žura in ne pokliče
Sej se strinjam, da je treba fantom pustit svobodo, ampak meni tudi ne bi bilo všeč če bi reku da pokliče in pol ne bi. In ne zaradi tega ker ga hočem nadzorovat, ampak ker prva stvar ki bi meni prišla na pamet, je ta da se mu je kaj zgodilo. In če bi mi reku, da bo poklical in ne bi, bi mi sigurno pokvaru noč, ker jz bi čakala in čakala, vsa zaskrbljena, on bi pa lepo že spal doma. Tako da boljše, da niti ne reče da bo poklical, če ne bo...
In tudi ga ni treba takoj napast naslednje jutro, ampak se lahko tudi lepo pove, da sm čakala celo noč in da me je ful skrbelo. Vsaj moj me tolko pozna, da ve da je samo skrb, ne pa neka paranoja da je nevem kaj delal zunaj.
In tudi ga ni treba takoj napast naslednje jutro, ampak se lahko tudi lepo pove, da sm čakala celo noč in da me je ful skrbelo. Vsaj moj me tolko pozna, da ve da je samo skrb, ne pa neka paranoja da je nevem kaj delal zunaj.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
hm, moj mi sicer vedno pošle sms kadar je kje uzuni s kolegi...pa ne zato ker bi pol lajala nanj še cel naslednji dan, ampak ker očitno sam tko hoče (men je pa tut prou)...ne vem, mogoče se je ene parkrat zgodil da ni poslal sms, ampak v takem primeru mu js pošlem sms zjutri, kako se je mel itd. in potem me tekom dneva (se pravi, ko se zbudi) pokliče in mal podebatirava in to je to...
ni blo pa od nekdaj tko, prve mesce sm bla cela živčna kje je, s kom je in vse...ampak se je zadeva hvalabogu umirila (sm jih mal slišala
) in vidla (končno) da mu lahko 100% zaupam. To da sm ga mela pod kontrolo sem se pa naučila v prejšnji zvezi ko sem bila sama pod drobnogledom 24/7 in niti nism znala reagirat drugače, ker se mi je v tistem trenutku zdelo tako zelo logično da vem vse...jajks 
ni blo pa od nekdaj tko, prve mesce sm bla cela živčna kje je, s kom je in vse...ampak se je zadeva hvalabogu umirila (sm jih mal slišala

ryu10kyu napisal/-a:jullia_ :
Itak bo redko katera ženska priznala, da je v bistvu to vse skupaj stvar posesivnosti in občutka kontrole nad partnerjem, kajti če kontrole ni je paranoja in se svet ruši.
In ženska se ni spraševala joj ali je z njim vse v redu. Ampak prasec me spet ni poklical čeprav je rekel da me bo. Verjetno je mimogrede rekel jaja te bom poklical zato da se mu ni bilo treba več zgovarjati z njo po telefonu in si bo kupil nekaj časa s tem. In si je želel čimprej priti iz primeža njenih lovk, da se malo sprosti in ga zažura s kolegi. In kaj lepšega kot da ti ženska reče pokliči me pol ko boš nehal žurati, da vidim da je vse v redu. Kot da bi se z mamico pogovarjal. Ja vsak moški si želi žensko, ki se bo do njega obnašala ukazovalno in avtoritativno, ter tako skrbno da jo bo vsakič ko bo šel domov iz žura jo klical in poročal kako je bilo in kaj je delal.
Ne dvomim v to, da so bila drug dan tudi zasliševanja in opazovanje, če se bo kje slučajno zapletel in zgodbica ne bo 100% štimala in bodo luknje v njej kajti to je očiten znak, da nekaj prikriva.
Pa še to draga dekleta moški so z vami prostovoljno in niso zvezani in vam dolžni polagati računov. In niso nikogaršnja last. In noben vam ne daje pravice, da zahtevate od nekoga da vas kliče in se odziva na vaše ukaze.
