zdaj po praznikih se bo tudi to poštimalo, tako da bo. je pa vsak dan tako, da je on doma zjutraj ker je pač tam na šihtu, potem pa grema v stanovanje.
morm pa tut povedat, da to se ne dogaja ves čas. samo pridejo takšni izpadi. in zakaj na božični večer? ker ni bilo dela, foter je mogu bit doma, in ker postane živčen ob njegovi mami, ni mel kaj druga za delat in se je odloču da gre naju štrapcirat.. brezveze a ne..
pa da ti povem zakaj js vztrajam.. tudi pri nas doma je bilo tako, dolgo let. ati je bil vse, obveljala je njegova in konec. vsi smo trpeli dokler se ni en začel zgovarjat, pa pol drugi in tk naprej. ampak mi smo bli štirje, smo lahk skup držali in se potegnali en za drugega. pri njih je pa samo on. uglavnem hočem povedat, da našga atija smo spremenili. zato pa hočem njemu stat ob strani in če boma dva bo že bolše. najbol zanimivo je to, da sm js že marsikaj rekla njegovmu fotru pa mi še nikol ni nič grdega reku. ponavadi pol glih zarad mene nardi kaj drugač. recimo nama da sam denar še zraven ko grema na morje, al pa tist dan ko sm tam on nardi vse namest njega.. tk da, včasih je res edina rešitev da si nazaj "nesramen". ker če si kr tiho, majo taki ljudje še večje veselje, se mi zdi.