Gledanje za drugimi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Mislim, da ne bi bila najbolj navdušena, če bi prav :eek: za njo ... Ali pa celo zapeljeval itd.
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

En pogled ali dva ni panike. Vsak rad pogleda kar je lepo. Gledanje, buljenje, zapeljevanje itd. pa se ne dopušča. Kar je več od treh pogledov je treba udarit po mizi! :wink:
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Chica Guapa »

Mene ne bi motilo. Saj jaz tud rada kdaj pogledam kakšnega hot tipčka :wink:
HASTA LUEGO
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

cotkica napisal/-a:En pogled ali dva ni panike. Vsak rad pogleda kar je lepo. Gledanje, buljenje, zapeljevanje itd. pa se ne dopušča. Kar je več od treh pogledov je treba udarit po mizi! :wink:

točno tako!!
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
Gregor
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Gregor »

Ah no kakšen pogled pa res ne škodi a ne.
bambi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bambi »

ja, jaz sem tudi zelo ljubusumne narave in seveda da me stisne v srčku takrat(bolj v želodcu :) ),ampak sedaj sem se naučila samo sebe že toliko nadzirat da takrat ne rečem nič, ne pokažem in se ne vedem drugače...bravo jaz!joj, če pa bi bulil in flirtal pred mano, dvomim da bi lahko bila kar tiho...
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

No, kak pogled je pa res normalen.
Flirtanje pa je čisto nekaj drugega. To bi me seveda motilo. Mogoče tudi flirta kdaj, a seveda ne pred mano. Enako velja pri meni.
Že iz spoštovanja.
Tako me spravijo ob živce nekateri drugi tipi, ki imajo punco zraven, pa požirajo z očmi druge. Malo diskretnosti, prsim! :wink:

Tiste punce, ki moti le kak pogled, pa so pomojem zakompleksane, zafrustrirane in nesamozavestne. Ljudje imamo oči za gledat. :twisted:

Pri nama pa je tako, da ponavadi skupaj gledava fante in punce in jih zraven še komentirava. :P
Don't worry, be happy!!!
alina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a alina »

zaradi mene lahko gleda, dokler je vse v mejah normale....pa da greva npr. po cesti pa se mu zdi kakšna dobra...ja zakaj pa ne? jo lahko še skupaj mal pokomentirava :lol: drugač mi pa ne bi blo všeč na nekem žuru, kjer bi bla po vrhu vsega še jst zraven, pa da jo buli cel večer...no go!
It looks like we could have made it baby...me and you!
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Jst vem, da sem zelo ljubosumne sorte in tut vem, da bi me to zlooooo motl. D bi res ceu večer neki gledu pa se spogledoval...jah ustanem pa grem...... :evil:
Še sreč d mam tazga srčka k sam mene vid :bussi: :love:
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

anuša mislim, da si malo preveč ljubosumna...Verjetno si dosti stvari samo domišljaš poleg (nekaj se ti pač plete po glavi). :)

En čas je bil pregovor: Ljubosumni so ponavadi tisti, ki so bili sami včasih tisti ali pa imajo kakšen drug občutek krivde...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Gleda lahko, zato pa ima oči.
Zapeljevanja pa ne toleriram, ker ne mislim tega gledat.
Ne sme se zlagat da ni gledal :!: Pol ko mal poopravljava.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Nja, če bi moj fant cel večer (ko bi bila nekje skupaj) buljil in se spogledoval s kakršnokoli bejbo (grda ali lepa tu sploh ni pomembno) mi ne bi bilo všeč, kateri bi pa to bilo?? :eek:
Če se pa pač razgleduje okrog je pa čisto normalno, saj se jaz tudi! Pa ne mislim zdaj tega, da cel večer preverja izbiro, ampak da se vsake toliko kam ozre. Ne vem, kdo se pa ne? Jaz se okrog oziram že zaradi firbca, koga poznam in ker rada opazujem ljudi.
Moj zaenkrat še ni buljil v nobeno, ko sva bila skupaj, vsaj ne da bi jaz opazila.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
*missy*
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a *missy* »

včasih pa že pogleda kakšno in potem ga vprašam če se mu zdi dobra...pa reče niti ne :lol: ..to mi je tak smešno
drugače pa rad kritizira kak je katera oblečena...pa da on že nebi šel s tako ven :roll: kot ženska opravlja
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti

me to you
smilyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a smilyka »

mislim..sej..itak se mata rada...pa sta skup...da pa kdaj pogleda kaksno je pa normaln...sej ti tud kdaj kakga tipa..pa je ne.... :wink:
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a manck »

hm če sam pogleda je uredu...priznejmo da me tud kdaj poškilmo na kakega tipčka :D
Odgovori