sej se sploh negre tema o tem da je ok pustit 16.letni punci spat pr fantu, sploh nevem zaka se zj o tem piše..pa dobr:
js sm tud pr 16.spala pr fantu(ok nism poznala njegove familije ž po 2h tednih,to je čis aut) pa on pri men,sam sma itak bla v internatu in so vedli da takaltak lah sexama-je rekla mama: rajš vidim da sta pri nas doma pa vem kaj delata,ko pa da mi gre ona 1x s culo na rami k njemu domu,pa noben nč nebi vedo

nekak tak no,sam je pa ata vedno govoro kk to ni prav,pa pol ko smo šli narazn(tud pr sestri je blo isto) je pol rek da bi blo bolš če nebi dovolo..sam j..ga,sej smo vedli ka je prav pa ne...
glede drugih pa nevem,res je pomoje odvisno od starosti,tud js nebi nikol pustla hčerke pri 16spat z 25letnim tipom..to mi žav pač negre skup,fant pr 25more bit mal bol zrel da ve da s takim otrokom nima kaj delat

no sej so izjeme,in lah da prav fajn klapa,pa da je tud tip vredu,sam enostavno js mu nebi zaupala in je do 18.zihr nebi pustla..pa tud res tk ko je že ena napisala-prehitro bi radi vsi odrasli,js hočem otroke do 18,leta doma,ne pa da bojo že pr 16.napol živeli pr partnerju

mi bi pa blo ok če bi on pri nas kdaj ostal(če bi seveda biv podobne starosti,in če mi otroci nebi delali problemov

)