tmis_ napisal/-a:No, potem mi pa razloži zakaj to NI obsedenost glede na to, da se človek ne more posvetit in skoncentrirat na druge dejavnosti, ker kar naprej gleda na telefon?
Nikjer nisem zasledila, da se ne more skoncentrirat..
Če pa kje piše, se opravičujem.
Zdej jaz ne vem kaj je zate obsedenost??
Jaz se z mojim vsak dan vidim, obedujem, spim. Pokličem ga, kje je, če je vse ok, al karkoli, da se zmenma kako in kaj. Ko nisva v šoli, sva ponavadi skupaj, razen ko se je potrebno učit ali pa kej doma postrorit, ali kdo od naju kam gre sam, ima kake opravke in podobno. Dneva si ne predstavljam brez njega, ker mi je postal del življenja. Skupaj deliva vse.
Zdej ne vem, ali je to zate obsedenost? Ker meni se ne zdi..
Meni se zdi lepo, da imata dva tak odnos, da že pri mladih letih vesta, kaj hočeta in gradita zvezo. Mogoče je prezgodaj za taka leta, ampak jebat ga!
Nikoli ne moreš sam izbirat trenutke, ki se ti zahočejo v življenju. Če se ti zgodi, da že v mladih letih najdeš takega partnerja, ne moreš ga pustit ker naj bi to prišlo čez nekaj let.
Prilagajava se drug drugemu, da sfurava vse. Od časa, da smo z domačimi, od tega da sva skupaj, do šole, prijateljev in študentskega dela.