Da razčistimo nekaj. Nikjer v prvem postu ni napisano, da je punca čakala fanta, da jo poseksa. Niti ne piše, da je ona prišla k njemu na obisk prespat. Piše samo, da je prespala pri fantu. To lahko pomeni tudi več dni zapored. In takrat tudi počneš kaj drugega, kot pa 24 ur v dnevu tišiš skupaj glave.
Pri njem sem prespala več dni. Zmotilo me je samo to da si ga je on drkow ko sem jaz spala(ko sem ga že nekaj časa nazaj zalotila pr drkanju, je tudi opazil da sem se zbudila in je takoj nehal), ko sem bila jest pri njemu. Drugače najino spolno življenje pa štima.
Si zihr, da štima? K jst še kar vztrajam pr svoji prvotni izjavi!
Damn, očitno samo jst povezujem pojma prespati pri punci = sexati s punco!

Ok, da ne bi kdo narobe razumu...ne povezujem punce samo s sexom, sam pač pričakujem, da dobim pozornost in vse ostalo, če sva že skupi, čene lahk kolegico povabm prespat...tko, da če že govorimo o drkanju pred punco, medtem ko imaš možnost za kaj več...wtf?
Kaj je za vami? Miteq, jst te recimo ne štekam! Igrce lahk igraš kadarkol, drkaš si ga lahk kadarkol, ko si sam!...sj ni point v tem, da se vedno skp tiščita, sam zakaj je pol raj ne bi domov poslal pa se čez celo postljo razkomotil