Kako doseči, da te nekdo začne ignorirati

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

misliš, da si edini ignoriran pri mahagoniju??? :D :D :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jochie napisal/-a:misliš, da si edini ignoriran pri mahagoniju??? :D :D :D

Izpljuni Jochie tvojo številko!!! :D :D :D Pa argumente zakaj se je to zgodilo...me pač firbec matra glede razlogov :gruebel: :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

^^Jochieja pa ja noben ne ignorira. Lej kak fejst dec je ;)
drugače se mi zdi to ignoriranje skrajno otročje. Če ti nekdo ni všeč, pač ne bereš njegovih postov, če te nekdo nadleguje po ZSjih (sej so mene tudi že prej, ko ni bilo teh gumbkov, sedaj pa sem primorana vse poste gledat :cry:, pa so bili zsjih res pohujšljivi, pa grozni, pa kaj češ, zbrišeš in greš dalje ;)) ...
ne vem, meni se mora nekdo resnično zamerit, da ga dam na ignore. Ker imam pa kar debelo kožo, težko prideš skozi in dosežeš, da te ignoriram.
Verjetno bi pa bila na spisku marsikatere deklice kle na forumu, če bi me lahko dale na ignore ;)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ne, ni edini, sm jst tud na njegovi črni listi :D pa to sm opazla šele pred dnevi. Kje pa tiči razlog za to, pa ne vem in me niti ne zanima :P

Bejbika, kdo bi pa tebe dal na ignore? mislm, kake strelaš ti :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Jaz sem ujel da jih ima nekaj čez 30 na ignore listi in je dejal da se potem forum izredno skrči....torej si s tem ko daš pod ignore ljudi sam zožiš spekter videnja!
Če povzamemo iz prakse in skozi življenje...več ljudi ignoriraš in si mašiš ušesa...bolj se ti zoži širok spekter življenja...in postaneš kmalu omejen v tem spektru življenja...

Toliko o strpnosti do drugače mislečih...jaz sem dejansko mislil da je človek intelektualec in bolj zaveden človek in bolj strpen...se zgodi pač :nixweiss:

jagodka85: Morda si kdaj mene citirala in je potem videl v tvojem postu moj post in te je preventivno kliknil na ignore :lach:
Ali pa se nisi strinjala z Kajiro ali pa njim...take ljudi, ki se ne strinjajo s tabo je treba eliminirati iz življenja :loldev:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

jagodka85 napisal/-a:Bejbika, kdo bi pa tebe dal na ignore? mislm, kake strelaš ti :D

veliko njih :lach:

ryu10kyu - če recimo benaš uporabnika, ki ima 4000+ postov, pa recimo, da imaš 10 takih ... uf, forum je takoj prijaznejši ;)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Ne ignoriram nobene osebe na tem forumu, pa tudi sicer v lajfu ne.
Ignoriram edino dejanja in pripombe, s katerimi se mi ne zdi vredno ukvarjat. Ker za razliko od nekaterih verjamem, da ljudi ne moreš spreminjat, če tega sami nočejo. Pa tudi če bi mi koga uspelo spremeniti, to ni moj cilj, ker ne maram manipulirati z ljudmi.
Cela tale zadeva oziroma konflikt na forumu me asociira na dve stvari iz realnega lajfa:
1. Neka ženska je pred časom začela zbirat denar za Primoža Peterko, ker je nekje prebrala, da nima denarja za dokončat bajto. Čeprav je Peterka večkrat javno izjavil, da nima nobenih težav s tem, da ne potrebuje pomoči, da je veliko drugih, ki so bolj pomoči potrebni, ... je ona vztrajno gonila svoje. Češ, da se Peterka niti sam ne zaveda, kako nefer je, da glede na to, kar je v športu dosegel, danes živi v pomanjkanju (kar pa on trdi, da ni res)
Dobrodelnica? Ne. Vase zaverovana ženska, ki misli, da so njene sodbe edino pravilne in želi še vse ostale prepričati v to.

2. Drugi primer so raznorazne verske sekte (da jih ne omenjam z imenom - tule imam vsaj dve v mislih). Prepričani so, da so oni spoznali eno in edino življenjsko resnico in zdaj so tako neskončno prijazni, da hočejo na vsak način to resnico deliti tudi z drugimi.
Lepo, vem, kam naj se obrnem, če se mi kdaj v življenju zasuka v glavi za 180 stopinj in bom potrebovala pomoč pri spoznavanju Jezusa, ampak trenutno - ne, hvala.
Lahko grem na kavo s takimi preroki (z eno deklico sva pred leti spili kar nekaj kav, dokler je ni dobri gospod poslal oznanjevat v neko drugo državo), ampak ona je bila ena redkih, s katero se je dalo pogovarjati tudi kaj drugega.
In tako kot jaz nje nisem prepričevala, naj začne živeti svoje življenje in naj ne bo orodje v rokah voditeljev svoje sekte, je tudi ona mene po začetnih poskusih spreobrnitve pustila pri miru, kar se tega tiče.