Če bi hotel bi vas že poklical...morda si je pa mislil ne bom ji zdele težil, ker že spi, pa še pijan sem in bi najraje šel samo v posteljo spati, kje se bom še zdele pogovarjal z njo in ji vse razlagal kako in kaj je bilo...se bova že jutri zmenila. In ko pride drugi dan;... una vsa histerična...waaaaaaaaaaa nisi me poklical pa si rekel da me boš, jaz sem se pa bala zate(on itak ve da zna sam poskrbeti zase in da mu res ni treba je vsakič klicati ko gre z žura, da je vse v redu in da ni pristal v kliničnem) in logično mu je film počil in si je mislil pa kaj težiš baba.
Seveda se za to željo po njegovi varnosti ubogi revček je itak tako ranljiv v zunanjem svetu skriva vse kaj drugega kot sama skrb za njim.
Skratka to je en izmed načinov kako odgnati moškega stran od sebe in mu psihirati ni čudno da kroži toliko vicev o psihopatskih ženskah ki najedajo moškim. Še ne vem koliko komedij so posneli na ta račun.
Če že... rajši uporabite čustveno manipulacijo, ki ste jo itak vešče...in ga preko čustev raje priklenite nase.
Primer:
Muci a me boš potem, ko zaključiš z žurom poklical tako rada slišim tvoj glas, ker imaš tako sladek glas, da se vsa stopim in lažje zaspim potem ko vem da si varno doma na toplem ali mi pa vsaj mesidž pošlji. A boš ljubi? Pol mu prilimaš še en sladek cmok ko gre ven in naj bo res dolg in strasten in vas bo sigurno poklical. No vsaj jaz bi, hahaTako se bo moški počutil ljubljenega in zaželjenega in bo bolj plastelinast in ego se mu bo sesul ker ga ne bo mogel uporabiti. Vsak moški se razneži ko njegova muca prede in je vsa sladka in takrat se ga da obračati po mili volji, samo ne preveč očitno to delati ker bo pogruntal
![]()
Če pa slučajno ne bo poklical, pa ga zjutraj pokličite in mu ne psihirati zakaj ni poklical ampak bodite prijazne in mu mimo grede povejte da ste čakale da pokliče ampak ni in ste bile pol žalostne zaradi tega, ker ste si res želele slišati njegov glas.
Moški se mora počutiti možatega in pomembnega in zaželjenega. Tako ga boste veliko lažje obračale okoli prsta (saj vem da to ni vaša želja) kakor da igrate neko psihopatko, ki mu najeda in psihira.
Na tak način je samo vprašanje časa kdaj mu bo film počil in se bosta skregala. Potem boste ve jokcale doma in safer furale in se spet spraševale kaj za hudiča je šlo narobe. On ga bo pa po lokalih pil in jamral kaj je z ženskami in da kdaj je ta zmaj od ženske, ki ga ima zdaj pred sabo pojedel uno srčkano in prijazno princesko, ki jo je spoznal preden je ta pošast prišla na plano.
dobr post

ryu10kyu,se strinjam s tabo
mislim pa kaj pol,če te ni klical tudi če je rekel, da te bo. madona,sej ni prelomil poročne zaobljube. mogoče je bil pijan in se mu enostavno ni ljubilo pogovarjat s tabo.to se tud meni zgodi.včasih grem ven s prijateljicami in se mamo fino,čvekamo in se ga mal napijemo,pa mi potem res ni do tega,da me bo fant spraševal koliko kozarčkov sem spila. evo,tud moj je šel zadnjič ven v zadnjem trenutku pa me ni v istem momentu klical in to povedal.Jest sm prišla k njemu (sicer zelo pozno,eno uro kasneje kot sem mu rekla da bom,hehe) in ga ni bilo doma,pa kaj nej ga zdej na križ pribijem? sej je ja odrasla oseba,ki gre kamor hoče in ne moja last.sicer priznam da mi ni bilo prav,ampak sem se ugriznila v jezik in nisem delala slona iz muhe,ker se enostavno ne splača. tko da punce ne se sekirat za vsako malenkost in tipom težit s tem,ker vam bodo ušli.
