aktualni blogi

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men je bil ful fajni en blog ki je nekoc bil na Vecerovi strani - nick: Neustavljiv. Pol je pa nehu pisat pa se zbrisal blog. :( Res tisto je blo dbest, za crknt od smeha. :D Sicer pa prebiram Ursziko, Jagodko, Josephino, Maudiso, Jochieja pogledam tu pa tam ce je kej novga, pa od bejbike blog ... :D Vcasih sm brala tud tiasho, sam ga je pol zal zaklenla ... Sicer sm pa enkrat cist slucajno kliknla na blog od naughty girl (nekak taksn nick ma, ne vem ce je cist tocn tak), pa mi je bil ful vsec :zustimm:, sam pol ful dolg ni nc pisala, zdej pa morm pogledat, ce je ze kej novga. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Tale tema je pa men kr dost prometa na blogu nardila.. v primerjavi s prej, no :P
Men je tud smotan k jih je velik kr naenkrat zaklenjenih.. bi jih pa že takoj zaklenile, razn če res kej tazga misljo pisat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

no ja, vsak ma svoje razloge.Jst mam zaklenjenga zarad službe, ker mamo pač skupne računalnike in potem bi kaj hitro kdo zašel na moj blog, kar pa nočem, ker kdaj tud kej od službe napišem pa tko.Sem dala pa itak vsakemu ki mi je reku za invajt-invajt :)

drgač pa najbolj berem od tujih blogov, blog od Jonasa, ker zna kšne stvari zlo dobro pošinfat.Pa kdaj zaidem še na blog Embrio (naših dveh adminov).
Drgalč pa še en kupček blogov od deklet iz foruma :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

berem katarino, dajano, simono rebolj, iztoka gartnerja, ireno in občasno tinomalino.

od "naših" pa purple, jagodko85, gemini, zalo, ursziko, no angel, josephino, tiasho, evie, bejbiko in tamalo.
pogrešam pomarančo in dragonfly, ki sta zaklenili blog, ampak si nisem upala težit za invajt, ker bi mi bilo nerodno, glede na to, da sama nič ne pišem, pri drugih pa zelo rada malo pofirbcam :)
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Berem Blogce:
* Jagodka-Komaj čakam na njene nove postke in prav se počutim kot da živim z njo.
* Purple-Včasih te nasmeji, včasih ti prikaže resnico, vedno pa so mi njeni posti všeč.
* Tiasha-Zelo barvit in na splošno prijazen Blogec.
* Claudy-Spremljam vsak dan, če je kaj novega.
* Bejbika-Hudiii Tipčkiii :scherzkeks:
* Anja-Njen način pisanja mi je všeč.
* Latte-Popelje te v drug svet...Kar pritegne te k branju.
Berem pa tudi Jonasov Blog in še kakšne blogce, ampak teh ne spremljam prav pogosto...
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ok vem da bom mau zašla,sam zanima me kje ve pišete te bloge??Pa kje jih gledate??
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Več strani ponuja možnost pisanja bloga (siol, blogspot, itd.). Od uporabnic jih berš tako, da pod postom pritisneš na njihov www (če ga imajo no), potem pa lahko slediš tudi blogom, ki jih imajo navedene pod priljubljene oziroma brane.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

nutella napisal/-a:Jao, Bejbika in razgaljeni moški.

ciber_girl napisal/-a:* Bejbika-Hudiii Tipčkiii :scherzkeks:

ok, definitivno bom nagce umaknila z bloga ... ker zgleda, da samo tipe limam gor ... ne, jih ne ... :lach:

in boris ja, tisti blog JE moj ... samo nočem, da se prek mojega bloga rešujejo težave s forumom ... za take stvari imam mail (lahko si ga ogledaš v mojem profilu na bloggerju, če bodo še kdaj težave s forumom ;))
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Bejbi nič umikat, kje bomo pa pol dobival jutranjo dozo cukra :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

moi T sm vrgla uč na tvojga..pa morm priznat, da je ful berljiv ;)

Jst se pa že tuk časa spravlam to delat pa kr nekak odlašam,ker nikakor ne vem kako začet.. bo že nekoč ;)

Bom še neki dodala ;)

Jagodka ful maš lep,urejen blog..pregledn..tazga bi jst mela :) Najbrš velik truda u to ulagate a?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ooo hvala Damyanchyka :D, to je pa 1.pohvala mojga novega svežega blogca tle :oops: . Ma sej bi še ful pisala, ma kaj ko pa tako nimam časa, mogoče zvečer kaj...

Drgač pa če si ful želiš, ti rata, jez sm ga sama nardila brez vsake pomoči v 1 dnevu, sam sm sedela par ur, je pa res, da še ni dodelan, da ma navadn template, ma itak je važno kaj se piše, ne? :wink: Drgač pa smo vsi veseli komentarjev, tko da, če ga kdo bere nej tudi tam kaj pokomentira, ok?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

*purple* napisal/-a:no ja, vsak ma svoje razloge.Jst mam zaklenjenga zarad službe, ker mamo pač skupne računalnike in potem bi kaj hitro kdo zašel na moj blog, kar pa nočem, ker kdaj tud kej od službe napišem pa tko.Sem dala pa itak vsakemu ki mi je reku za invajt-invajt

:wink: sej razumem, sam men je to smotan k kšne bloge rad bereš in so kr naenkrat zaklenjeni. :(
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

*SweetGirl* napisal/-a:Jaz berem od tiashe, lolite, Latte, Nezhy, Spele, Migrene,..vsake tolk pa se od Jocihe-a, jagodke, kafrce, no angel, urszike, sugar_baby in ostalih do katerih pridem preko linkov na blogih kot je ze prej Jochie napisal...

omg a dejansko me nekdo bere :eek: :D :D
vedla sm za jagodko...sam za ostale pa ne..dejte mal komentirate punce :wink:

amm men je ful zanimiu od pomaranče...sm jo tud prosila za invajt...k mi ful pozitivna deluje in njen blogec ful z veseljem preberm. Pa od Tiashe mi je isto ful zanimiu...tko neki posebnega pa zanimiu način pisanja ima!!
Aja pa od Jochija tud berm :D sam lah bi kej večkrat kej napisu a ne :wink:
amm od ostalih pa niti ne berm tok..oz niti nimam linkov. Če slučajno kdaj kej kliknem. Sm jih pa v tej temi opazla dost zanimivih!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

ciber_girl napisal/-a:* Latte-Popelje te v drug svet...Kar pritegne te k branju.

Ona zna, enostavno :top:
I love SISLEY& RW
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

*purple* napisal/-a:Sem dala pa itak vsakemu ki mi je reku za invajt-invajt :)

Ooo, to pa ni res. Jaz sem ti dvakrat ZS poslala, pa mi nisi odgovorila. :P

Sicer pa berem...tiasho, ursziko, moi T, Gelči, Latte, Jochita in še in še...Ponavadi k začnem enga brat se kar preklikam skozi vse bloge, hehe. :)
Odgovori