Moški in tatoo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
lady bug
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bratislava

Neprebrana objava Napisal/-a lady bug »

Moj jih ima kar preveč za moj okus-enega na prsih,med lopaticami, dva na roki, enega na vsaki nogi.. Preveč zato, ker sem privrženka majhnih in diskretnih.
Čeprav, odkar imam jaz tudi enega, se mi dogaja to, kar vsi pravijo-že razmišljam o naslednjem.. :cool:
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lil' me »

Moj še razmišla o tem in me niti mal ne mot. :) Mi je ušeč na rokah, po hrbtu..
Only God can judge me.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Moj ma tut dva tatujčka, obadva s pomenom in unikatna.

Načrtuje še en "napis", js navijam za spodno stran roke, kr mi na tem predelu (sploh če ma natrenirane rokce) res hudo zgleda.

Načeloma so mi tatuji kul zadeva, predusm mi njegovo lepoto narekuje oseba, k ga nos in pa to, kako ga nos.

Aja, pa boh ne dej barvnih tatujeu, to mi je pa čis preveč kiči :tot: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a pajkica »

mane zanima če tisti profesjonalci k rišjo te tatuje stalne če rišejo tud tiste sam z pou leta al nek tazga??pa kako je s tem imeti opravke,...k jz bi rajš najprej probala tega za pou leta pa če bi se po tolkem času mogoče naveličala ali podobno bi se mela čas še premisliti!
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst sm mela najprej tak tatto, ki naj bi po dveh letih zbledel...in mal je res, ampak ostane kar grd flek za njim. Pa tud dost bolj natančno je lahko narjen pravi tattoo. Tko da sm si dala potem čez stari tattoo nardit isti motiv, ampak "zares". In sem zdej ful bl zadovoljna... :)
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

moj ga nima, sam me nebi motlo, če bi si enga naredo, tak za bolj moškost. tatoo bi mogo met neko sporočilce, bi mi blo ful všeč ja.
Uporabniški avatar
nataliya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nataliya »

Mene ne bi nič motilo, če bi mel moj fant tatoo.
Sama ga imam in moj fant je navdušen nad njim. V prihodnosti si bom gotovo dala še kakšnega..
Mogoče mi pa tudi fanta uspe prepričati... :razz:
Uporabniški avatar
Lady*Bird
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ¤Space¤

Neprebrana objava Napisal/-a Lady*Bird »

eh ka me bo to motl.. moj tip ma tattoo pa me je tok navdusu da sm si ga 3 dni kasnej dala tud jst. sprva je biu namen da bi si dala skpi (oba naenkt) delat.. sam pol ni meu on tip k tetovira cajt.. in zdj mava oba in je prou seXy :D
Uporabniški avatar
Racman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Racman »

Ojoj.. kam gre ta svet. :D

Me prav zanima, kako bodo odreagirali vaši otroci, ko bodo vidli to stvar. :wink:
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba24 »

meni so nenormalno vsec tipi z tatoo-ji, nevem se mi zdi da me vzburja.se boljse je ce ima kaksen pomen, telo naredi nekaj posebnega.mam jaz tud tatoo in ti povem da te kar zasvoji, se enga si grem naredit. :)
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba24 »

Racman napisal/-a:Ojoj.. kam gre ta svet. :D

Me prav zanima, kako bodo odreagirali vaši otroci, ko bodo vidli to stvar. :wink:

po moje da bo nasim otrokom to povsem nekaj normalnega, malo poglej okrog sebe so se hujse stvari kot pa tatoo-ji, to pa res ni nic takega, danes je malo kdo ki ni tetoviran.se mi zdi da si malo staromoden(pa upam da ne zameris), tako govori moja mama, pa jaz tud nisem vec rosno mlada. :)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja mene to ful ne mot....mislm men je to fuuul usec....
Moj tip ma na ramenu kobro pol pa se tko ene vzorce mal dol po roki.... razmišla da bi še enga dau kr mi je tut ušeč :)
Ni mi pa všeč k majo eni tipi tko tatoo zravn tatooja, da sploh ne veš kje se nov drug začne in prvi konča, po možnosti majo še celo vrsto barvnih tatoojev... no toj pa men reeees grdo :x