mislim pa kaj pol,če te ni klical tudi če je rekel, da te bo. madona,sej ni prelomil poročne zaobljube. mogoče je bil pijan in se mu enostavno ni ljubilo pogovarjat s tabo.to se tud meni zgodi.včasih grem ven s prijateljicami in se mamo fino,čvekamo in se ga mal napijemo,pa mi potem res ni do tega,da me bo fant spraševal koliko kozarčkov sem spila. evo,tud moj je šel zadnjič ven v zadnjem trenutku pa me ni v istem momentu klical in to povedal.Jest sm prišla k njemu (sicer zelo pozno,eno uro kasneje kot sem mu rekla da bom,hehe) in ga ni bilo doma,pa kaj nej ga zdej na križ pribijem? sej je ja odrasla oseba,ki gre kamor hoče in ne moja last.sicer priznam da mi ni bilo prav,ampak sem se ugriznila v jezik in nisem delala slona iz muhe,ker se enostavno ne splača. tko da punce ne se sekirat za vsako malenkost in tipom težit s tem,ker vam bodo ušli.
ryu10kyu napisal/-a:Ja vsak moški si želi žensko, ki se bo do njega obnašala ukazovalno in avtoritativno, ter tako skrbno da jo bo vsakič ko bo šel domov iz žura jo klical in poročal kako je bilo in kaj je delal.
Ne dvomim v to, da so bila drug dan tudi zasliševanja in opazovanje, če
amm... k si že lih tko pametn dve vprašanji

vprašanje št.1: kva pa če je situacija obrnjena in je dec tist težak v vezi k hoče vse vedt in redno čekira kje si in kaj počneš oz. more met vse pod kontrolo??
ryu10kyu napisal/-a:Če že... rajši uporabite čustveno manipulacijo, ki ste jo itak vešče...in ga preko čustev raje priklenite nase.
Primer:
Muci a me boš potem, ko zaključiš z žurom poklical tako rada slišim tvoj glas, ker imaš tako sladek glas, da se vsa stopim in lažje zaspim potem ko vem da si varno doma na toplem ali mi pa vsaj mesidž pošlji. A boš ljubi? Pol mu prilimaš še en sladek cmok ko gre ven in naj bo res dolg in strasten in vas bo sigurno poklical. No vsaj jaz bi, hahaTako se bo moški počutil ljubljenega in zaželjenega in bo bolj plastelinast in ego se mu bo sesul ker ga ne bo mogel uporabiti. Vsak moški se razneži ko njegova muca prede in je vsa sladka in takrat se ga da obračati po mili volji, samo ne preveč očitno to delati ker bo pogruntal
![]()
... Moški se mora počutiti možatega in pomembnega in zaželjenega. Tako ga boste veliko lažje obračale okoli prsta (saj vem da to ni vaša želja).
vprašanje št.2: kva pa če ženska ni tak karakter k bi furala takole nagraužno osladnost... pol pa kaj, nabolš da gre v samostan ker jo bo itak prej al slej vsak dec v rit brcnu k pač ne zna oz. ne more bit tko pocukrana, mila in nezatežena... jebat ga, each way im screwed

The secret of success is consistency of purpose.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
moj ga sicer ne hod žurat, tako da nimam problemov s tem da me potem ne pokliče.. se pač slišiva vsak dan predn greva spat.. tko da če js že žuram kje, me on pokliče, reče draga grem spat, lepo se imej, men pa tut na kraj pameti ne pride da bi ga pol klicala ko pridem domov.. in tut js bi mu najbrž odgriznla glavo, če bi me poklical ob 3h ponoči, za to da mi pove da je doma in da je z njim vse vredu.. ampak kokr sm js dojela tole, se ne gre za to.. ampak je pač reku da jo bo poklical, pa je ni.. tut men grejo precej na živce te "neizpolnjene obljube" ampak vseeno najbrž ni konec sveta..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
micamaca napisal/-a:
vprašanje št.1: kva pa če je situacija obrnjena in je dec tist težak v vezi k hoče vse vedt in redno čekira kje si in kaj počneš oz. more met vse pod kontrolo??
