Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ok punca ^^ mislm, da si mal zamenjala temo! Sicer nism gledla vseh teh filmov al pa sm že pozabla, ampak Vas ob gozdu je bil pa meni mega film!!!
Zadnjič spremenil moi T, dne 04. Feb. 2008 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Men je pa vas ob gozdu totalno hud film, ideja je čist nora. V sanjah ne bi pričakovala tazga konca - fenomenalno.
Pa lepota po ameriško - tud hud film, ful dobro se norčuje iz "american dream" variante.
Sem se pa spomnila še na enga bednga in sicer - Štoparski vodnik po galaksiji. Knjiga je fenomenalna, briljantna, film pa še senca knjige ni. Škoda ker so ga sploh snemal.
Pa lepota po ameriško - tud hud film, ful dobro se norčuje iz "american dream" variante.
Sem se pa spomnila še na enga bednga in sicer - Štoparski vodnik po galaksiji. Knjiga je fenomenalna, briljantna, film pa še senca knjige ni. Škoda ker so ga sploh snemal.
moi T napisal/-a:Ok punca ^^ mislm, da si mal zamenjala temo! Sicer nism gledla vseh teh folmov al pa sm že pozabla, ampak Vas ob gozdu je bil pa meni mega film!!!
Ok, men je pa čist bedn

Use your head and follow your heart.
Gregorius napisal/-a:I am Legend - totalno beden film, da leta 2007 snemajo take filme...ko 90 % filma igra ena oseba....
men je bil pa hud, čeprav ene par dni nisem mogla pol spat, ker je tok scary

pa vsi, ki se pritožujete nad lepoto po ameriško, men je to full hud film, samo ga morš razumet, pa to ni film za vsakogar... itaq so pa okusi različni
- ×××CarTiKa×××
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: kingdom far far away
men pa so vsi James Bondi glupi-res mi ni ratalo še niti 1ga poglet,že na začetku me mine..
pa star wars-nism še nikol gledla ker mi je enostavno brezveze..
pa da vinčijeva šifra-pa daj nehaj..kaki dovgcajt..kniga svetovna tk da sm jo prebrala v 1mu dnevu kr nism mogla nehat, film pa sm hotla pokazat atejo ko ga je zanimalo zaka se gre..pa smo vsi zaspali zravn skor..kr neki..pa še tom hanks-ne prenesem ga za nič ej..bljak kreten..
-vas ob gozdu-pričakovala sm bol grozno,sam nekak razvlečeno čeprav zgodba pa fenomenalna za ljudi ki nismo plitvi..
-superman returns-eh, sm ugotovila da so nanizanke miljonkrat bol zabavne o supermano..pa še konc je glupi
pa zihr je še kak,čeprav js gledam itak sam filme ki se mi zdijo zanimivi ko preberem in pol so res zabavni...
pa da vinčijeva šifra-pa daj nehaj..kaki dovgcajt..kniga svetovna tk da sm jo prebrala v 1mu dnevu kr nism mogla nehat, film pa sm hotla pokazat atejo ko ga je zanimalo zaka se gre..pa smo vsi zaspali zravn skor..kr neki..pa še tom hanks-ne prenesem ga za nič ej..bljak kreten..
-vas ob gozdu-pričakovala sm bol grozno,sam nekak razvlečeno čeprav zgodba pa fenomenalna za ljudi ki nismo plitvi..
-superman returns-eh, sm ugotovila da so nanizanke miljonkrat bol zabavne o supermano..pa še konc je glupi

pa zihr je še kak,čeprav js gledam itak sam filme ki se mi zdijo zanimivi ko preberem in pol so res zabavni...

kravzlbavc napisal/-a:men pa so vsi James Bondi glupi-res mi ni ratalo še niti 1ga poglet,že na začetku me mine..
Jst pa tega ne stekam

Mahagonij napisal/-a:Valda...kr 2 cela zanra sta zanic.×××CarTiKa××× napisal/-a:- Vsi akcijski in znanstveno fantastični (give me a break),
Mahagonij napisal/-a:Kaj ima pa to veze, da 90% filma igra ena oseba, s kvaliteto filma?Gregorius napisal/-a:I am Legend - totalno beden film, da leta 2007 snemajo take filme...ko 90 % filma igra ena oseba....

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- Schmetterling
- Sramežljivka
pr men zmaga Crossroads-->omg
drgač pa mi je The Exorcist najbol bedna grozljivka, štejejo ga kao men najbolše in najbol grozne grozljivke useh časov in smo se kolegice zadnič odločle da ga pač pogledamo->film je biu tak dolgočasn da smo ga skoz naprej previjale, prov nč se ni nardil, tisti prizori ko pa naj bi bli grozni pa so bli ubistvu smešni al pa ogabni(ko je una punca bruhala)

drgač pa mi je The Exorcist najbol bedna grozljivka, štejejo ga kao men najbolše in najbol grozne grozljivke useh časov in smo se kolegice zadnič odločle da ga pač pogledamo->film je biu tak dolgočasn da smo ga skoz naprej previjale, prov nč se ni nardil, tisti prizori ko pa naj bi bli grozni pa so bli ubistvu smešni al pa ogabni(ko je una punca bruhala)