Preutrujen za seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

no angel napisal/-a:Men je pa tak neumno, ko vedno in povsod vsi svetujejo sam "pogovor pogovor bla bla"

Če želiš nekaj izboljšati, je pogovor nujno potreben. Jaz si ne predstavljam, da se ne bi s svojim fantom pogovorila o neki stvari, ki me moti in mori. In če pogovor ne pomaga, to zame ni uspešna zveza, kajti pogovor je bistven v zvezi in če to šepa, potem sledi logična posledica, da tudi drugo šepa. Kar je tudi razvidno iz vseh problemov na tem forumu. Če bi se ljudje več pogovarjali, bi bilo polovico manj problemov. In kaj drugega lahko potem svetuješ kot to, da je s partnerjem treba diskutirat o problemih. Kovat neke načrte, kako partnerja pripraviš do nečesa, je brezvezno.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

eh, pri kakšnih tud pogovor ne pomaga.
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Res je :( .

Pr men usaka zveza temelji na pogovoru in komunikaciji, kr sm tak tip človeka, da brez tega z mano pač ne gre. Če se nekdo ni zmožn pogovort, pol nima kej praskat.

Ampak učasih pač tut pogovor ne "pomaga". Res je, da se na tak način da nekomu najbl jasno vedet kako in kaj, da kasnej ne pride do "zakaj pa nisi prej povedal(a)" ... sam to je pa pr men tut use. Ne izvajam nobenga pritiska, ne visim za vratom ceu cajt in usa pohotna bulm, zato ta izgovor u moji situaciji odpade. Pomenljive dotike sm tut že opustila, kr niso obrodil sadou, do seksi spodnga perila pa itak sploh več ne prideva. In tko mi ostane sam še čakanje ... jeeeei :| .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

mogoče je pa tak moški da mu sex niti ne pomeni tolk veliko. moj je že tak. pa mam kar velike težave se s tem sprijaznit. no pa sj ne da sm nek sex manijak,sam kdaj bi pa bla dobrodošla kaka sprememba (ne pa skoz isto). sicer pa čist tko, 2x na teden ni tako malo
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Moje mnenje je da se morata pač dve osebi najti ki imata podobno spolno slo...kajti v nasprotnem primeru se nekdo izmed njiju počuti prikrajšan.
To je res ena zadeva ki se tiče obeh...drugače je če desca zanima nogomet in nje ne...naj gre on na tekmo ona pa gre medtem recimo s kolegicami na sprehod ali pa kaj jaz vem kam. To se pa tiče obeh in je izredno pomembno da štima....sploh zato ker je to intimna zadeva na katero je konec koncu vsak človek po moje občutljiv.
Ali je flaw ali ga pa ni...tu ni neke filozofije blazne...lahko imaš za seboj milijon pogovorov ampak če enemu izmed partnerjev ne paše seksati toliko kot drugemu se druga oseba počuti prikrajšana in čez čas vodi v nezadovoljstvo....na nasprotni strani pa tudi oseba ki nima take močne sle čuti nek pritisk nase in nezadovoljstvo in tudi stresno deluje nanjo vsekakor...vsaj po moje no....pač povem svoje skromno mnenje :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

miska13 napisal/-a:eh, pri kakšnih tud pogovor ne pomaga.

S takimi jaz sploh ne bi imela opravka, kaj šele da bi imela takega partnerja. Če se še pogovarjat o lastni zvezi ne zna, ne more oz. noče, kako lahko sploh v njej normalno funkcionira.

ryu10kyu napisal/-a:lahko imaš za seboj milijon pogovorov ampak če enemu izmed partnerjev ne paše seksati toliko kot drugemu se druga oseba počuti prikrajšana in čez čas vodi v nezadovoljstvo...

Jaz sem pa mnenja, da če bi bil že od začetka izpostavljen en pristen odnos, v katerem ne bi primanjkovalo pogovora, bi se dalo vse s kompromisi rešit. Logično je, da ne moreš v vsem ustrežt partnerju, lahko pa se najde neka skupna pot, katero sta dva zrela človeka sposobna najdit.

