vsaka stvar je za neki dobra..tko da dvomm da bi kej spreminjala..vse se zgodi z razlogom in tut če se mi zdej zdi kok bi v kšni situaciji lahko drugač odreagirala in se kdaj bolj cenla je pač tko blo..važn da sm zdj srečna..
ložica napisal/-a:vsaka stvar je za neki dobra..tko da dvomm da bi kej spreminjala..vse se zgodi z razlogom in tut če se mi zdej zdi kok bi v kšni situaciji lahko drugač odreagirala in se kdaj bolj cenla je pač tko blo..važn da sm zdj srečna..
res je.Včasih se strinjam s tem da nas rezne takšne in drugačne situacije naredijo močnejše. Čeprav bi vseeno spremenu par stvari. Vsekakor bi hotel popravt vsako slabo stvar ki sm jo naredil ostalim osebam, da nebi trpeli zarad mene.
če bi se še enkrat rodila bi spremenila to, da bi šla na drugo srednjo šolo, a mela bi te sošolke ki jih mam zdej. saj nekatere! in izbrala bi si drug poklic. sicer pa je treba sprejetam lajf takšen, kakršen je in se prebija čez različne sitauacije, saj te le te taiste situacije utrjujejo in kažejo pravo pot