missT* napisal/-a:*purple* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:Sweet Princes: pr nama bi bil problem zdržat brez tipa 1 tedn. Ko sm bla 1 tedn v italiji sm komi čakala da pridem domov.
problem je v tem ker se vidva VSAK dan, čas zase imam ko je on v službi ali obratno, ga ima on ko sem v službi jaz, alpa ko se morm učit naprimer.
In zarad tega kr nism navajena dneva prežvet brez da bi ga vidla bi težko zdržala 1 tedn brez njega .
preveč sm navezana, vem
men je tud problem zdržat brez njega en teden.Pa lahko govorite da preveč "visim" na njem ali karkoli, ampak dejansko želim s fantom čimveč stvari početi skupaj.Od najbolj banalnih, pa do najbolj neumnih.Jst nikoli nebi zdržala v zvezi, kjer bi se vidla dvakrat na teden, to zame ni to.Želim od njega več, kot pa samo sex in kakšno pijačo.In nama tko ustreza.In tud na maturanca nisem šla zarad tega.Ubistvu nise želela, ker sva bla takrat komaj mesec dni skupaj in je bla zraku še tista sveža zaljubljenost.Pa mi ni nikoli žal, da nisem šla.sva šla na morje in sem se mela stokrat bolj fajn, kot pa če bi pijančevala cel ted skupaj z blesavimi sošolkami.
Jaz se tudi vidim s svojim vsak dan in že 2 leti je tako. Vse vikende in počitnice pa preživiva pri njemu. Nii dneva, da se ne bi videla. Tako, da sva res večino časa skupaj. In se imava lepo, vse počneva skupaj, se ljubiva,... ampak ej. Avgusta gre naša šola na maturanca in grem tudi jaz. In veliko sošolcev/sošolk, ki tudi imajo punce/fante bodo šli. Tisti teden vem, da ga bom pogrešala, vem pa tudi, da se bomo imeli supeeer in da se bomo tisti, ki gremo, še bolj povezali. Tega pa nočem zamudit. Moj mi zaupa, ve, da ga ne bo prevarala in ga to sploh ne skrbi. In mi to tudi na misel ne pride. Sicer me je pa tudi moj vzpodbujal naj grem, ker je to baje nepozabno. Tako, da punce, ne ostat doma. Če je ljubezen taprava, bo tudi ostala. Tisti en teden lahko pa še nadoknadita, saj je še celo življenje pred vami.
no ja, pač greš na maturanca

Sam na živce mi gredo prigovarjanja v stilu to morš it, to je nepozabno.Sam eni pač nismo tazgamišljenja da je maturanc neki waw.prvič je odvisno kakšen razred imaš, drugič pa odvisn kaj ti sede.meni osebno ne sede dat 500 evrov, da se ga bom nažigala cel teden in vse kar doživela od maturanca da bo samo videnje hotela in plaže pred hotelom in kakšnega random diskača.Sem pa že vedela vnaprej, glede na to kako zanimiv razred sem imela, da noben nebi šel na noben zlet.Ni in jst od tega nimam nič in se mi zdi brezveze.če bi že šla bi hodila skos po ogledih in želela čimveč videt.Pijem ga pa lahko itak ravno tako doma.
Tko da ja, ni nujno da je za vsakega maturanc neki waw in da bo vsakemu žal.Ja, meni ni žal niti malo, sploh glede na popolnoma izkoriščeno tisto poletje, katerga verjetno nebi mogla tok izkoristit če bi pušnla tisočpetsto evrov na maturancu za gledanje hotela in plaže in pijančevanje.