Se kr vidm ... po treh dneh bi se že prelevila u žiučno razvalino, tekla bi u krogu po unem vrtičku, gonila k nora pet ur na dan un sobn bicikl, tuširala bi se u neoprenu, bla usa napihnena, k ne bi mogla na vece, neprespana, k me ubija smrčanje in objokana, k bi se počutla k levinja u kletki ... Tko da bi še sama sebe nominirala in podkupla use ostale, sam da bi me spustil na svodbodo.
moi T napisal/-a:^^ Ajde takoj vse skritizirat še preden se začne! Potem boš pa vseeno gledala, a ne?
Ammm neeee. Ker bolj debilne stvari še nisem zasledila nikjer kot je ta BB. Sploh ne razumem, kaj je fora, da tam eni ljudje z inteligenčnim kvocientom manjšim kot ima reka pozimi stopinj (ok so verjetno tudi izjeme) poležava in je cele dneve, da jim ni preveč dolgčas pa še malo seksajo in se kregajo Sicer pa za to, da veš, kaj se dogaja tega sploh ne rabiš gledat, ker se itak folk o tem nonstop pogovarja.
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
ni nujno poneumljanje ljudi..lahko opazuješ na primer s psihološkega vidika, kako ti pritiski vplivajo na njih in ne vem kaj še vse, lahko opazuješ kako se soc.skupine združujejo..itd.to sm zdej dala čist simpl primera..če pa ti gledaš na to kot samo šov pol je pomojem poneumljanje ja..
Zadnjič spremenil tjaskaaa, dne 14. Feb. 2008 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
bb je na pop-u ali kanalu a? upam, da na slednjem, ker drugače raztegne ves program pozno v noč...
izbrali pa bodo ziher zelo različne ljudi. govorim seveda o karakterjih, po možnosti tudi verskih prepričanjih... ker drugače se ne bo dogajalo. v začetku bodo seveda vsi frendi, pozneje pa se bodo pokazali njihovi pravi obrazi.
jaz bom pogledala, če bom naletela na to, sicer pa me ne zanima nekaj pretirano. najbolj bedno pri vsem pa je, da imajo rezerve. morali bi biti vsi od začetka do konca in to je to. nič rezerv.
tjaskaaa napisal/-a:ni nujno poneumljanje ljudi..lahko opazuješ na primer s psihološkega vidika, kako ti pritiski vplivajo na njih in ne vem kaj še vse, lahko opazuješ kako se soc.mreže,skupine tkejo/združujejo..itd.to sm zdej dala čist simpl primera..če pa ti gledaš na to kot samo šov pol je pomojem poneumljanje ja..
Evo, točno to! Noben ne vidi tudi zanimivih strani BB-ja!