Na maturanc brez fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali bi šle/šel na maturantski izlet brez fanta/punce?

Da
85
87%
Ne
13
13%

Skupaj glasov: 98

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

missT* napisal/-a:
*purple* napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:Sweet Princes: pr nama bi bil problem zdržat brez tipa 1 tedn. Ko sm bla 1 tedn v italiji sm komi čakala da pridem domov.
problem je v tem ker se vidva VSAK dan, čas zase imam ko je on v službi ali obratno, ga ima on ko sem v službi jaz, alpa ko se morm učit naprimer.
In zarad tega kr nism navajena dneva prežvet brez da bi ga vidla bi težko zdržala 1 tedn brez njega .
preveč sm navezana, vem

men je tud problem zdržat brez njega en teden.Pa lahko govorite da preveč "visim" na njem ali karkoli, ampak dejansko želim s fantom čimveč stvari početi skupaj.Od najbolj banalnih, pa do najbolj neumnih.Jst nikoli nebi zdržala v zvezi, kjer bi se vidla dvakrat na teden, to zame ni to.Želim od njega več, kot pa samo sex in kakšno pijačo.In nama tko ustreza.In tud na maturanca nisem šla zarad tega.Ubistvu nise želela, ker sva bla takrat komaj mesec dni skupaj in je bla zraku še tista sveža zaljubljenost.Pa mi ni nikoli žal, da nisem šla.sva šla na morje in sem se mela stokrat bolj fajn, kot pa če bi pijančevala cel ted skupaj z blesavimi sošolkami.

Jaz se tudi vidim s svojim vsak dan in že 2 leti je tako. Vse vikende in počitnice pa preživiva pri njemu. Nii dneva, da se ne bi videla. Tako, da sva res večino časa skupaj. In se imava lepo, vse počneva skupaj, se ljubiva,... ampak ej. Avgusta gre naša šola na maturanca in grem tudi jaz. In veliko sošolcev/sošolk, ki tudi imajo punce/fante bodo šli. Tisti teden vem, da ga bom pogrešala, vem pa tudi, da se bomo imeli supeeer in da se bomo tisti, ki gremo, še bolj povezali. Tega pa nočem zamudit. Moj mi zaupa, ve, da ga ne bo prevarala in ga to sploh ne skrbi. In mi to tudi na misel ne pride. Sicer me je pa tudi moj vzpodbujal naj grem, ker je to baje nepozabno. Tako, da punce, ne ostat doma. Če je ljubezen taprava, bo tudi ostala. Tisti en teden lahko pa še nadoknadita, saj je še celo življenje pred vami. :)

no ja, pač greš na maturanca :)
Sam na živce mi gredo prigovarjanja v stilu to morš it, to je nepozabno.Sam eni pač nismo tazgamišljenja da je maturanc neki waw.prvič je odvisno kakšen razred imaš, drugič pa odvisn kaj ti sede.meni osebno ne sede dat 500 evrov, da se ga bom nažigala cel teden in vse kar doživela od maturanca da bo samo videnje hotela in plaže pred hotelom in kakšnega random diskača.Sem pa že vedela vnaprej, glede na to kako zanimiv razred sem imela, da noben nebi šel na noben zlet.Ni in jst od tega nimam nič in se mi zdi brezveze.če bi že šla bi hodila skos po ogledih in želela čimveč videt.Pijem ga pa lahko itak ravno tako doma.
Tko da ja, ni nujno da je za vsakega maturanc neki waw in da bo vsakemu žal.Ja, meni ni žal niti malo, sploh glede na popolnoma izkoriščeno tisto poletje, katerga verjetno nebi mogla tok izkoristit če bi pušnla tisočpetsto evrov na maturancu za gledanje hotela in plaže in pijančevanje.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

ok če enmu ne paše it na maturanca naj ne gre a ne silt enga je brezveze d gre k je pol tm sam slabe vole

sam s tipom pa neb šla na maturanca
men je blo čiz supr na maturancu in mi ni niti najmn žou da sm šla :)
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

js bi useen šla na maturanca, tud če tip noče it...

čist tko gledano... če boš ostala doma, ti bo žou čez cajt...
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In My World

Neprebrana objava Napisal/-a oleander »

mi smo lani meli maturanca...in sm šla...fant pa je ostu doma...smo se meli ful specialno...valda d sm pogrešla tudi tipa..ma en tedn potrpiš tu in se maš ful fajn sz prjatlcmi...druzga pa mislm d ne rabš:D
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

no jz sm se lan tut odločla d ostanem doma.... fant mi ni lih najbol nasprotoval, sm mi je pa pol po tem k so naši pršl iz Španije reku d bi me pustu če bi šla... k je unu ja tvoje sošolke so se use skurbale, ti bi se pa tut... sicr mi pa ni nč žou d nism šla
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Najbolj smesn mi je ta argument "ne grem na maturanca ker bi prevec pogresala fanta". Ma joj, kaj pa je to 1 tedn bit en brez drugega - to ni NIC.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Js pa mislm da ti sama seb ne zaupaš pa da še sama ne veš lerga maš rajš pa kaj bi sploh rada od koga....
Če ti tvoj fant res tok pomen, tega že ne boš nrdila da bi ga prevarala al pa krkol....
Če se boš po maturancu odločla za tistga tipa pol to pomen da ti tvoj zdejšnji fant ni nikol velik pomenu.
No pa še nekej....pravš da maš svojga fanta rada po drugi strani pa pišeš da razmišljaš kako bi blo fletn če nebi z gunmu nikol šla narazn in bi bla še zdej skp....
Teb mrskej ni jasn........ :x
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objava Napisal/-a BeXy »

Js ne bi šla (ker se mi zdi da pijanšna pač ni zame) in tut ne bom šla, ker bo slaba organizacija in bo predrago. Bom rajš šla kam s svojim lubijem, se bova mela boljš :cool:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

če bi bil tvoj fant,bi si želel da me pustiš..ker že samo tvoje razmišljanje je na nek način varanje,ki zna bolet še bolj kot pa fizično varanje..
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veneficus pupa »

glede situacije..
js bi šla. ker če maš tipa rada itak veš, da ga ne boš prevarala. ker tisto je samo biuši in bi ti mogl mal dol viset. če ti pa ne, potem bi mogla pa že tko al tko mal razmislt kaj res hočš deep down inside.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Js nevem, kako lahko greš na maturanca z mislijo, da BOŠ prevarala svojga tipa :roll: . Ja itak če imaš to v glavi, se bo itak zgodilo...Če pa že imaš tako željo zasrat s kom, pa raje razčistita s tipom že predn greš, da ne boš potem česa obžalovala...

Js sm šla na maturanca brez tipa in mi ni blo žal... Ker to je izlet, ki ga preživiš s klasom in če imaš tipa zraven, se takoj prelevi v romantični izlet v dvoje... Ni pole unga oravega pointa...Ajde štekam, če tip pozna tvoje sošolce in lahko zažura z njimi...Ampak če pripelješ kar nekega, ki ga noben skori niti vidu ni nikoli, bodi sigurna, da ne boš s sošolci niti minutko...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

samo jaz še tu nečesa ne razumem... na maturanc it brez fanta?... saj praktično če ni isti letnik kot ti, ne more it na maturantski izlet.. ali lahko gre?... torej če je on isti letnik... kakšni pa so njegovi razlogi da ne gre na maturanca?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lahko gre ja...Lahko gre kot zunanji turist ali neki takega :D In agencija bo pa itak nardila vse, da pripelje še koga takega, zunanjega...
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

:lol: jaz bi DEFINITIVNO šla na maturantca..konec koncev maturantski je sao 1x v življenju pa ga MOREŠ izkoristit.. je pa res da pač z bivišim ostaneš na distanci..če si res želiš it idi..mene fant nebi moral prepričat da ostanem doma..če ti zaupa se nima kaj za bat, kak pa bo tam pa boš itaQ vedla sam ti :razz: :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sej po moje ni fora, al ji zaupa al ne...Fora je, da gre ona tja že z mislijo, da ga bo prevarala...Če bi ga imela en tolko rada, sploh ne bi razmišljala o tem :?
Odgovori