zalaL napisal/-a:sem si ravno pogledala fotke z oddaje sanjska ženska in je na vseh slikcah v tej rdeči obleki. Očitno imajo na popu obdobje varčevanja ali pa nas za tako butaste, da mogoče ne bomo opazili.
Mogoče so se samo bali, da je ne bi spoznali, če bi bila drugače oblečena
zalaL napisal/-a:sem si ravno pogledala fotke z oddaje sanjska ženska in je na vseh slikcah v tej rdeči obleki. Očitno imajo na popu obdobje varčevanja ali pa nas za tako butaste, da mogoče ne bomo opazili.
Mogoče so se samo bali, da je ne bi spoznali, če bi bila drugače oblečena
hehehehe men je bla prireditev tko krneki.. emeršič je biu vredu sam una pia je bla pa prou tist antipatičen glas...
Jaz še nisem nikoli gledala katerekoli podobne slovenske prireditve cele do konca. Tokrat sem prvič!! Full sta mi bila všeč voditelja, pa raznorazne fore. Tudi una o Janu in mami je bil dober vic!
Viktorji so tudi šli v prave roke. Samo tisti o glasbeni popularnosti mi ni preveč jasen. A niso bili lani najbolj popularni Atomic harmonic??
fiona napisal/-a:nisem gledala, pa vseeno, bravo Marko Potrč.....
Hehe jaz sem tudi za njega navijala Drugace pa se mi je zdela prireditev ful dobra... Sicer nisem razumela for z astrologijo..ali vseeno, bilo je ql Samo zanima me, v cem je fora da vsi govorite kako super je bila lanska podelitev...meni je bila tak-tak...seveda je bilo smesno, samo tak iber super pa spet ni bilo In mislim da je bila letosnja zlahka kos lanski... Samo moje mnenje...
Meni so bili letošnji Viktorji kar všeč. Voditelja sta se mi zdela čist kul, pa tud drugač 'podeljevalci' so mi bli kr ok. Razen sanjskega dueta . Ah joj, res kriza. Kako čupo je meu Damir . Ah ja, bo že bolje.
Kar se glasbenega viktorja tiče sej je folk glasoval nam pa tud ni nikol nič prov kaj a naj bi Attomic Harmonik zmagal al Fredy. Prireditev je pa kar uredu sem bla presenečena (v pozjitivnem smislu k je Joksimovič nastopu).