S folkom, ki v vsako debato v roku 5 sekund vplete repliko na svoj mlin, je pa malo teže normalno debatirati.
("Kako krasno je vreme danes!"
"Kaj ni lepo, da nam je dobri bog poslal sonce" ali
"Oh, že spet ta dež"
"Če nosiš Njega v srcu, te tudi dež ne spravi v slabo razpoloženje"
itd, itd)

In še namig za konec: To, česar ne razumemo, ni nujno nekaj strašno inteligentnega, zamotanega in pomembnega. Prav tako ni nujno, da je to eno samo brezvezno nakladanje.
Bistveno pa je, da včasih ni potrebno ugotoviti ali je eno ali drugo. :wink: In temu se ne reče ignoriranje.
:)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

kr.ena napisal/-a:2. Drugi primer so raznorazne verske sekte (da jih ne omenjam z imenom - tule imam vsaj dve v mislih). Prepričani so, da so oni spoznali eno in edino življenjsko resnico in zdaj so tako neskončno prijazni, da hočejo na vsak način to resnico deliti tudi z drugimi.

Zanimivo, mene je ta tema tudi spomnila na verske fundamentaliste in na njihovo prepogosto vsiljevanje svojega mišljenja drugim ljudem, še posebej po ogledu dokumentarca Jesus Camp.

ryu10kyu napisal/-a:Toliko o strpnosti do drugače mislečih...jaz sem dejansko mislil da je človek intelektualec in bolj zaveden človek in bolj strpen...se zgodi pač

Tista njegova izjava o tem, koliko ljudi ima na ignore listi je tudi mene presenetila. Ne da bi kogarkoli sodila, ampak očitno si človek okoli sebe ustvarja točno takšen svet, kot ga želi videti, zaradi zaverovanosti v svoj prav pa ne vidi različnosti mnenj, od katerih so morda nekatera pravilnejša od njegovih.

Sicer pa ja, mene (do sedaj?) nihče ne ignorira. :( :lach: Mogoče sem premalo konfliktna. :rofl:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Mene ignorira Smetka_ :D ..
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

*hox* napisal/-a:Mene ignorira Smetka_ :D ..

A samo ona? wuuuuu...ti si še dobra :wink: Bad girl *hox* you bad girl...kaj si tako porednega uspičila da si si zaslužila tako grozno kazen? ;D :schlaumeier: :lach:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ryu10kyu napisal/-a:

Izpljuni Jochie tvojo številko!!! :D :D :D Pa argumente zakaj se je to zgodilo...me pač firbec matra glede razlogov :gruebel: :P

ignorira me ALMITA

http://www.cosmopolitan.si/forum/profil ... le&u=13308

pojma nimam, kdo je (bila)! :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Aha...Jochie je delal grešna dejanja, ki so slabo vplivala na uporabnico in najbolj grozljivo je to, da sploh ne veš katera je to bila...ti si skoraj bolj grozen in bad dečko kakor *hox* :lach: :rofl: :lol:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

g00fy_qa napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:2. Drugi primer so raznorazne verske sekte (da jih ne omenjam z imenom - tule imam vsaj dve v mislih). Prepričani so, da so oni spoznali eno in edino življenjsko resnico in zdaj so tako neskončno prijazni, da hočejo na vsak način to resnico deliti tudi z drugimi.

Zanimivo, mene je ta tema tudi spomnila na verske fundamentaliste in na njihovo prepogosto vsiljevanje svojega mišljenja drugim ljudem, še posebej po ogledu dokumentarca Jesus Camp.

Joj ej, mene tud! Ko se najde nekdo, ti takoj ve, kdo ti si, kaj rabiš v življenju in se čuti poklicanega, da ti "pomaga", na vsak način se trudi, da "spregledaš". Ne vem kako ni jasno ljudem, da sploh na podlagi nekaj postov na forumu NE MOREŠ in nimaš pravice nekoga označevati kaj šele mu vbijati v glavo svoje "resnice". Ljudje smo čisto preveč kompleksna bitja, za sabo imamo toliko navlake (sploh me, stare mame), da rabiš ogromnooooo časa, da nekoga dejansko spoznaš.
Itak je pa tako - če si ne boš želel sam pomagat, ti nihče drug ne bo.
Aleluja.
:)
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy girl »

jagodka85 napisal/-a:

Ne, ni edini, sm jst tud na njegovi črni listi :D pa to sm opazla šele pred dnevi. Kje pa tiči razlog za to, pa ne vem in me niti ne zanima :P

Evo še jaz! Tudi jaz sem na njegovi črni listi! Razlog: tema starejši fant z mladoletnico in verjetno misli, da sem človeški izrodek - no pa saj ni edini :D
Kot je napisala Smreka, da kako lahko sodiš nekoga na podlagi parih postov na forumu....
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Mene ignorirajo tri osebe, ki jih sploh ne poznam oziroma se ne spomnim nobenega njihovega posta. :?
Čisto možno, da me ignorirajo po pomoti; tudi sama sem enkrat imela nekoga na ignore, ne da bi to namenoma storila - očitno sem slučajno kliknila na napačno mesto. (moja samopodoba je pa res v nebesih - sploh ne morem dojeti, kako bi lahko kdo mene namenoma ignoriral :rofl: )
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori