Kaj pomeni, če mi nekdo reče, da sem p***a?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Black Kitty napisal/-a:Povej ji, da te pač moti.
Js mam eno frendico, k zmeri k kako frendico vid se ponavad začne:
-ej pičkica..
-ej kurbice moje kam gremo dons?
-pofukljice kak ste kej?...

Omg, kaj sm mogoče ta tvoja prijateljica jaz? :D
Ker jaz sem ista.
jez mam prov določene vzdevke za vsako.
Eno vedno pozdravim tako: ka je kurba na ker vogal grema dons :D
Ampak se ona sam smeji, ker me pozna in ve da ne mislim resno in je vse zajebancija.
Seveda to govrim sam takim k vem da me poznajo in se samo smejijo ali po možnosti dajo kako kajlo nazaj.

meni vzdevek p***a ni prav nič žaljiv. No je pa odvisno od vsake kako ga sprejme.
:razz:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Jaz sem človek ko me takšne besede ne prizadanejo. Tudi kletvice so pri meni vsakdan. Kadar me kdo razjezi pa tak sploh ne znam povedat nič brez kletvic :D .
Sama uporabljam raznorazne izraze za kolege in kolegice. Za tiste, ki me poznajo uporabljam bolj "divje" izraze, za tiste, ki me ne, pa malo bolj mile.
Če tebi ni všeč, da te tako kliče, se ti zdi to ponižujoče, ji to povej... Ali pa sprejmi, ne bodi preveč zategla :) .
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

*purple* napisal/-a:mnenje o njenem primeru bi blo drugačno od tega kar ste vi podali :wink: sej ne rečem, imej svoje mennje kakšni so ljudje ki tko govorijo, sam takele besede, da taka ženska ne more met otroka in jadajada so pa res mal nizke, se ti ne zdi?

Ne vem, če je rekla, da ga ne more imet. Očitno ga ima lahko, glede na to, da ga ima. Se mi pa zdi, da takšno govorjenje res ne sodi k vzgoji otroka.
Jaz od svojih staršev nikoli nisem slišala takšnih besed kot so: pi.cka, ku.rac,... In tudi preklinjala nista nikoli vpričo otrok.
Kako lahko potem pričakujejo, da se bodo otroci v javnosti lepo izražali, če pa takšno govorjenje slišijo celo od svojih staršev :roll:
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Jaz se strinjam s tistimi, ki menite, da oseba pri 30ih ni zrela za vzgojo otroka, če se izraža na takšen način kot je bilo omenjeno. Naj govori kakor hoče, ampak ne zraven otroka :eek:
A ona sploh kaj misli na posledice? :evil:
Pri mojem sošolcu je znal otrok prej izgovoriti besedo piz-da, kot pa ati!
Če je to normalno.
Kar ni treba se otrok takoj zapomni. Včasih je dovolj, da to enkrat sliši.
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

ana27 napisal/-a:Ne vem, če je rekla, da ga ne more imet. Očitno ga ima lahko, glede na to, da ga ima. Se mi pa zdi, da takšno govorjenje res ne sodi k vzgoji otroka.
Jaz od svojih staršev nikoli nisem slišala takšnih besed kot so: pi.cka, ku.rac,... In tudi preklinjala nista nikoli vpričo otrok.
Kako lahko potem pričakujejo, da se bodo otroci v javnosti lepo izražali, če pa takšno govorjenje slišijo celo od svojih staršev :roll:

Pa kdo je sploh rekel, da če se frendice med seboj tko pogavarjajo, da se bodo tudi pred otroki?
Kako pa veš, da tvoja mamica ni klicala svoje best frendica p***a?
Mogoče je, in se zna pač zadržat pred tabo.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Ana27, naj te malo popravim. Zmotno se mi zdi mišljenje, da se za vse vedno omenja ali krivi starše! Otrok menda ni odvisen od staršev in tisti ki ni labilen ne bo ponavljal za njimi dejanj, za katera ve, da niso pravilna.
Jaz klejem - skos. Moja 2 nikoli. In zdaj sta moja 2 kriva, da jaz klejem, če jaz iz njunih ust nisem slišala nobene kletvice? Je moja žlahta kriva, da klejem, ko ne vem za nubenga v žlahti, da bi klel (tete in strici, dedki, babice)?
Se je morda zamislil kdo že nad tem, kaj vse danes mladina gleda po televiziji, bere v časopisih, revijah? Da niso vedno starši krivi?? Verjetno ne, ker je najlažje okrivit tistega, ki ti je najbližje (to je tudi metoda socialnih služb).
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

anahirbd napisal/-a:Omg, kaj sm mogoče ta tvoja prijateljica jaz? :D
Ker jaz sem ista.
jez mam prov določene vzdevke za vsako.
Eno vedno pozdravim tako: ka je kurba na ker vogal grema dons :D
Ampak se ona sam smeji, ker me pozna in ve da ne mislim resno in je vse zajebancija.
Seveda to govrim sam takim k vem da me poznajo in se samo smejijo ali po možnosti dajo kako kajlo nazaj.

