kontracepcija in marihuana

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

_lala_ napisal/-a:
p!ka napisal/-a:
_lala_ napisal/-a:
Trouble napisal/-a:Kukr vem marihuana ne vpliva na KT..
ps: a resno mislš da prid 15. letih rabiš KT? + dovolj zaupaš fantu? KT te ne zaščitjo pred boleznimi..

s fantom sva dolgo skupi..
in pred mano je sexau samo z eno ..
ja :D
mu zaupam .. ga poznam že veliko časa :D
ni skrbi :D
vem kaj delam zaenkrat :D

Kolko dougo sta skupi ( če ni skrivnost ) in kaj s to punco je meu kondom, da si brez skrbi ?

8 mescu sva skupi poznam ga pa .. že neki let
in ja.. z biušo je biu s kondomi kr ona ni zaupala nobenim drugim zaščitam

Wau, celih 8 mesecev. Otrok, pejt nazaj v peskovnik, za drugam nisi. Pi 15 se boš začela fukart, do 20 boš posledično zamenjala kakih 10 tipov, z vsemi gotovo ne boš z kondomom, pri 30 pa boš jokala, zakaj ne moreš zanosit. Dvomim, da ti besedi klamidija in gonoreja kaj povesta. Ena od mnogih posledic je tudi neplodnost. Pa še to: 80 % spolno aktivnih ljudi ima virus herpesa, ki povzroča raka na materničnem vratu. Prej začneš seksat, več tipov zamenjaš in večja je verjetnost, da ga stakneš.

Ampak ok, važno, da si ti frajerka in da že seksaš :lol: svašta.
Uporabniški avatar
_lala_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _lala_ »

Shannon napisal/-a:
_lala_ napisal/-a:
p!ka napisal/-a:
_lala_ napisal/-a:
Trouble napisal/-a:Kukr vem marihuana ne vpliva na KT..
ps: a resno mislš da prid 15. letih rabiš KT? + dovolj zaupaš fantu? KT te ne zaščitjo pred boleznimi..

s fantom sva dolgo skupi..
in pred mano je sexau samo z eno ..
ja :D
mu zaupam .. ga poznam že veliko časa :D
ni skrbi :D
vem kaj delam zaenkrat :D

Kolko dougo sta skupi ( če ni skrivnost ) in kaj s to punco je meu kondom, da si brez skrbi ?

8 mescu sva skupi poznam ga pa .. že neki let
in ja.. z biušo je biu s kondomi kr ona ni zaupala nobenim drugim zaščitam

Wau, celih 8 mesecev. Otrok, pejt nazaj v peskovnik, za drugam nisi. Pi 15 se boš začela fukart, do 20 boš posledično zamenjala kakih 10 tipov, z vsemi gotovo ne boš z kondomom, pri 30 pa boš jokala, zakaj ne moreš zanosit. Dvomim, da ti besedi klamidija in gonoreja kaj povesta. Ena od mnogih posledic je tudi neplodnost. Pa še to: 80 % spolno aktivnih ljudi ima virus herpesa, ki povzroča raka na materničnem vratu. Prej začneš seksat, več tipov zamenjaš in večja je verjetnost, da ga stakneš.

Ampak ok, važno, da si ti frajerka in da že seksaš :lol: svašta.

MA kaajj je s tabo žeenskaa!?
Te je KDO sploh prašau za to tvojo pametno izjavo?
KaJ pa TI VEŠ O MENI?
Frajerka da že sexam? xDD ma kašne ti klatiš??
kaj ti? maš 40 let in si še devica?
Tvoj PRoblem!
JS sExaM kR to HočEM in BOM tut Če mi boš Ti še Celo Stran Tega pisala!!
MojE uprašaNje Je BLo JasnO naPisaNO .. in Prašala sm samo folk
če mi lahko pove če je kakšna rEakCija!!
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

_lala_ če se že imaš za tako zrelo potem tudi piši svojim letom primerno prosim... zagotovo pa mariuhana in tabletke ne vplivajo dobro na tvoje telo... in ne gre se za to da kombinacija tobaka in tabletk zmanjšuje zaščito ampak povzroča druge zdravstvene težave če konstantno kombiniraš neke stvari
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

kiny napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Tobak je problem, ker kombinacija kajenja in tabletk ne vpliva ravno pozitivno na zdravje. Pa tudi cigareti sami po sebi ne :) Tudi o travi bi se dalo debatirat.
Tukaj je pa vprašanje zanesljivost zaščite, na to pa ne cigareti, ne alkohol in ne trava nimajo vpliva.

