Moški in ples
Moj fant pleše povprečno in tud željo po plesu ima povprečno...jaz pa nadpovprečno hehe. On to ve in...šteka če plešem še s kom drugim,medtem ko se njemu ne ljubi ali pa je zmatran....jz pač rabm to =)..ker sem tud sama plesalka
Če fant nebi sploh nikol hotu plesat...ma pomojm se nebi pretirano sekriala...ker mam prakso, da sem vedno dobila kakšno povabilo za ples...tako da tega ravno nebi stradala =) Bi ga pa mogoče poskušala naučit plesat če bi vsaj mal interesa pokazal
Če fant nebi sploh nikol hotu plesat...ma pomojm se nebi pretirano sekriala...ker mam prakso, da sem vedno dobila kakšno povabilo za ples...tako da tega ravno nebi stradala =) Bi ga pa mogoče poskušala naučit plesat če bi vsaj mal interesa pokazal
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 29. Sep. 2009 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Jaz pa priznam, da me tipi ki plešejo prav odbijajo. Se mi sicer s samim plesom ne zdi ni nič narobe, še več, zdi se mi krasna oblika umetnosti (no, pa tu ni govora o polkah na veselicah in opičjem zvijanju pijandur v diskačih). Sama nisem nikoli bila navdušena nad plesom, če se že po sili razmer najdem nekje, kjer je plesna glasba in se pleše, ostanem v kotu s svojim pirom in čakam odhod. Zato jaz in tip, ki rad pleše, nikakor nisma za skupaj, ker tu ne bi našla skupne točke.
Jochie napisal/-a:meni se tole zdi kot oglas...v smislu...95% moških so hlodi, jaz rad plešem in "dobro" plešem, punce, javite se, če hočete imeti "plesalca" za fanta...
Ja jo imam in rada pleše

Zase mislim, da dobro plešem, kajti 6 let sem treniral ples.
Ti pa svetujem, da daš sam oglas, če iščeš punco, notri pa ne pozabi pripisat, da si hlod in ne znaš plesat

Moti me da je na forumu samo citiranje, tema je postavljena, napiši, če rad plešeš in kako je s tvojo partnerico, če jo imaš, ne pa da se obregaš ob mene.
Re: Ne zna / noče plesat!
-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Me veseli, da nisem edina "čudna".Tearjerker napisal/-a:Jaz pa priznam, da me tipi ki plešejo prav odbijajo. Se mi sicer s samim plesom ne zdi ni nič narobe, še več, zdi se mi krasna oblika umetnosti (no, pa tu ni govora o polkah na veselicah in opičjem zvijanju pijandur v diskačih). Sama nisem nikoli bila navdušena nad plesom, če se že po sili razmer najdem nekje, kjer je plesna glasba in se pleše, ostanem v kotu s svojim pirom in čakam odhod. Zato jaz in tip, ki rad pleše, nikakor nisma za skupaj, ker tu ne bi našla skupne točke.

Eni pač ne plešemo, pika stop. Se me ne da prepričat.. ok, ja, da se v zasebnosti doma z dragim mal stiskava in guncava, se je že zgodilo, kaj več od tega (ples-wise) pa pač ne.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho
Ubistvu nevem..ker sem malokrat tud jaz v življenju v situaciji, ko bi plesala..morda bi me motilo, če bi imela tako navado in neznansko željo po tem tko pa..niti ne opazim oziroma pač..nevem še.
(in ja nisem 10let stara, tako je pač naneslo, da res nisem nikoli pretirano hodila v kake plesne klube ipd in ni bilo neke priložnosti za ples
)

It was forever..but it didnt last long..