Kajenje in veza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Moj je men že na začetku povedu, da je brez veze, da mu kr neki sikam glede kajenja. Pa mi niti na misel ni prišlo!! Sej kaj, če bi hotu nehat, bi že prej a ne?! Je pa tud on ful toleranten glede tega. Učer sva bla cel dan skp pa sva mela mal daljše izlete, pa ne vem, če je 3 čike v celem dnevu skadil. Enga je tko uzuni k sva se šetala, pa pol k sva se mal dlje furala, je prašu če mi je kul, če v avtu prižge. Pa sm sam prosila če okn odpre.
Pa je tud reku da ful spoštuje to da me ne težim :) Sam k se mi zdi res brez veze da bi se zaradi tega kregala!! Edino kar mu pa ne pustim, je da kadi v moji sobi :D pa se je kr koj sprjaznu :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja seveda je lahko kajenje ful moteče.
Recimo dost tistih ki ne kadijo že zbira svojega partnerja po tem da ne kadi.
Moja kolegica je kadila pa je njen tip nekadilec in je zart tega nehala kadit.
Js pa moj tip oba kadiva, ampak mislm da če on nebi kadiu pa bi mi ful težiu zart tega bi se vrjetn dostkrat skregala.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jaz kadim...in se tudi prilagodim dekletu če ne kadi...grem lahko na balkon pač, pa tudi v kafič grem lahko v zaprt prostor...ampak ne vedno enkrat greva pač ven...enkrat pa noter...

Drugače pa dolgo časa nisem kadil...dve leti nazaj spet začel :wall: Morda pa kdaj neham spet...nikoli se ne ve...
valjda pa sprejemam punco da jo kajenje moti...pa tudi ko nisem kadil in sem imel punce ki so kadile mi je bil tisti okus po cigaretih rahlo moteč...kot da bi se s pepelnikom lupčkal :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

Sam nisem kadilec in me kajenje nasploh ne moti. V družbi itaq večina kadi, tako da sem se na to že navadil.
Bi me pa motilo, če bi moja kadila. To mi je totalno odbijajoče.
Sem že imel tako izkušnjo, da sem videl svojo simpatijo kadit in me je vse minil.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

jz sem občasno kadila predn sm s tipom začela, pa ko sma začela nism, pa pol k sma bla skup sm enih parx k smo bli kje zuni pa tko, pol sm ga enx sam mal "potipala" kao kako bi sprejel, pa je rek, d bi se mogla odlocit med njim al pa cigareti, pa sm pol skoz kadr sm kadila pac naskrivaj, da noben ni vedo, sam moje prjatlce...
pa pol k sva nehala, sm si prvo z uzitkom cigareto przgala, pa pol kmal tud pred njim je sam debelo pogledo, sm mu povedla, da sm bla ful obupana zarad zveze, cist na tleh in sm zacela kadit :twisted:
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *daddy's girl* »

Js ne kadim,moj pa.. Na začetku me je motlo in sm rekla,če misli kej nehat s tem :) pa je rekel da bo,ko se bo sam odloču. Tko da ne težim več... Sedaj ko je pa ta protikadilski zakon,pa itak hodi ven kadit,doma hodi na balkon,v avtu redko prižge. Smrdi pa tud ne,saj ma skoraj zmeraj čigumi..ni pretiranega vonja in okusa po cigaretih :)
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

jaz sme imela kar problem ko je moj bivši prenehal kadit, jaz sme pa še vedno kadila....ajojoj, to je bilo tako teženje...pa v najinem stanovanju sva kadila samo na terasi, ampak nisem spoznala večje morije kot takrat, to je bilo non stop.."pa a moraš toliko kadit."..."kaj pa zdravje"...jojo

no hihi tako in tako sva se nato razšla kako leto kasneje..:)
Dane sga pa jaz bockam, ker njegova nova punca kadi...in mu vsake toliko časa v hecu namignem " a spet imaš eno k kadi":)
Uporabniški avatar
*Nebo*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Nebo* »

