Ljubezen in dopuščanje svobode v partnerstvu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Če fanta ne moti, da je njegova punca z drugim - zame obstaja samo en razlog - nima je dovolj rad

Se strinjam. To, da je nima rad, je lahko edini razlog.
66
56%
Se ne strinjam. Obstaja lahko drugi razlog oz. več razlogov in lahko, da jo ima dovolj rad.
52
44%

Skupaj glasov: 118

freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Nisem rekla, da je napisala dobesedno, se pa iz njenih postov razbrati, da jo moti. Ne bom izpostavljala določenih stavkov, ker že sam post (in smeški zraven) govorijo zase. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

V primeru, da je brezbrižna, je ne bi motilo.

Ne vemo ali je v njej konflikt (piše, da je ne moti, v resnici pa jo moti; ambivalenca med čustvi in razumom), ali je brezbrižna in je res ne moti. No ja, jaz ne vem.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Boris napisal/-a:
Zakaj hodijo ljudje po forumih izražati svoje mnenje, če jih ne zanima mnenje drugih?
Zakaj ne skušajo uskladiti svojega mnenja z mnenjem drugih?

hehe to je tut mene vedno zanimalo :D
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lindick »

moje osebno mnenje: zame je pojmovanje in smisel zveze-zvestoba, tako custvena kot telesna...se bolj boli,ce bi partner ljubil drugo kot, ce bi z njo spolno obceval...ce do osebe ne cutim zadosti in si zelim biti se s kom drugim(ali kontra fant) je zame osebno bolje,da se zveza nemudoma konca,ker ce ne bo nekdo slej kot prej prizadet(...vselej krhki ego...)

za borisa pa: v resnici me niti ne bi tako zelo prizadelo,ce bi fant samo seksal z drugo punco,ce bi resnicno ljubil mene in bi bil zadovoljen z najino zvezo...bolj me moti del povezan z mojo stroko :D spolno prenosljive bolezni,ki bi tudi mene prizadele,ce bi on druge natepaval...pa tudi,ce se gres neko resno zvezo in vidis (ali imas) druzino s to osebo avtomatsko vecina ljudi vidi ostale kot tekmece in groznjo,ki lahko sesuje njihovo 'druzinico/prihodnost/sreco' ...nasa negotovost podpira monogamijo,ki nudi 'varnost',ki je seveda lazna,saj v vsakem trenutku te lahko partner prevara/zapusti,ce si to zeli...

moj bivsi je zmeraj fantaziral v seksu v troje in trdil,da seks in ljubezen nimata nic skupnega..smesno mi je bilo samo to,da on bi lahko imel dve punci,ni pa prenesel nit pomislit,dab jz bila z dvema...dvojna merila...sicer pa jz tko ali tako sem za 'v dvoje',ker ne bi uzivala v troje.zakaj? ce bi bila se ena zraven bi ves cas tuhtala,ce bo tok prevzela in impresionirala mojega,da me bi zaradi nje zapustil...po se enem tipu pa ne cutim potrebe-so mi bolj pomembna custva kot zadovoljevanje potreb in ogrozanje odnosa s partnerjem...sej misel v troje ze rajca :oops: ,ampak fantazije vedno bolje izpadejo v domisljiskem svetu kot realnem...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ker je naslov teme ljubezen in dopuščanje svobode v partnerstvu, bom sem napisal en pripetljaj od včeraj/danes.
Zvečer sem brskal po imeniku svojega novega telefona in zasledil, da sem si nekoč (še v stari telefon) shranil v imenik neko cifro, ko me je nekdo poklical in odložil telefon ob sumljivem času.

V novem telefonu sem želel imenik urediti po imenih in priimkih, zato sem tej osebi poslal sms:

"Živjijo, v mojem imeniku sem naletel na tvojo številko, pa ne vem, kako ti je ime. Če se poznava, verjetno poznaš koga, ki se piše Turk. Čaw."