Če bi avtorica teme opisovala obrnjeno situacijo na forumu, bi verjetno izvedela, da je trapasta, ker se s tako posesivnim tipom sploh še ukvarja.
rinca napisal/-a:*purple* napisal/-a:In dokler nisi popolnoa, ne rabiš solit pameti folku.
potem lahko kar ukinemo forum ker nima noben pravice sem pisat. vključno (ali pa predvsem) s tabo.
sori draga, ampak jst na takle način nobenmu nkol nisem solila pameti in sebe poveličevala nevemkamvse, drugi so bli pa usi fuč!
~NIA~ napisal/-a:neglede na vse odgovore, jst od tipa prčakujem da me pokliče/pošlje sms neglede na uro in neglede na to al ga žura, al gre na zdravniški pregled al pa v šoping. sploh če reče da bo poklical - pol nj pokliče!
jst če mu rečem da ga bom poklicala ga potem sigurno pokličem.
pa to da so tipi prostovoljno z nami.. nevem, če vam je tok težko izpolnit obljubo in nardit neki za 'boljše počutje' vaše drage (ki jo imate seveda neizmerno radi), pol je čas, da se zaveste da smo tud me le prostovoljno z vami, in da ni edina možnost konca ta, da tip pobere svojo pižamo in zobno ščetko in gre domovampak da lahko tud me, ženske, naredimo konec praznim obljubam in lažem. tolk o tem no, da nau kdo mislu da lahk tipi počnejo kar se jim zazdi, njihove punce so pa z njimi zato, da vse to prenašajo in jih neizpolnjene obljube ne motijo sploh.
Wuuuu...evo Nia obvlada čustveno manipulacijo.

Kako si krasno naredila žrtev iz sebe in kako je pa moškemu težko eno pici mici malenkost narediti zate, a ne? Madonca je baraba...ti se toliko žrtvuješ zanj on pa ta ni tak način vrača, da tudi poklicati ne more...kako lep primer čustvene manipulacije, taka igra lahko prinese do slabe vesti dotičnega in se potem odziva na način na kakršnega želiš. Igra žrtve...nice...kako zanimiva igrica.

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Evo našel neki kratek odstavek Niinega delovanja...če želiš preberi Nia...v kolikor ne želiš imaš svobodno voljo in izbiro...in ne bom užaljen ali igral prizadeto osebo
Citiram:
Vendar pa kljub vsej previdnosti, odprtosti in ljubečemu sprejemanju lahko postanemo žrtev energijskega vampirizma. Če se v našem umu skriva vzorec žrtve, dovolimo pitje energije ljudem, katerih vzorci sovpadajo z našimi. Prilegajo se kot koščki sestavljanke, zato da bi se oboji naučili neke lekcije in se osvobodili. Ko v imenu prijaznosti, nesebičnosti, dobrote, ljubeznivosti in pripravljenosti pomagati sočloveku v stiski dopustimo, da nas nekdo izkorišča, smo s tem dovolili zlorabo svoje in njegove energije. Podpiramo energijski vampirizem tistega, ki nas izrablja in hkrati svojo zavest žrtve. Zapomnimo si, da nismo brezplačna restavracija, v kateri bi se vsakdo, ki mu prija okrepčal z našo pozornostjo in dobrosrčnostjo. Niti nismo bencinska črpalka ob poti, kjer bi si vsak napolnil rezervoar, preden nadaljuje pot. Pomembno je, da si postavimio jasno začrtane meje in ljudem ne dovolimo, da bi jih prečkali in vdrli na področje naše zasebnosti in zlorabili našo energijo. Ničesar nam ni treba “pogoltniti” in “prebaviti”, če v srcu čutimo, da nas je nekdo ogoljufal ali manipuliral z nami in nas prepričal, da smo mu dali tisto, česar sploh nismo nameravali. Dajmo le tisto, kar čutimo v srcu, da bi radi dali iskreno, z veseljem, ne pa tistega, kar drugi hočejo, celo zahtevajo ali pričakujejo od nas, da jim moramo dati. Za nikogar drugega nismo odgovorni, razen za samega sebe, in ne dopustimo, da nam nekdo kar po tekočem traku vceplja občutke krivde, ker baje nismo izpolnili njegovih ali njenih pričakovanj.
