Cosmo obdarovanje 2008
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
Bi se prijavila, ce ne bi bila obsedena z varovanjem osebnih podatkov
Sicer ne vem, ce je to, da ves nick in ime OK - po drugi strani pa jaz res ne bi bila vesela pink plisastega delfincka z bisernim leskom, tako da dam Jochie-ju kar prav.

Sicer ne vem, ce je to, da ves nick in ime OK - po drugi strani pa jaz res ne bi bila vesela pink plisastega delfincka z bisernim leskom, tako da dam Jochie-ju kar prav.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
jah, treba je določt neko vsoto, ker nekak ni fer da eni kupujete za 10€, drugi pa za 5€. more bit za vse enako, se vam ne zdi tko?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
lakeesha napisal/-a:jah, treba je določt neko vsoto, ker nekak ni fer da eni kupujete za 10€, drugi pa za 5€. more bit za vse enako, se vam ne zdi tko?
poglej, mene nihče ne more prisiliti, koliko bom dal za darilo, nenazadnje gre za moj denar! po mojem mnenju je bilo 5€ napisanih zato, da bi stvar bila zelo zanimiva in pritegnila tudi tiste cosmo uporabnike, ki nimajo svojih rednih prihodkov. nihče ne bo s prstom kazal nate, če boš porabila le 5€ za darilo in nihče ne bo s prstom kazal nate, če boš porabila več!
gre za darilo, ne za vrednost!