Meni se recimo 2x na teden ne zdi malo, glede na to, da se midva videvava samo za vikend. Odvisno je seveda od posameznikovih potreb. In ne bom rekla, kaj bi morala po mojem mnenju naredit, ker je to že itak samoumevno :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

freaky napisal/-a:Jaz sem pa mnenja, da če bi bil že od začetka izpostavljen en pristen odnos, v katerem ne bi primanjkovalo pogovora, bi se dalo vse s kompromisi rešit. Logično je, da ne moreš v vsem ustrežt partnerju, lahko pa se najde neka skupna pot, katero sta dva zrela človeka sposobna najdit.
Libido oz. zelja po seksu ni stvar razuma, in se je zato ne da resit s kompromisi oziroma ne obstaja skupna pot in tudi zrelost cloveka prav nic ne pomaga.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sicer me mahagonij ignorira ( :D ), ampak vseeno bi setukejs trinjala z njim.Ne pomaga pogovor, ne pomaga nobena stvar, če ženska tipu ali pa tip ženski seksualno ne potegne in mu ne dvigne libida.
pa se lahko pogovarjaš tri nočis kupaj, mu govoriš kaj ti paše, ga sprašuješ kaj njemu paše, delaš nevem kaj, si jo zrajcaš pred njim, ampak če nejmu to ne potegne, potem mu pač ne potegne.
nevem, midva z mojim zaradi okoliščin (službe in pomanjkanje časa med tednom) ne sexava zlo velik na teden, vseeno pa s tem da nebi imel pre dmano libida in da nebi hotel sexati ko je čas, nimam nobenih problemov.tud če sediva sama na klopci sred gozda in se pogovarjava mu nemalkokrat njegov "kolega" ne da miru.
če se pa zgodi, da bo nasprotno, potem bom pa takoj vedela da nekej ni uredu.In če mu ne bom več "potegnila" ali pa on meni, potem tukej prav velik rešitev ni.Oziroma skorajda nobene.
anakonda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anakonda »

In kje je zdej tista meja ko je čas za alarm?
A je res tako da bi moškim zmeraj moglo bit do tega, da tud če te enkrat na teden zavrne pomeni to, da ga več ne privlačiš?

Najin sex je v bistvu dovolj pogost, čeprav bi jaz še več, ker mi je res skoz do tega. Tud njemu je, mi pokaže da si me želi, ko hoče sexat. Amapk se zgodi, da mi kdaj ko je priložnost reče da je utrujen al pa nekak neče začet zadeve oz.ne vidi mojih znakov. če mi sam en dan ko imava čas za zadevo reče da je utrujen, se počutim čist nezaželjena ipd...Čeprav po drugi strani razumem, da morda ni vsak trenutek primeren.

Jaz ne vem od kje te zadeve...čist psihološki izvor. Tako da čist razumem punce, ki si želijo več sexa pa partnerji niso za. In odgovori ni mu do tebe ali pa drugo ima samo še škodijo njihovi samozavesti,povzročajo furstracije, če so neutemeljeni.
Tud to midva pa ne vem kolkrat...ne pomaga...Ker to dejansko boli, pa tud če je samo zarad utrujenosti. Mogoče bolj rabimo pojasnitev zakaj jim kdaj ni in da je to normalno...Sej marsikdo je to tud napisal.
Zato raje povejte kje mislite, da je res tista meja ko fantu najbrž več ni do punce - je to stalno odklanjanje, odklanjanje na splošno,...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Pa glejte, ona se nima pojma, v cem je pravi razlog, zakaj noce tip seksati pogosteje. In zato je tukaj prva resitev pogovor. In, ko po njem ugotovi, kaj je pravi razlog (jo vara, ima manjso zeljo, je konstantno preobremenjen, je nesproscen ...), morata oba skupaj presoditi, ce je razlog tak, da se ga da relativno obvladati (recimo vec sporta - vec zelje po seksu - bolj intimen prostor, ce ga zdaj nimata - vec sproscenosti - vecja zelja po seksu ipd.), potem je to to, naj delata na tem, ce ne gre in ce ugotovita, da je njuna spolna zelja na popolnoma drugem levelu, potem bistvene resitve ni in res ne pomaga pogovor, ampak dvoje - gres narazen, ce ti to toliko pomeni in najdes kompatibilno polovico ali se sprijaznis in seksas manj.