Tisti, ki nam pijejo energijo, naj se zavedo, da ljubezen, obilje, denar, pozornost in vse druge oblike energije že obstajajo v njih samih, zato jim jih ni treba izsiliti od drugih. Globoko v zakladnici svoje notranje tišine, v globinah svojega notranjega bistva obstaja neizčrpen vir brezmejnih zalog energije, ki komaj čakajo, da se sprožijo v pozitivno delovanje. Vendar so nekatere že v zgodnjem otroštvu programirali z vzorci, naj si vzamejo in dobijo kar le morejo, kjer morejo in kolikor morejo, da ne bodo stradali energije v kateri koli obliki. Zavedajo naj se, da so vredni ljubezni, zdravja, obilja, spoštovanja in pozornosti že zato, ker obstajajo, in jim vsega tega ni treba izsiliti od drugih, prosjačiti za to ali se zapletati v zvite manipulacije.
Takšnih posameznikov seveda ni smiselno obsojati, saj nam na noben način ne bi mogli škodovati ali nas izkoriščati, če ne bi v nas samih obstajal miselni vzorec, ki jim je to dovolil.
Energijske “vampirje” prepoznamo po tem, da se v njihovi družbi počutimo izčrpane, utrujene, izžete, izrabljene. Nekje zadaj v možganih nas slej ko prej začne kljuvati občutek, da od nas pričakujejo, da jim damo tudi tisto, česar si pravzaprav ne želimo, ker nam bodo drugače zavestno ali, še pogosteje, podzavestno vcepili občutke krivde. Njihovo manipulacijo najbolj občutimo v pleksusu, v trebušni čakri, kjer je sedež zavesti in naša moč. Na eterični ravni pleksusa obstaja večina navezav med starši, otroci in partnerji.
Sicer je tole kar sem dodal kot prispevek bolj z duhovne oz. energijske ravni napisano...je pa zelo povezano z manipulacijo in igro žrtve in s tem izsiljevanje slabe vesti dotični osebi od katere na tak način prejmemo pozornost ali izsilimo tisto kar želimo.
Otroci na podoben način kažejo svoje načine delovanja....kremžijo se in kuhajo mulo(ženska v starejših letih...zaradi tebe sem žalostna in užaljena zaradi tvojih dejanj in spremeni se zato da bom srečna. Deluj tako kot jaz pričakujem)...nekateri se mečejo po tleh in se derejo(ženska se začne dreti in morda celo razbijati, trmariti in igrati užaljeno punčko...včasih pride celo do joka...tu so moški še posebej šibki
)...s tem probavajo do kam lahko gredo...in če starši podležejo tej manipulaciji in igrici otrok postane vsemogočen in doseže svoje(če partner podleže temu vzorcu ali igri... ona še naprej igra svojo vlogo ker ve da s tem doseže tisto kar si želi). In če jim v mladosti to uspeva se seveda to prenese v starejše obdobje...kajti vzorce ki delujejo nam v prid se jih ne zavedamo in jih podzavestno uporabljamo tako kakor počne to Nia...pri njenem partnerju ji očitno to uspeva...pri meni žal ne Nia...imam te pa kljub temu rad :knuddel: 

Citiram:
Vendar pa kljub vsej previdnosti, odprtosti in ljubečemu sprejemanju lahko postanemo žrtev energijskega vampirizma. Če se v našem umu skriva vzorec žrtve, dovolimo pitje energije ljudem, katerih vzorci sovpadajo z našimi. Prilegajo se kot koščki sestavljanke, zato da bi se oboji naučili neke lekcije in se osvobodili. Ko v imenu prijaznosti, nesebičnosti, dobrote, ljubeznivosti in pripravljenosti pomagati sočloveku v stiski dopustimo, da nas nekdo izkorišča, smo s tem dovolili zlorabo svoje in njegove energije. Podpiramo