*Lara* napisal/-a:Ja..mislim da imaš prav jullija....Svojega niti nisem želela hvaliti...ampak način kako jezno so reagirale name, me je prisililo, da sem napisala nazaj, da je BISER.
Nisem jaz prva začela pisati, da je moj oh in sploh biser ampak tole mi pa ni šlo v račun...da kar v eni xy temi meče pod nos moj problem:sodeč po prebiranju v določeni temi o tvojih težavah glede fanta... tud tvoj ni ravno biser. pač vsako dekle ima smolo in naleti na neprimernega fanta.
No jaz s tem komentarjem, ki sem ga napisala:nisem mislila nič slabega...Mislim, da niti nisem edina , ki je napisala tako mnenje...ampak kaj naj si mislim drugega, ko berem določene komentarje punc, kako so dobile konec. Npr. fant se po cesti sprehaja z roko v roki z drugo punco..."bivši" pa reče, da sta včeraj končala...No ne vem no. Jaz se opravičujem če sem katero tako globoko prizadela s tistim komentarjem...Glede na način kako so fantje končali, sem predvidevala da je šlo tudi za osnovno/srednješolske ljubezni, ki niso trajale dolgo...Jao...sam to pa mate ene izkušnje...mislm..kaki fantki so to
Nincy...na tvoj nivo z pikrimi komentarji se nebom spuščala ...pa tvoj celefon se imenuje celofan
joj pa ti si res boga...še nisi slišala da se lahko zatipkaš pač en e je bil preveč...ne me prisilit da bom šla še vse tvoje poste prebirat resnično....
Sicer pa te noben ni napadel haloooo od kje ti to?? samo povedale smo da tvoj ni biser in da so vsi isti eni celo slabši....
Ampak itak nisi dojela mojega bistva tako, da naj ostane tako kot je....