Čez kakšni dve uri me nekdo po polnoči zbudi. Javim se, mi reče "Halo", in jaz "Živjo" nazaj, nato prepoznam ženski glas, ki vpije in joka zraven: "Kaj mi pišeš! Pa kdo si ti?!"
Jaz: "Boris. Tvojo številko imam v imeniku, kdo si pa ti?"
Ženska naprej vpije: "Pa kaj mi pišeš? Kdo si?"
Jaz "Boris, Turk. Kako to misliš "pišem ti?" Kdo ti piše? 1 sms sem poslal."
Ženska s paničnim glasom: "Pa kaj mi pišeš?" [stokanje] "Od kod si?"
Jaz: "Iz Novega mesta. Od kod si pa ti?" Ugotavljam, da te osebe verjetno ne poznam, govori narečje, ki ga ne prepoznam.
Ženska nekaj tarna, skušam ugotoviti kaj je: "Zakaj se pa razburjaš, kaj pa je?"
Ženska še vedno vznemirjena: "Kaj mi pišeš... ma jooj, na, tu ga imaš, pa se meni z njim."
Jezen (če ne celo besen) moški glas v ozadju: "Ti kurčevi telefoni! Jebem..." [moško dretje] [jok ženske v ozadju] Zveza se prekine.

Malo sem razmišljal, kaj bi to lahko bilo in za vsak slučaj, če je na drugi strani malo sociopatska oseba, kakšen utrganec, ki skuša nadzorovati tuja življenja, napisal...

"Se opravičujem, izgleda, da bo to pomota. Jaz sem mislil, da si iz NM. Verjetno me je pomotoma kdo klical s te številke že mesece nazaj. Lp, Boris Turk"

Denimo, da je bil to njen mož. Morda je bil tudi oče, ali kaj jaz vem kdo. Ampak vzemimo, da sta par. To bi bil potem sijajen primer tega, kaj se lahko zgodi, če si nezrel, nerazumski, in če si privežeš nekoga nase, si ga lastniniš. Ljubezen? My ass. Morda pa tudi, na precej primitivnem nivoju.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Mogoče pa sta bila ravno sredi meditacije in bi že skoraj prišla do razsvetljenja, pa ju je zmotilo piskanje telefona... Mislim Boris, kako si lahko tak! :D :D
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Eeee...a ni to že malo za v drugo temo, Boris??? sem mislala kr nehat pisat, samo tole je pa zabavno :D nevem če je to za temo o kateri smo prej govorili ...to bi bilo bolj za pod ''bolestno ljubosumje.''...
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Primer se direktno navezuje na tri vprašanja:

Boris napisal/-a:Kako povezuješ to s svobodo?
Kako povezuješ to z navezanostjo?
Kaj misliš, da ima s tem opraviti prisvajanje partnerja?

V zgoraj opisanem primeru je svoboda zelo švoh.
Navezanost je v zgornjem primeru precej povezana z bolestnim ljubosumjem in prisvajanjem partnerice, celo do te mere, da se v hiši vneme prepir že, če neznanec po telefonu vpraša ženo, kdo je.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Boris napisal/-a:V meni je, kakor v vseh ljudeh, več podosebnosti (manjšina jih skuša primerno usklajevati).
Živo sem se vživel v situacijo, ki si jo opisala, si jo vizualiziral in potenciral prijetna čustva do te mere, da sem bil že noro zaljubljen.
Prva predpostavka je, da sva s to partnerko že več mesecev prebivala skupaj, uživala, delala, ustvarjala, raziskovala, se pogovarjala, potovala, se šalila, reševala konflikte, sklepala kompromise, se ljubila, sprejemala, se veselila,...
Druga predpostavka je, da sva se s partnerko domenila, da ne bova imela drugih seks partnerjev in da je partnerka dokaj zrela ženska.

Se mi je zdelo, da mlatis prazno slamo :D

Boris napisal/-a:Zdaj pa ti kepka - kako bi reagirala ti?

