Mahagonij napisal/-a:*purple* napisal/-a:dekle pa študira in se žre doma, kaj hudiča narest.
Nono. Lah si kot zenska mal manj pametna o odgovornosti. V koncni fazi je tako, da ima zenska vso kontrolo nad tem kaj bo, in se lahko prosto odloci ali bo otroka mela ali ne, dec pa lahko samo nemocno caka na njeno odlocitev. Tko da se edin dec lahko zre doma, kaj bo.
Je pa neumno sploh, da je sel seksat brez zascite zensko, k ji ze rezerva sveti. Take vedno obdrzijo otroka, tut ce imajo slabe pogoje zanj.
nono mahagonij.Čaki mal, kakšno VSO kontrolo ima ženska?A zdej želiš povedat kot da je ona kriva sama, ker ni imela vsega pod kontrolo?
Lej mahagonij, za take stvari sta potrebna dva, dva ki nardita stvar in dva ki (bi) morata prevzeti odgovornost.
in ja valda, dec je že v momentu dvignil roke stran od tega otroka, ampak pri ženskah je pa vseeno to drugače, ker mi nosimo otroke v sebi, so bistveno večji del nas žensk, kot moških.In moški tega ne razumete in se hočte narest bogibogi.Ja nič bogi, odgovornost je na obeh, mislm, pa da ma bistveno večji problem ona.
simpatična...o tem da je poročen oziroma zaseden smo že povedali, zdaj je prepozno obsojat na podlagi tega.kar se je zgodilo se je.moraliziranja v tem msislu ne pridejo v poštev, ker se zgodovine žal ne da izbrisati in spremeniti.
drugač pa nikakor ni nujno da mu bo otrok potrkal na vrata, sploh če otrok ve da ga je fotr zapustu in da ga ni maral.jst nobenga otroka, ločenih staršev ki so jih zapustili že zelo zgodaj, ne poznam da bi rinil h takemu staršu in trkal po vratih.če pa pa naj, mislim da ne bo prav dostkrat.je pa prav da se otroku pove, ko bo starejši in ko bo razumel, kakšna situacija je bila in zakaj očeta ni.
in ja če bo otrok vedel, se bo težko zaljubil, sicer pa je to tako majhen primer, kot če bi ti razmišljala skos o tem da ko stopiš na cesto si potencialni kandidat za prometno nesrečo, pa ne ždiš skos doma, kajne?
in ja če te ima nekdo ZARES rad te bo pač sprejel z vsemi tvojimi paketi vred.jst vem, da bi sprejela človeka, pa če bi mel tri otroke od prej al pa deset, če bi ga imela zares rada.in seveda obstajajo taki ljudje.
zakaj pa podlo?meni se zdi podlo, da naredi splav, ker ne bo verjetno plod njenih želja.In bo pdola do otroka ki ga ne bo več in do sebe, zaradi neke neumne tretje osebe.
Mislm nevem, tudi tebi se to lahko zgodi, zanosiš, si visoko noseča in te zapusti?kaj boš šla pol na izsesavanje ploda in pred komisijo in rekla, da boš nardila splav ker vaju je "oče" zapustil?
prosim te no.čiwst vsakemu se lahko to naredi in to ni nobena podla stvar če tega otroka donosiš.Prej pokažeš s tem, da si se pripravljen soočit s "posledico" (čeprav otrok zame ni posledica, ampak sreča) in odreagirat odraslo in dat pač majhni kepici možnost.
kaj je izzivanje?ženska je noseča, zakaj bi zdej splavila?
Mah, sej sm že gor use napisala.
In kot sm rekla, marsikatera samohranilka je bolj zmožna sama preživet otroke, kot pa s partnerjem!In podpiram, psloh take ki že takoj dajo vedet, da so ok mame.
beseda o tvoji sosedi...
depresija, jok, žalost..Mnja nevem, meni bi bilo tudi hudo če bi me dolgoletni partner pustil samo z otrokom in najuhuje da otroka nebi maral.nevem, če bi se lih smejala.
nobenga dnarja, tipovo stanovanje...nimaš kej, žal.pač je njegovo, ne moreš terjat od nekoga nekaj kar ni tvoje.O tem se razmišlja prej.Jst sm odločena, da si bom pustila zaledje nepremičnine, ki bo samo moja, zaradi takih in drugačnih primerov.Pač je kar je.
on med vikendi, ona vsak dan.idi na socialno in do vlade pa prašaj zakaj je tako.Moj bratranec se ločuje in je nor na svojega otroka, pa so mu dodelili bore malo videvanja, ker je moški in ker ima ženska večje pravice, četudi tega noče kdo od njiju!
varstva, fehtarjenje sosedov...nevem, men ni blo nikol fehtarjenje če so me podnajemniki al pa sosedi/sestrične/bratranci prašal za merkannje otroka.Pač, medsebojna pomoč.vsi pač nimajo skos z rožcam postlan in tud take je treba razumet.