1. me je šokiralo, da piše da je stara 24 let. No očitno droga dela svoje.
2. me je šokirala njena blond frizura, ki sem prvič opazila.
3. ni me šokiralo njeno besenenje.
o tej ženski sam ojejj mislim, lahko ma dore komade in glas al karkoli, sam nemores popljuvat svoje fane pa pridt na odr zadet da niti zase ne ves..newem kaksen zgled daja drugim, doro vrjetno njej je vseeeno za to, sam vseeno..ajd čaw!
To strašilo ma drugač ful dober vokal in je resno škoda, da se kar naprej pojavlja v medijih sam zarad neumnosti. Grozna je Frizura, tatuji, postava... Vse je šlo že čist predaleč. Je mela potencial, pa je vse uničla, še preden ga je lahk razvila.
gregalina napisal/-a:Bog ve, če ne bosta na koncu Amy in Britney končale tako kot Heath
britney ni na drigah! tako so pokazali nedavni testi je pa skoraj očitno, da bo amy počasi "imela" več škandaloznih novic na 24ur, kot pa britney... ker se take zgodbe berejo in prodajajo.
ela85 napisal/-a:britney ni na drigah! tako so pokazali nedavni testi
Hm.. lih zadnjič sem v nekem časopisu brala, da se je izognila 8 od 14 testov o uporabi drog. Mislim, da nekaj je le na tem, če se jim tako vnezo izogiba Amy ma pa vsaj dobr vokal, kar pa za Britney po mojem mnenju ne velja. In Amy uničuje sebe in svojo kariero, ne uničuje pa življenja svojim otrokom.
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.