Pa je tud reku da ful spoštuje to da me ne težim
Sam k se mi zdi res brez veze da bi se zaradi tega kregala!! Edino kar mu pa ne pustim, je da kadi v moji sobi
pa se je kr koj sprjaznu 

Sam k se mi zdi res brez veze da bi se zaradi tega kregala!! Edino kar mu pa ne pustim, je da kadi v moji sobi
pa se je kr koj sprjaznu 
Morda pa kdaj neham spet...nikoli se ne ve...

pa je rekel da bo,ko se bo sam odloču. Tko da ne težim več... Sedaj ko je pa ta protikadilski zakon,pa itak hodi ven kadit,doma hodi na balkon,v avtu redko prižge. Smrdi pa tud ne,saj ma skoraj zmeraj čigumi..ni pretiranega vonja in okusa po cigaretih 

)..S pogovorom sva use rešila in ne kadi več..Pa prou fajn mu je,ker šele zdej vid kaka bedarija je to..Očitno mu je pomenilo velik to, da je mene tuk zmotilo ko je dejansko pršlo do soočenja..

čeprou sm jst nekadilka. Sicer fuul mal pokadi, sam vseen...je pač kadilec.
Pa sm mu pač povedala da nočm da zdej pa zarad mene ne kadi, a če vem da si želi čika. Če bo hotu nehat, bo že a ne.K vem da mu to ful pomen da mu ne težim, pa tud jst ful spoštujm to, da proba čim manj kadar je z mano. Pa ker tok mal kadi, ga nikol niti ne zavoham al pa da bi mi kej smrdel po čikih. Pa še vedno uzame čigumi. Tko da mu nikol ne sikam da nej neha.