energijski vampirizem tistega, ki nas izrablja in hkrati svojo zavest žrtve. Zapomnimo si, da nismo brezplačna restavracija, v kateri bi se vsakdo, ki mu prija okrepčal z našo pozornostjo in dobrosrčnostjo. Niti nismo bencinska črpalka ob poti, kjer bi si vsak napolnil rezervoar, preden nadaljuje pot. Pomembno je, da si postavimio jasno začrtane meje in ljudem ne dovolimo, da bi jih prečkali in vdrli na področje naše zasebnosti in zlorabili našo energijo. Ničesar nam ni treba “pogoltniti” in “prebaviti”, če v srcu čutimo, da nas je nekdo ogoljufal ali manipuliral z nami in nas prepričal, da smo mu dali tisto, česar sploh nismo nameravali. Dajmo le tisto, kar čutimo v srcu, da bi radi dali iskreno, z veseljem, ne pa tistega, kar drugi hočejo, celo zahtevajo ali pričakujejo od nas, da jim moramo dati. Za nikogar drugega nismo odgovorni, razen za samega sebe, in ne dopustimo, da nam nekdo kar po tekočem traku vceplja občutke krivde, ker baje nismo izpolnili njegovih ali njenih pričakovanj.
Tisti, ki nam pijejo energijo, naj se zavedo, da ljubezen, obilje, denar, pozornost in vse druge oblike energije že obstajajo v njih samih, zato jim jih ni treba izsiliti od drugih. Globoko v zakladnici svoje notranje tišine, v globinah svojega notranjega bistva obstaja neizčrpen vir brezmejnih zalog energije, ki komaj čakajo, da se sprožijo v pozitivno delovanje. Vendar so nekatere že v zgodnjem otroštvu programirali z vzorci, naj si vzamejo in dobijo kar le morejo, kjer morejo in kolikor morejo, da ne bodo stradali energije v kateri koli obliki. Zavedajo naj se, da so vredni ljubezni, zdravja, obilja, spoštovanja in pozornosti že zato, ker obstajajo, in jim vsega tega ni treba izsiliti od drugih, prosjačiti za to ali se zapletati v zvite manipulacije.
Takšnih posameznikov seveda ni smiselno obsojati, saj nam na noben način ne bi mogli škodovati ali nas izkoriščati, če ne bi v nas samih obstajal miselni vzorec, ki jim je to dovolil.
Energijske “vampirje” prepoznamo po tem, da se v njihovi družbi počutimo izčrpane, utrujene, izžete, izrabljene. Nekje zadaj v možganih nas slej ko prej začne kljuvati občutek, da od nas pričakujejo, da jim damo tudi tisto, česar si pravzaprav ne želimo, ker nam bodo drugače zavestno ali, še pogosteje, podzavestno vcepili občutke krivde. Njihovo manipulacijo najbolj občutimo v pleksusu, v trebušni čakri, kjer je sedež zavesti in naša moč. Na eterični ravni pleksusa obstaja večina navezav med starši, otroci in partnerji.
Sicer je tole kar sem dodal kot prispevek bolj z duhovne oz. energijske ravni napisano...je pa zelo povezano z manipulacijo in igro žrtve in s tem izsiljevanje slabe vesti dotični osebi od katere na tak način prejmemo pozornost ali izsilimo tisto kar želimo.
Otroci na podoben način kažejo svoje načine delovanja....kremžijo se in kuhajo mulo(ženska v starejših letih...zaradi tebe sem žalostna in užaljena zaradi tvojih dejanj in spremeni se zato da bom srečna. Deluj tako kot jaz pričakujem)...nekateri se mečejo po tleh in se derejo(ženska se začne dreti in morda celo razbijati, trmariti in igrati užaljeno punčko...včasih pride celo do joka...tu so moški še posebej šibki

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE