ali se me je naveličal?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

~NIA~ napisal/-a:ko sm bla jst 5 dni v tujini (to je bilo edinih 5 dni v 2h letih ko se nidva videla), sem skos čekirala telefon, smsje, obvezno sva se slišala 2x na dan po vsaj 10 minut.. :/
še tko če kam grem s familjo pa on ne gre z nami in se tko vidva šele zvečer, si pošiljava smsje in vsaj 1x pokličeva! neglede na to da sva se videla zjutraj in da bova zvečer in celo noč spet skupaj!

To ni ljubezen ampak obsedenost.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Jst z mojim fantom nism obsedena pa sva se prau tako vsak dan slišala ko je biu on v tujini in kašn sms je padu. In prau tako da grem jst sama kam z familjo (kar se malo x zgodi, ampak ok) se pokličeva. Kaj je tle narobe ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

[She.] napisal/-a:Jst z mojim fantom nism obsedena pa sva se prau tako vsak dan slišala ko je biu on v tujini in kašn sms je padu. In prau tako da grem jst sama kam z familjo (kar se malo x zgodi, ampak ok) se pokličeva. Kaj je tle narobe ?

Nič ni narobe.
Ampak dobivam občutek, da so nekatere zavistne, ker nimajo takega odnosa. ;)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

No, potem mi pa razloži zakaj to NI obsedenost glede na to, da se človek ne more posvetit in skoncentrirat na druge dejavnosti, ker kar naprej gleda na telefon?
[She.]
Kofetarica
Kofetarica

Am, jst nism na telefonu pod prisilo, ker bi rad fant non stop viseu z mano na Fonu. Ampak zato, kr se oba strinjava s tem, da pač če se ne vidiva se zato usaj pokličeva !
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Moj komentar je letel na post od Nie, o tebi sploh nisem govorila.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica

No, pardon.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

a_pikica_a grajenje skupnega zivljena bo, ko bova zivela skupaj. Dokler pa se to ne zgodi, imam jaz svoje obveznosti, on svoje. Mogoce je za ene to nesprejemljivo, ampak v tej zvezi sem jaz, in ne ve.
In s prijatelji ne sexam, ne govorim stvari, ki jih govorim partnerju, ne delam stvari, ki jih pocnem s partnerjem, ter do njih ne cutim tega, kar cutim do partnerja.
Partnerja imas, da te dopolnjuje..in moj me...nama tako pase. Ce nama ne bi bilo tako vsec, bi nehala / se dogovorila drugace. Vsak ima svoje poglede na stvari.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

missy* napisal/-a:a_pikica_a grajenje skupnega zivljena bo, ko bova zivela skupaj. Dokler pa se to ne zgodi, imam jaz svoje obveznosti, on svoje. Mogoce je za ene to nesprejemljivo, ampak v tej zvezi sem jaz, in ne ve.
In s prijatelji ne sexam, ne govorim stvari, ki jih govorim partnerju, ne delam stvari, ki jih pocnem s partnerjem, ter do njih ne cutim tega, kar cutim do partnerja.
Partnerja imas, da te dopolnjuje..in moj me...nama tako pase. Ce nama ne bi bilo tako vsec, bi nehala / se dogovorila drugace. Vsak ima svoje poglede na stvari.

Ok, sej maš prav, v zvezi si ti in ne me. Če vama tako paše pol je dobro tako. ;)

Jaz samo povem mnjenje :)
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

missy* napisal/-a:seveda se imamo za pogvarjat, veliko stvari. Ampak nekateri imamo tudi kaj drugega za delat, kot se pogovarjat po telefonu. Ce je kaj nujnega, ok, ce ne, lahko poaka, da se vidiva. In ne da me ne zanima, kaj dela cez dan, ampak preprosto vem, kje je, skom je, kaj dela...