Zakaj pa misliš da te ginekologinja vpraša predn ti da tabletke če kadiš pa kolk na dan? Zih ma eno anketo ane da tko mal sprašuje? :lol:

Zato, ker je kombinacija kajenja in KT precej bolj riskantna glede tromboze kot pa tabletke same po sebi. Pri kadilkah, starejših od 35 let pa sploh močno odsvetujejo tabletke.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

OT:

Okej samo ta komentar od Shannon je pa čist mimo :? 8 mesecev se meni zdi kr primeren čas za začetek takšnih izkušenj. a mora bit par 2 leti skupaj, da lahko začne sexat al kaj?!!
glupo se mi zdi, da folk išče v vsakem postu najmanjše napakice, samo da lahko napada. kr neki.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
november.rain
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a november.rain »

Tud meni se zdi 8 mesece bolje kot če bi že po prvem tednu.
:roll:
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Dobro, ti kar pohaj in se kurbaj, frajerka mala :lol: boš še fajn po p*** dobila, hehehe. Pa ne jokat, ko te bo tvoj tip samo nategnil in zavrgel.
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Al pa če bi ti bla mal manj zagrenjena? :roll:
november.rain
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a november.rain »

Shannon s temi žaljivimi posti jo neboš odvrnila ne od seksa in ne od bakanja :roll:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

ves Shannon, obstajajo tudi tipi, ki s punco tudi ostanejo, ne pa jo samo pof*****. In kaj zdaj, ce sexa pri 15? Vsaj ne sexa brez zascite, o SPB najbrz ve kako pa kaj je s tem, lahko jih bo zamenjala se 50, lahko nobenega vec. Vse to je njena stvar, nevem zakaj se morate povsot vtikat v stvari, ki vas jih noben ne sprasuje.
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterflychek »

Veliko stvari vpliva na učinkovitost kontracepcijskih tabletk.. Js sm velik stvari o tem prebrala.. Naprimer.. Tabletko je najboljš spit z vodo ali celo brez nje, če voda ni potrebna.. Če jo spiješ naprimer z juice-om, se zanesljivost zmanjša.. In ne, ne govorim kar nekaj v tri dni, ampak je bilo to dokazano (po televiziji je bila celo odaja).. Tabletk ne smeš jemat, če imaš okvaro jeter, če si pretežka,če imaš migreno,če imaš bolezen ožilja, če imaš visok krvni tlak, če kadiš, če imaš sladkorno bolezen, če je kdo od tvojih najbljižjih sorodnikov doživel trombozo, srčni infarkt ali možgansko kap.

Torej zagotovo tudi marihuana zmanjša učinkovitost KT, punca pazi kaj delaš.. Jaz sem sočasno jemala KT in zdravila za migreno in sem si okvarila jetra. Ni prijetna stvar. Pazi kaj delaš, ker js ne vem, če bom še kdaj v življenju lahko jemala KT.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Zagotovo? A res? Daj prosim razloži to vanzemaljsko logiko povezave med migreno, boleznimi ožilja, okvaro jeter in marihuano. In ko boš že ravno pri argumentiranju svojih brijlantnih hipotez, še objasni, zakaj v navodilih piše, da ne smeš jest tabletk, če imaš težave z jetri ali ožiljem, trava ni pa nikjer omenjena.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Tolko me zanima, če res kej upliva trava na KT, da bom naslednič, ko grem k G uprašala kaj si on misli o tem. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

trava ne vpliva na jemanje tabletk, razen pac, da je v đointu tobak (predvidevam, da ne kadis brez). Tudi sam tobak ne vpliva na zmanjsanje zascite, le ni priporocljivo kadit zaradi povecanja moznosti tromboze.
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

_lala_ ne jemlji resno komentarjev prepametnih punc, ki pišejo tako primitivne komentarje. Meni se ne zdi da si premlada za karkoli. Jaz sem tudi pri 16 letih začela z kontracepcijskimi in tud takrat sem že kadila travo. Kakorkoli trava ne vpliva na tabletke in tudi tobak ne vpliva na učinkovitost tabletk, temveč povzroča tanjšanje jajčnih ovojnic, zaradi česar kasneje lahko ne zanosiš. Kar pa se tiče infarkta, je pa toliko različnih vzrokov da nikoli nemoreš dokazat zakaj je prišlo do tega.
Odgovori