To pa je vazno, da ve nekdo drug, vsekor ne ti, Boris. :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Zakaj pa mlati prazno slamo, kepka?
Kaj je zate ljubezen? Se samo "zgodi" ali je lahko tudi stvar odločitve?
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

kepka napisal/-a:
Boris napisal/-a:V meni je, kakor v vseh ljudeh, več podosebnosti (manjšina jih skuša primerno usklajevati).
Živo sem se vživel v situacijo, ki si jo opisala, si jo vizualiziral in potenciral prijetna čustva do te mere, da sem bil že noro zaljubljen.
Prva predpostavka je, da sva s to partnerko že več mesecev prebivala skupaj, uživala, delala, ustvarjala, raziskovala, se pogovarjala, potovala, se šalila, reševala konflikte, sklepala kompromise, se ljubila, sprejemala, se veselila,...
Druga predpostavka je, da sva se s partnerko domenila, da ne bova imela drugih seks partnerjev in da je partnerka dokaj zrela ženska.

Se mi je zdelo, da mlatis prazno slamo :D

Same žalitve. Same žalitve. Same. Ž.A.L.I.T.V.E. Samo zajebavanje. Sama provokacija. Poskusi diskreditacije.

Pa ko bi vsaj šlo za namerne, tiste prave, zlonamerne žalitve. Ampak ne gre. Gre za tiste še hujše - "blind teste".

Da bi bila ta kepka vsaj lepa ženska. Pa ni. Je en umazan, grd, prešvican, zanikrn računalniški frik, ki cele dneve poriva miško in nežno pritiska na tipkovnico, zraven se pa na široko globoko reži, ko se spomni kakšnega izvirnega, že tisočkrat prežvečenega ciničnega sestavka. ho ho ho ho.

kepka napisal/-a:
Boris napisal/-a:Zdaj pa ti kepka - kako bi reagirala ti?

To pa je vazno, da ve nekdo drug, vsekor ne ti, Boris. :D

Jaz že tako vse vem, zame to ni važno. Stori to za cosmopolitane, ne zame. Če ti ni že zmanjkalo energije, ko si si depilirala kocine na členkih, da bi bila energetska poraba tipkanja manjša.

Danes sem se naučil nekaj novega. Življenje je mlatenje prazne slame.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

kepka ne ve, kaj je ljubezen in zato tega ne more odgovoriti. Pa tudi uporabljati je ne zna. Ljubezen daje energijo, da zmoreš. Kepka pa ne zmore.

Boris pa vedno zmore.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Samo, da Boris zmore :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Boris napisal/-a:Same žalitve. Same žalitve. Same. Ž.A.L.I.T.V.E. Samo zajebavanje. Sama provokacija. Poskusi diskreditacije.

Takes one to know one. Za tiste, ki vam Boris ni poslal najmanj 10 zasebnih sporocil v enem dnevu: tiste zame je naslovil kot krepka in podobne kvazi provokativne naslove si je zmisljeval :D

Ah, ja in v temi "vprasaj me":
Boris napisal/-a:Se ti zdi, da je kepka ciničen tip (študent računalništva), ki piše (ko govori o sebi) v ženskih sklanjatvah in se ne udeležuje debat, tipičnih za tipično žensko?

Tako da, Boris, poglej se v najblizje ogledalo. Mogoce bos pa videl mene v njem :bgdev:

Tysia napisal/-a:Zakaj pa mlati prazno slamo, kepka?

Saj sem citirala del njegovega posta, kjer je ocitno, da vas vse po vrsti le zaje*ava :lach:

In potem se bull*hit nadaljuje. Saj nic ne recem, meni je zabavno. Samo, da ga ne bo katera tukaj vzela kaj prevec zares. Vsake toliko casa malo vskocim. Z zalitvami, za katere je znano, da jih vedno stresam po forumu :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

Borits, btw - še vedno čakam tvojo repliko na moj odgovor :)
Odgovori