to mi ogromno pomeni....
sem pa kar težek karakter(pa ne v smislu teženja, ljubosumja ipd) in vem, da mora včasih imet kar živce z menoj...
načeloma mislim, da sem kot punca ok...ampak sigurno ne bi mogla biti, če ne bi imela v redu fanta...
to mi ogromno pomeni....
xxwoman je napisal/a:
Moj pa je vedno ful bolj prijazen, če mu rečem, da imam PMS... Pa vsaj ve, da ni nič on kriv in da se ne sme preveč sekirat, če sem žalostna brez pametnega razloga... biggrin
Čestitam! Tvoj fant je copata! Twisted Evil biggrin

včasih sm bla veliko bolj, sam pol sm vidla da je to brezveze in zdj sm sam mal
) in on včasih kr išče na men uno mojo tipko OFF

ampak vseen nikol ne reče da ne smem it

Mislm da s emojmu fantiču kr dobr godi, ma svojga jeklenga konička s kermu se velik voz, najraj voz mene ja 

(kapo dol)...clo tko fajn si zaupava da nimam nč proti če bo mel cimro...in kadar sem za 10 sekund jezna nanj pomislm kakšna super oseba je on in je tkoj bolš =)

Me pa vsaj rešuje moj smisel za humor.
Včasih res izgubim živce in to se mi potem maščuje. Na koncu vedno spoznam, da sem neumna, zato se pač začnem opravičevati.
Stvari začnem popravljati... Najpogosteje me moti to, da se mi noče odpreti, ker takšen pač je. :fight: Ah, pa še to: preveč stresam svoje probleme nanj... No, mogoče mu kdaj tudi vsiljujem kaj...
Aja pa dostikrat ga tolažim in pozitivno govorim, njemu pa to nič ne pomeni... Težko ga je potolažiti, ker je vedno prepričan v svoje.