Ves,problem je v tem,da na zacetku veze vemo,da nekdo dela to in to...Pa si vedno mislimo,da ko bo z nami,da bodo njegove (nam) motece lastnosti,kar izginile.Se da prilagodit (ne kadi ob nas,kadi manj ali le ob...),vendar pac kadi.Ce sam ne dojame,da skodi predvsem sebi in ce ne pride do tega sam,pa zal...Pretehtas koliko ti je to v resnici,proti drugim partnerjevim lastnostim,pomembno.Pogovor tudi pomaga?!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ko sva mi2 začela hodt,nism vedla,da kadi občasno. Sam mi je zamolčal,ker je vedu da me to fuuul mot..No in nekak je pršlo do tega,da sm vidla da kadi(pr kavi) in mi ni blo nč jasno..Mene to izrazito mot(zarad nekih dogodkou)..In sm bla takrt ful šokirana;sam si tut ni priznal nekak, da pa ne more brez tistga čika ob kavi..pa sm mu rekla, da me tu tuk mot..in da mu bom to zihr skos naprej metala..ker res mi ni do tega in je on to predn sva začela hodt vedu..Uglavnem prek pogovora nekak, k je tut sam vedu da si škod s tem, pa da je grda razvada..nehou kadit(zame si kadilc,če si morš čike kupvat-k je on na začetku trdiu da ni ;) )..S pogovorom sva use rešila in ne kadi več..Pa prou fajn mu je,ker šele zdej vid kaka bedarija je to..Očitno mu je pomenilo velik to, da je mene tuk zmotilo ko je dejansko pršlo do soočenja..

Pogovorta se..sej nimaš kej druzga..gre se sam zato,kaj ti več pomen..oz te to tuk mot, da bi zdej pa kr nehala..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Ne kadim, zato ne bi mogla imat fanta, ki kadi.
did33k
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a did33k »

Ne kadim, zato ne bi mogla imat fanta, ki kadi.

se strinjam

vonj mislim da je neki res zeloo neprijetnega, velikokrat mi smrdijo lasje , ker sem v družbi kadilcev in to kasnjeje zelo moti fanta..

mogoče bi bila rešitev da v tvoji prisotnosti ne kadi, ne vem...
:?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Tudi mene moti to, da potem cel smrdiš po dimu.

Pri fantu pa tudi to, da se ne bi mogla poljubljat s kadilcem zaradi okusa po čikih.
cbr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cbr »

verjetno te je to, da tvoja punca kadi, že na začetku motlo in bi mogu že takrat si razjasnit al te to res moti al ti ni nič posebnega

mene osebno bi zelo motilo kajti sama sem nekadilka in če bi že mela takega tipa bi ga postavla pred to al naj neha al pa greva narazen
mislim da glede tega nebi velik premišljevala
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Jaz sem kadilka in moj mi nikoli in nikdar ni postavil ultimat - on ali ciki.
Le zakaj bi? Prej bi jaz njemu postavla ultimat - ali bom jaz kadila ali pa si naj najde eno, ki ne kadi, ce ga tako zelo to moti. Ve, da se zavedam posledic kajenja, kadim za svoj denar in me sprejema taksno kot sem z vsemi mojimi napakami in razvadami.
Kajenje je moja odlocitev in od nikogar drugega, pa se svoj denar zapravljam.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Joj jst pa mojmu sploh ne težim :) čeprou sm jst nekadilka. Sicer fuul mal pokadi, sam vseen...je pač kadilec.
In recimo učeri sva bla celo popoudne pr men...niti enga čika. Pol zvečer smo šli pa še u kino in mi je blo kr mal čudn, k sploh ni kadil. In vmes, k smo na film čakal, sm ga že jst prašala, če mu paše čik, da grem lah z njim vn za unih par minut. Pa je že on reku da ne bi šou ker bo pol men smrdel :D Pa sm mu pač povedala da nočm da zdej pa zarad mene ne kadi, a če vem da si želi čika. Če bo hotu nehat, bo že a ne.K vem da mu to ful pomen da mu ne težim, pa tud jst ful spoštujm to, da proba čim manj kadar je z mano. Pa ker tok mal kadi, ga nikol niti ne zavoham al pa da bi mi kej smrdel po čikih. Pa še vedno uzame čigumi. Tko da mu nikol ne sikam da nej neha. :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Odgovori