meni vzdevek p***a ni prav nič žaljiv. No je pa odvisno od vsake kako ga sprejme.
:razz:

sto ludi sto čudi :wink:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

No...saj pravim da mi imamo drugačne nick namee...pač kje si legneda...ali pa kje si jebač še gre...kje si ta star...

Dekletom pa rečem ponavadi kje si srce, muca, lepotica, mačka, sonček...kurba ali pa pi*ka pa pač ni v mojem slengu ali v našem slengu v družbi...meni se še zmeraj ne zdi všečno...in če bi naletel na tako družbo žensk bi se težko navadil ali pa sploh ne na take izraze in govoričenje....morda kratkotrajno ja...dolgoročno pa no go :nixweiss: Pač tak sem...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja pri nam je isto..kličemo se na vse možne načine... :)
če bi pa vidla da kera tega ne prebavla dobr pol se pa nebi z njo tko pogovarjala. Vem da obstajajo ljudje k tega ne marajo, sam obstajajo pa tut ljudje k se pač tko pogovarjajo z drugimi kot zejbancija...no takim je pa treba povedat da te to mot, če smi že prej ne opazjo. :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Tonja napisal/-a:Ana27, naj te malo popravim. Zmotno se mi zdi mišljenje, da se za vse vedno omenja ali krivi starše! Otrok menda ni odvisen od staršev in tisti ki ni labilen ne bo ponavljal za njimi dejanj, za katera ve, da niso pravilna.
Jaz klejem - skos. Moja 2 nikoli. In zdaj sta moja 2 kriva, da jaz klejem, če jaz iz njunih ust nisem slišala nobene kletvice? Je moja žlahta kriva, da klejem, ko ne vem za nubenga v žlahti, da bi klel (tete in strici, dedki, babice)?
Se je morda zamislil kdo že nad tem, kaj vse danes mladina gleda po televiziji, bere v časopisih, revijah? Da niso vedno starši krivi?? Verjetno ne, ker je najlažje okrivit tistega, ki ti je najbližje (to je tudi metoda socialnih služb).

Se strinjam. Le da je pri meni obratno. Moja dva dosti preklinjata, sama pa skoraj nikoli.
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

punce ste sploh opazile, da ste tiste, ki se s kolegicami tako kličete in ki se vam tako govorjenje zdi vredu, večinoma stare pod 20 let???
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 18:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

ahhh paničarjenje brezzveze! pač ma svoj način, vsak ma svojega, nihče enakega. pa kaj pol ? mislim, da to ni vredno take debate, ker se pol itak vse kregajo: ja MI imamo pa tako, VI imate pa narobe..
manillaxy, če ti ni všeč, pa ji reči, kaj pol...
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

exdancer napisal/-a:punce ste sploh opazile, da ste tiste, ki se s kolegicami tako kličete in ki se vam tako govorjenje zdi vredu, večinoma stare pod 20 let???

Ja logično. Sej tut ti si bla enkrat tuk stara. Pa vem da mi čez par let nebojo glih najbol pri srcu ti vzdevki, ampak zaenkrat me ne motijo.
Nikjer pa nism napisala da mi je všeč. :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

CoreySteel napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Ne vem, če je rekla, da ga ne more imet. Očitno ga ima lahko, glede na to, da ga ima. Se mi pa zdi, da takšno govorjenje res ne sodi k vzgoji otroka.

Pa kdo je sploh rekel, da če se frendice med seboj tko pogavarjajo, da se bodo tudi pred otroki?
Kako pa veš, da tvoja mamica ni klicala svoje best frendica p***a?
Mogoče je, in se zna pač zadržat pred tabo.

Toliko jo pa že poznam, da vem kakšen stil govorjenja ima. Najbrž ne boš govoril doma čisto drugače kot drugod.
Odgovori