Le@ napisal/-a:*purple*, lahko si prepričana, da rabiš znat vozit, če hočeš govorit o avtomobilih, pa o tem, da se z lahkoto ustaviš pri 50 km/h, ko ti na cesto skoči srna, medtem, ko sama padeš občinske pole in jih narediš šele potem, ko ti jih nekdo priskrbi in se jih napiflaš - če bi se dejansko naučila kaj CPP sploh pomeni, bi si znala zračunati tudi zavorno pot
ko zmanjka argumentov glede samega topica, se pa vleče take stvari na plano.stara praksa na forumu

Khm, ja ok lahko zbiješ srno, ampak spregledali ste dejstva, kakšna okolica je to in kako ljudje tam vozijo.In če bi se ravnal po dejasnkih cpp-jih, do trčenja nebi moglo pridt.kakorkoli, lahko ga opravičujete, ampak jst ga pač ne.sploh glede tega da potem žival pusti mrtvo ležat sredi ceste in spelje kot da ni blo nič, še manj.
cpp pole..Oh, rada bi tebe videla kako si se vse lepo naučila

In je razlika med nekaj vedeti o avtomobilih, sami prodaji in teh stvareh, kot pa avto voziti.Ampak sej pravim, ko pač en ne sprejme argumenta, potem se vsi usujejo na tak stil, kot ste se zdajle, pa še noben mi ni povedal kje točno moji stavki niso argumentirani.zanašate se pa samo na to, da nimam izpita.Jah, se pač zanimam za določene stvari in jih vem.
kr.ena. na prvo točko sem že odgovorila.Na drugo točko, pa jst nevem ali ste enkateri res slepi al kako?Kje sem napisala, da je samo avtohišah možnost da te nategnejo.napisala sem odgovor na trditev naj se avto kupi avtohiši, da pač tudi tam ni vse zazihr in da naj se vseeno pelje mehanika s sabo, da avto pregleda, saj ko je enkrat pogodba videno-kupljeno podpisana, ni več poti nazaj.In to je bilo to.Potem pa pisarije da sem omejena in tralala.
Uf, nemalokrat sem delala v prodaji različnih stvari, pa sem dobro izkusila kako trgovanje poteka.Tko, da mi pač nihče ne bo govoril, da so v avtohiši vsi avti zaziher uredu, ker to ni res.je pa od vsakega posameznika odvisno, ali bo stvar preštudiral in gledal na to da ne bo opeharjen, ali se bo pustil zavest in kupil mačka v žaklju.In lede samih avtomobilov, katerih se lih ne kupuje vsak dan je dobro bit previden.In to je vse kar sem hotela povedat tistim ki kupujejo avto, pa tega še ne vedo.
In garancije ni v vsaki avtohiši in na vsak rabljen avto.