ON je zaseden

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nincy87 »

Če ma punco se sprjazn, ker vsega u živlenju pač nemorš imet! Jst sm bla u podobni situaciji in dons bi ravnala čist obratn. Zato ga rajš pust na mer. Je še velik rib v morju.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Jaz tudi. Enega zelo dobrega prijatelja sem imela, ki je imel punco... In jo je imel rad. Jaz pa sem mu bila tudi všeč... in on meni. To sem mu nekako nakazala... ne preveč očitno, ampak mu je bilo vse jasno. Vedela sem, da me razume... in sva imela dolg pogovor in na koncu prijateljski objem. Jaz sem potem vedela, da ne bo pustil punce in da ne bom mogla bit z njim, vendar sva še vedno prav tako dobra prijatelja kot prej. Razlika je samo v tem, da sem se jaz potem lahko zaljubila v drugega, ker nisem imela več upanja... pa ko je videl, da sem bila žalostna zaradi njega, se je potrudil in me spravil v dobro voljo. Ni tudi za njegovo punco boljše to, kot da bi jaz še vedno upala, da bom z njim, in ga zapeljevala itd.?
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

mislim da bi ti mogla v naslovu z velikimi crkami napisati ZASEDEN in ne ON. ;)
Na tvojem mestu sploh nebi mešala teh stvari ker lahko on v tebi vidi samo prijateljico in ga na koncu zgubiš še na ta način..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

ZASEDEN ! ! ! . . . kaj tle ni razumljivo ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

goofy_ga..Nevem zoprno mi je.Pač sem tak človek, da takih stvari ne maram, da ena lazi po mojem tipu, četudi je njemu najbolj ogabna na svetu.enostavno mi ni do tega da prepoznam kakršnokoli obupanost in karkoli podobnega.želim furati zvezo lepo s fantom v miru, brez raznih slinastih deklet zraven.
Če pa kšna mori, je pa sploh kratenje mojega lepega miru.

Migrena...valda da se nebi tepla zarad tipa..no dobr enkrat sem se, ampak ne zarad tipa ampak zarad une babe same ker je skala v zelje dve leti, ni dala miru ne meni ne njemu, še mene klicala ponoči, podnevi z različnih cifer in ko me je ujela v nepravem momentu, izrekla neprave besede, me nepravilno prijela in ne pomislila na to, da je tudi meni enkrat vsega vrh glave, jih je pač fasala.drugače nisem nasilen človek, to je pač bilo, ker mi je res poču film.Tud žal mi ni, ker vem kakšen pekel sem takrat prestajala in vem kakšen lep mir je bil po temu.in ne tip ne jaz blesavi babi nisva mogla dopovedat da naj da že enkrat mir. Da ne omenjam kako sva se potem lepo imela.najlepše.ampak se je pač končalo, ker sva na koncu ugotovila, da sva mogoče res preveč različna, pa razdalja, pa tko.

In ne tudi zdrah nei delala, če bi mojmu ena izpovedala ljubezen.Bi pa raje videla, da mu nebi.Če bi pa težila, je pa spet druga zgodba.

ali priznati čustva?sam se odloči in sam nosi posledice, tako bom rekla.čeprav če že vidiš kako in kaj stvar stoji in da konec koncev ima svoje dekle vidno rad, je enostavno brezveze po mojem mnenju.Samoše eno razočaranje več.Po drugi strani pa spet drugače nikoli nebi vedela.apak vseeno.jst nebi rekla nič.in kot je tvoj nasvet naj pove, je moj, naj ne reče nič.Potem pa naj žreba in se odloči :D

swetty, verjamem da je tukaj tudi kakšna vmes, ki je bila na mestu tega dekleta in se je zgodba zanjo končala precej žalostno.V kolikor bi se meni zgodilo podobno in da bi tip zaradi ene druge, ki mu je izpovedala ljubezen, odšel, tudi nebi ravno lepo gledala na taka dekleta.
zdej, to da je šel pa razlogi, pa to, pustimo.Mogoče bi bilo pa drugače če tistega dekleta nebi bilo, kaj pa vemo.
To je vse en začaran krog. Vsaka stvar ki bi jo naredil bi bila lahko slaba, ali pa dobra.pač se premisli ka je bolje in kaj ne in kaj lahko izgubiš/pridobiš....
Odgovori