Dejstvo pa je, da se ona dva sploh se nista prav pogovorila, ker ko se ti konkretno pogovoris je cilj ta, da izves nekaj novega, da nekaj doreces in se na podlagi tega kasneje lazje odlocas.
anakonda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anakonda »

ja pogovor je res prava zadeva...samo včasih potrebuješ čas da se oseba odpre in potem se odločiš neko stvar naredit...In kar naenkrat se zaveš, da več ni tako, da bi se sex zgodil, ampak je vse premišljeno. In takrat zgubi svoj čar...To so zaje....zadeve ko nikol ne veš kaj je prav naredit.
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica

MsN, se strinjam s tem, da je pogovor prava rešitev, ampak tip bo verjetno spremenil temo, ko bo ona rekla Lubi (alpa karkoli) a se lahko pogovoriva o najinem odnosu. verjetno bo rekel Nimam časa zdej...

pač mu ni do sexa in tudi do pogovora ne. verjetno boš čez čas ugotovila, da tako ne gre naprej in bosta šla narazen (ne nasedaj zgodbicam Tudi brez sexa lahko zveza normalno deluje).

če potrebuje čas, da se odpre, mu pač daš nek rok. ne pa da se ta čas zavleče v tedne, ali celo mesece. pa to, da je vse premišljeno ... a to potem zgleda takole Glej draga, v soboto zvečer, ker smo ravno 17ega v mesecu, pa je to moja srečna številka, ti bom na razpolago. ob devetih bova šla v posteljo pa se bo zgodilo to in to in to
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

miska13 napisal/-a:MsN, se strinjam s tem, da je pogovor prava rešitev, ampak tip bo verjetno spremenil temo, ko bo ona rekla Lubi (alpa karkoli) a se lahko pogovoriva o najinem odnosu. verjetno bo rekel Nimam časa zdej...

pač mu ni do sexa in tudi do pogovora ne. verjetno boš čez čas ugotovila, da tako ne gre naprej in bosta šla narazen (ne nasedaj zgodbicam Tudi brez sexa lahko zveza normalno deluje).

No, taka zveza, kjer eden ne zeli komunicirati in drugega odriva na stran, pa itak nima nekega smisla.

Pa dobro, jaz sem povedala, kako sama razmisljam o vsem tem in pac na podlagi izkusenj stojim za tem, da je najprej vedno treba poskusiti s pogovorom. Ce kdo drug iznajde kaj novega, bolj ucinkovitega, naj pove

:D
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica

vem, jaz tudi tako razmišljam. vem pa tudi, da enih pogovor sploh ne zanima. zato sem ti to napisala :wink:

ne verjamem pa, da bo kdo iznašel kaj drugega, ker je skoraj nemogoče. tak bi si zaslužil Nobelovo nagrado :lol:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Obstaja...ravno včeraj sem imel eno temo s modelom ki obvlada te zadeve...in obstajajo hormoni za moške kjer zmanjša ženske hormone in se zviša libido. Seeda je to na črnem trgu na voljo ponavadi pa to jedo tudi body builderji da se jim poveča rast mišic in zmanjšajo obloge maščob.
Lahko se špikajo v trebuh ali pa v rito ali mišico direktno...obstajajo pa tudi tablete ki jih dajo zdravniki v obliki tablet...to se da dečkotu za papati in čez par tednov bi moral biti že muchos potenten in skakati po ženski :lach:
Obstaja edino možnost da postane bolj razdražljiv, agresiven in hitro vzkipljiv...ampak če imaš rada bolj udaren seks s priokusom nenežnosti bo to prava stvar potem :yau: :rofl:

Stranski učinki možnost da uide iz nadzora in se mu spegla ter začne druga dekleta loviti naokoli...pa povečanje prostate...

Naj povem še to da se moškemu takrat zviša raven testosterona in to ženske zavohate...tako da bo obletavan s strani ženskega spola in jih bo moral s lopatico stran poditi :mukkies:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Odgovori