na dopustu me je ena ženska uročila (kakšne to nardijo podzavestno, sploh ne vejo da so te, majo pač tako moč) ... blo mi je ful slabo, vročina, ni hotl padt, bruhala, čist boga .. pol je pa ena bakica, k se tud s tem ukvarja, ugotovila da so me uročil (ne bom povedala kako je ugotovila, k je mau fuj

) pa je delala ene zvarke nekih zelišč, pa mi ene sveče dajala na hrbet, pa kozarce, pa kr neki ... pol je blo pa uredu
pa lani sem mela tud ful enih problemov, pa sem pisala eni k se s tem ukvarja, pa je rekla da je ena muslimanka (razložila mi je katera) naredila urok naši družini in da mamo zato probleme .. pol je pa rekla kaj mormo delat naslednjih 40 dni in da je dala stran magijo ... guess what, vse je šlo na bolš
k je bla pa moja mami mlajš, k je še pr svojih živela, je pa njena sestrična dobila vročino, pa ful ji je blo slabo, pa bruhala je, pa vse tko. pol je pa teta šla k eni muslimanki da ji pogleda kaj je blo .. pa je ta rekla nej nardi tist k bo dons sanjala. in teti ni blo nč jasn. pol je pa zjutri vstala, pa povedala možu kaj je sanjala.
da nej gre na vrt pred bajto in da nej tolk pa tolk korakov od drevesa na uno stran izkoplje luknjo in da tist k bo najdla v tej luknji zažge in da bo s hčerko vse uredu. pa ji je mož reku da je prfuknena, da se kej tazga ne dogaja. pa teti ni dal miru, pa je šla kopat. v zemlji so ble zakopane: stara brisača, kocine krave, ovce pa ostalih živali, nož, ... teta je bla šokirana pa je vse to zažgala ... guess what, s hčerko je blo vse ok
mam še eno tako, k je ta k je men pisala, pisala enmu tipu, sam pomojm da je blo že to dost
tko da, jst vrjemem