

----
In zdej bojo vse punce nehale pisat bedarije :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

CoreySteel napisal/-a:Jest jasno stalno preverjam svojo tuki gor. Enkrat sem videl na njenem računalniku, kakšen ma nick in od takrat naprej jo skos spremljam. Ona seveda ne ve, kdo sem jaz.

----
In zdej bojo vse punce nehale pisat bedarije :D

hahaha ena se je zaj* :D (ne izkljucujem sebe :eek: :lol: )
Odgovori