poceni skoz?
nisi sponzuraša?pa poglejmo:
jst mam keš. in to je narobe da povem. ker potem morem tipa še futrat.
JA SEM HODILA V SREDNJO ŠOLO, KAJ NAJ REČEM MOJI MAMI NAJ PLAČA MOJ DEL STROŠKOV????
sej bo fant plaču a ne, zakaj bi mami govorila?
fant mora več dnarja zapravit, če dela, mene pa preživljajo starši.
pri naju je blo tako, da sva včasih vzela moj avto. za novo leto sem ga jst silila, da greva kam. pa se je izognil temu na najbolj podel način. niti za sebi plačat očitno nima, kaj naj ga potem jst vozim po svetu in mu častim? oz. njemu ni potreba nikamor it.
težko ti je dat fantu za eno dve pijače in ga kam peljat?

o marička pomagej.
gre se za to, če je normalno da 22 letna študentka več časti enemu 30 letnemu tipu z dobro službo, ki pa vseeno išče izgovore da mu ni treba nikamor it? to je izkoriščevanje.
mislim da kukrkoli, je prav, da tip plačuje nekaj več.
plačevanje 50:50 je zame prijateljstvo.
žiher bi mi kdo kdaj plačal dopust, ja. ma tega ne bom dočakala. s klošarji s kakimi se ukvarjam, bi mogla jst prej njim plačat, da bi sploh šli.
zakaj bi on tebi plačal če ti nebi njemu?
Sama sem do sedaj hodila s tipi ki so bili zaposleni ,jst pa sem hodila v srednjo šolo, sedaj faks. Prvi je, ko sva šla na morje, na koncu naredil računico in hotel da plačam polovico, tudi za bencin. Dosti časa je preživel pri meni doma, izkoriščal mojo mamo za hrano, nikoli nič prispeval.
omojbog!in ti drugim praviš da so gorenjci?
Da ne omenjam da sem mogla za svoj rojstni dan plačevat, da sem večkrat jst plačala hrano kot on, da mi je za novo leto obljubljal da bova šla nekam v tujino, a ni hotel rezervirati (je rekel da bova čakala na last minute), in je potem izzval prepir, da me je lahko pustil, in za novo leto žural s prijatelji (mogoče še s kako drugo žensko), jst pa sm izvisela
za rojstni dan ponavadi slavljenec plača.si se vprašala zakaj si izvisela?meni ni nič čudno.
no, se mi zdi da je razlogov dovolj...