Sama bi se tut šla tetovirat...sam nimam dovolj poguma pa nism prepričana kam bi ga dala pa kaj bi dala....hitet pa nočem, ker tatoo ti le ostane za vedno (unih za 6 let pa take stvari nebi nikol mela).
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Racman
Sramežljivka
Sramežljivka

beba24 napisal/-a:
Racman napisal/-a:Ojoj.. kam gre ta svet. :D

po moje da bo nasim otrokom to povsem nekaj normalnega, malo poglej okrog sebe so se hujse stvari kot pa tatoo-ji, to pa res ni nic takega, danes je malo kdo ki ni tetoviran.se mi zdi da si malo staromoden(pa upam da ne zameris), tako govori moja mama, pa jaz tud nisem vec rosno mlada. :)

Staromoden? Niti ne... imam pač drugačno razmišljanje. Zakaj npr. bi si šel žgat telo? Da bi izpadel "kul" med prijatli? Da bi lažje zapeljal punco? Ma prosim te lepo.

Pa toliko za primerjavo. Meni so npr. zelo všeč tisti vinyli na avtih (še posebej plamena ohhh), samo to pa še zdavnaj ne pomeni, da si bom isto "namontiral" na svoj avto. :wink:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Racman napisal/-a:Staromoden? Niti ne... imam pač drugačno razmišljanje. Zakaj npr. bi si šel žgat telo? Da bi izpadel "kul" med prijatli? Da bi lažje zapeljal punco? Ma prosim te lepo. Pa toliko za primerjavo. Meni so npr. zelo všeč tisti vinyli na avtih (še posebej plamena ohhh), samo to pa še zdavnaj ne pomeni, da si bom isto "namontiral" na svoj avto. :wink:

Pri tetoviranju se prav nicesar ne zge. In zaradi nobenih omenjenih stvari se ni dobro it tetovirat. To se gres, ker je tebi vsec in ker si ti tega zelis. Zakaj je pa lahko vsem ostalim cisto vseeno, kot tudi pomen tattooja briga vse ostale.

Za primerjavo o avtih pa: je treba met dost lep avtomobil, da zgleda :bgdev:

Se dobro, da smo si razlicni. Sicer pa ta debata, ce se bo razvila, bolj pase tole temo o tattoojih.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Racman
Sramežljivka
Sramežljivka

kepka napisal/-a:
Racman napisal/-a:Staromoden? Niti ne... imam pač drugačno razmišljanje. Zakaj npr. bi si šel žgat telo? Da bi izpadel "kul" med prijatli? Da bi lažje zapeljal punco? Ma prosim te lepo. Pa toliko za primerjavo. Meni so npr. zelo všeč tisti vinyli na avtih (še posebej plamena ohhh), samo to pa še zdavnaj ne pomeni, da si bom isto "namontiral" na svoj avto. :wink:

Pri tetoviranju se prav nicesar ne zge. In zaradi nobenih omenjenih stvari se ni dobro it tetovirat. To se gres, ker je tebi vsec in ker si ti tega zelis. Zakaj je pa lahko vsem ostalim cisto vseeno, kot tudi pomen tattooja briga vse ostale.

Za primerjavo o avtih pa: je treba met dost lep avtomobil, da zgleda :bgdev:

Se dobro, da smo si razlicni. Sicer pa ta debata, ce se bo razvila, bolj pase tole temo o tattoojih.

Brez skrbi, nimam namena načet nobene debate tle. :wink: Povedal sem le, da samo zato ker nimam tatuja, še zdavnaj ne pomeni da sem staromoden. :roll:
Odgovori