Hja jz tudi vem da moj pac dela, gre domov, poje, počiva, ima trening in gre spat. Ampak, ima nalogo, da me poklice, ko konča delat, da vem da je vse vredu, ker pac dela na terenu in se vozaka po celi Slo in sm pol mirna... zvečer pa pred spanjem se slišiva za rečt lahko noč ali pa slišat kakšen pripetljaj, novost brez dolgovezit.
Tako je zato, ker je pač on del mojega življenja, kakor sem tudi jaz del njegovega. ... čeprav ne živiva skupaj in se ne vidiva vsak dan.
Zmotilo me je namreč v tvojem spodnjem postu, da imata "vsak svoje" življenje.

missy* napisal/-a:^^ se ne strinjam. Midva imava tako vezo ze zelo dolgo, in nama uspeva. Jaz ga imam zelo zelo rada, ne predstavljam si, da nehava, pa vseeno nimam potrebe, da bi se slisala vsak dan. Imam svoje zivljenje, prav tako on.

edit: Nisem se uspela prebrat tvoj zadnji post, ko sm pisala komentar.
Kljub temu, da imas voje obveznosti in on svoje - kar je menda podobno pri vecini parov.... res nimas potrebe in skrbi ga slisat in zvedet ce je vse Ok ? Pa cetudi ti to uzame 1min vsak večer?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Kar malo težko verjamem, da ste v resnici tako paranoične, da kličete zato, da se prepričate, da se s fantom vse v redu. Če ste pa res, se bi bilo pa mogoče dobro malo skulirat, da ne bo kakšna rane na želodcu staknila.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

tmis_ napisal/-a:No, potem mi pa razloži zakaj to NI obsedenost glede na to, da se človek ne more posvetit in skoncentrirat na druge dejavnosti, ker kar naprej gleda na telefon?

Nikjer nisem zasledila, da se ne more skoncentrirat.. :gruebel:
Če pa kje piše, se opravičujem.
Zdej jaz ne vem kaj je zate obsedenost??
Jaz se z mojim vsak dan vidim, obedujem, spim. Pokličem ga, kje je, če je vse ok, al karkoli, da se zmenma kako in kaj. Ko nisva v šoli, sva ponavadi skupaj, razen ko se je potrebno učit ali pa kej doma postrorit, ali kdo od naju kam gre sam, ima kake opravke in podobno. Dneva si ne predstavljam brez njega, ker mi je postal del življenja. Skupaj deliva vse.
Zdej ne vem, ali je to zate obsedenost? Ker meni se ne zdi..
Meni se zdi lepo, da imata dva tak odnos, da že pri mladih letih vesta, kaj hočeta in gradita zvezo. Mogoče je prezgodaj za taka leta, ampak jebat ga!
Nikoli ne moreš sam izbirat trenutke, ki se ti zahočejo v življenju. Če se ti zgodi, da že v mladih letih najdeš takega partnerja, ne moreš ga pustit ker naj bi to prišlo čez nekaj let.
Prilagajava se drug drugemu, da sfurava vse. Od časa, da smo z domačimi, od tega da sva skupaj, do šole, prijateljev in študentskega dela.
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Penelope* »

Midva se tud slišiva vsak dan. Med študijem ko se nisva vidla med tednom sva se vsak dan slišala vsaj preko telefona. Meni se to ne zdi obsedenost in mi je to povsem normalno da se s svojim fantom slišiš vsak dan. Ne bi mi bilo normalno da se ne slišiš niti za par minutk.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

A ne teče tuki debata o tem kako se partner naveliča oz. če se je.. :lupe: :gruebel:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

a_pikica_a napisal/-a: Ko nisva v šoli, sva ponavadi skupaj, razen ko se je potrebno učit ali pa kej doma postrorit, ali kdo od naju kam gre sam, ima kake opravke in podobno.

Ja tole je pa čisto preveč splošna izjava. A to pomeni, da sta skupaj 6 ur na dan, a 3x na teden zvečer? Verjetno lahko vsaka tukaj napiše, da je s fantom skupaj takrat, kadar ne počneta nečesa vsak zase ločeno :)
Odgovori