kamis napisal/-a:^^dej ti men raj povej kok si odkrit pa če je res uno da ločiš ljubezen pa seks??Tko na splošno mi mau povej kako se obnašaš če ti je kakšna oseba ušeč.
Odkrit sem zelo..ponavadi izredno direkten. Ampak sem se naučil pač biti malo manj direkten zavoljo obojestranskega razumevanja...oziroma sem še vedno direkten ampak na bolj diplomatski način.
Sex je sex...kar pomeni da seksaš z osebo zgolj zaradi užitka oziroma sprostitve. Ljubezen je pa deljenje ljubezni med dvema osebama preko seksa. Lahko bi rekel da je ljubljenje bolj emocionalno...pri seksu pa gre zgolj za zabavo, sprostitev, hec pač...oziroma užitek.
Kako se obnašam do osebe ki mi je všeč?

Odvisno...od osebe na drugi strani in situacije v katero pridem. Ko sem bil še bolj "lahkoživec" sem ženski pokazal preko telesne komunikacije....ne vem kako pač sproščeno in je šlo vedno skozi...oziroma po večini, pač znam z ženskami ali kaj jaz vem. Nikoli nisem imel problema pristopiti do punce in z njo navezati stik in jo očarati. Pristop je izredno pomemben in samozavest. Pa saj ženske same pokažejo da si ji všeč.

Če sem šel ven itak same pridejo v bližino in pokažejo z raznimi gestami da je oko nate vrgla. Ne bom zdaj v detajle razlagal celotnega procesa kako je kaj šlo

Če mi je oseba všeč skušam vedno prvo vzpostaviti stik z njo in jo spoznati bolj podrobno...da vidim kako razmišlja kako se odziva in take stvari.
Če mi je pa oseba res ful všeč, da sem morda celo zaljubljen vanjo ali da nekaj čutim do nje...sem rahlo neroden in smotan...smešen morda zmeden(skušam spremeniti v prikupno zmedenost)...nisem tako vešč kot ponavadi...skratka zbojenec na polni črti...takrat sem v sebi bolj negotov, pa čeprav tega ne pokažem navzven.Tako da verjetno dekle tega sploh ne opazi navzven...v meni pa vulkan buta in srce razbija sto na uro...milijon misli v glavi