ugL. ful je nism marala ma pol k sm jo tko počasi spoznala mi je ratala ql, tko da zdej tud pregovoriva kej al pa tko. .
Sam ta bivsa je pa res svinjska. Kake grde stvari pocne.Schpella napisal/-a:Grrrr tele bivše smotane! :box:
Mene tud "preganja" misel na njegovo bivšo. Pa splooooh nevem zakaj. Punco sem vidla ene 3x (dost, da sem jo ocenla!), vem da je njemu zanjo mar tolk k za lanski sneg, ampak še vseen. Na začetku sem skos cvikala, da bo šu nazaj h njej. Pol sm pršla do tega, da je to brezveze in da bi konc koncov tud on lah razmišlov, da bom jst šla nazaj h bivšmu.No pol k sm jo prvič vidla, sem dojela da ona ni niti S od simpatične in niti K od konkurence (pa nisem nekaj da bi se hvalla, ampak res ne vem kaj je na njej vidu) No in pol ko že 100x prebrodiva temo o njej in kako njemu ni do nje in kako mene ta ženska psihira, se znajdemo na isti žurki, kjer jo moram gledat celo noč. Bejba se meče ven, se dela hudo, se postavlja s svojim "novim" fantom, sili v mojga (njenga bivšga) s kr enimi internimi forami...
Okej, pa pride pr men spet una sovražna faza... In da še ne bo konca, naju povabi na praznovanje NJENEGA roj. dne. Ok, nevem kaj ji ni jasn. Pa ni blo to povabilo zato k je tok kul pa k je prjazna...ampak pomoje spet za to, da se bi mal vn metala. Hvalabogu nisva šla...
No in še in še je teh stvari o bivši, poleg tega se mi je pa dons še celo noč sanjal o njej (in niti to ni blo prvič), tko da mam že skor nočne more.
S tem hočem sam povedat, da jst čist zastopim vse tiste, ki jih motijo bivše (moj stil: "Ne grem s tabo na Pag na morje, ker si bil tam že z njo"), ampak jst pol konc koncev zmer pomislim "Hm, sej sm jst tud za kakšno punco NJEGOVA BIVŠA." Tko da...začaran krog.
Ampak če majo naši dragi zdej NAS, to pomeni, da jim je malo mar za bivše, ker če bi jih vleklo k njimi, najbrž ne bi ble bivše.
Tko da...head up!
~NIA~ napisal/-a:kokr pa sebe poznam nebi požrla dejstva če bi tip pred mano mel malo morje deklet, jst bi bla pa devica in sploh brez kakršnegakoli predhodnega stika z moškim spolom (spolnim organom). Nevem zakaj, ampak tko bi blo..
p!ka napisal/-a:Vedno sm razmišljala, da kaj pa če je bla ta in ta boljša, ker je mela izkušnje, jz pa to prvič delam, kaj če je bla ta in ta boljša, ker . .. Še zdej, ko mam slabe dneve se v glavi primerjam z drugimi, ker sm še vedno jz tista, ki ma z nim prvo resno zvezo in ne vem kaj in kako, one pa so to "znale in vedle".
To je prou depresiven filing.
p!ka napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:kokr pa sebe poznam nebi požrla dejstva če bi tip pred mano mel malo morje deklet, jst bi bla pa devica in sploh brez kakršnegakoli predhodnega stika z moškim spolom (spolnim organom). Nevem zakaj, ampak tko bi blo..
Pol se ti približno sanja kako sm se jz počutla oz. se še učasih, ker Moj je meu kr lepo število bab pred mano in pol naleti name- čisto devico. OMFG, ko sm se na začetku počutla slabo, kaj šele ko sva seksala. Vedno sm razmišljala, da kaj pa če je bla ta in ta boljša, ker je mela izkušnje, jz pa to prvič delam, kaj če je bla ta in ta boljša, ker . .. Še zdej, ko mam slabe dneve se v glavi primerjam z drugimi, ker sm še vedno jz tista, ki ma z nim prvo resno zvezo in ne vem kaj in kako, one pa so to "znale in vedle".
To je prou depresiven filing.