Zbirateljstvo... danes
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Ko sem bla zelo mejhna sem zbirala Kraljestvo živali, pa sem mela čist poln album, tak da so naši tudi poslali pa sem dobila neko nagrado
pol sem zbirala malo bolj resno tudi znamke pa mam kar nekaj tega, drugače pa vedno shranim kake lepe stvari (figurice, vstopnice...) ki me spominjajo na kako potovanje ali kak lep dogodek.

- mala punci
- Komunikatorka
Jest sm učasih zbirala ful stvari. Najbolj verze, prtičke, ovitke od čigumijev in pa kartice iz lokalov, ki jih mam pa še zdj polepljene po eni steni sobe..zdj se mi pa ne da več zbirat stvari, edin rada kej tazga spravm k me na kej spominja (vstopnice, računi)-to pa vse obvezno shranjeno 

Za dežjem vedno posije sonce!!
Bulma napisal/-a:rastalove napisal/-a:Jst sm pa pozabla napisat, da zbiram rasta kipce (uni cute človečki u raznoraznih pozah, ki jim seveda nemanka žbe..)
Zakon!Jaz sem pa cela happy če dobim kerega (sicer mam samo enega), drugače pa jih ne zbiram. Jih maš že dosti?
Men so tut zakon. Zaenket mam 2. Enga ob budilki, tko je na uro naslonjen, pa enga kr tko, pac sedi na listu od ganje pa zbe kadi

Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
V primerjavi z zdaj, sem bila včasih prav strastna zbirateljica:
Včasih:
prtički,
verzi,
prazna pisma,
igračke iz kinder jajčk,
prazne pločevinke,
vse od skupine Caught in the act,
listki iz majhnih, lepih blokcev,
zvezki in listki s sporočili iz srednje šole (napisanih med dolgočasnimi šolskimi urami),
razglednice...
Danes:
Cosmopolitan,
kakšna malenkost, ki mi kaj pomeni
plišaste igračke.
Včasih:
prtički,
verzi,
prazna pisma,
igračke iz kinder jajčk,
prazne pločevinke,
vse od skupine Caught in the act,
listki iz majhnih, lepih blokcev,
zvezki in listki s sporočili iz srednje šole (napisanih med dolgočasnimi šolskimi urami),
razglednice...
Danes:
Cosmopolitan,
kakšna malenkost, ki mi kaj pomeni
plišaste igračke.
...if there are roses, they will blossom...