jullia_ napisal/-a:Lol, sploh ne morem verjet, da se taki bedaki še najdejo. Jaz bi ga na tvojem mestu poslala v gmajno, pa naj mi prinese ulovljeno divjad za večerjo. Ker če moški ne nosi hrane domov, je vseeno, če sem samska

Sicer pa, TOM-Lady, a imate vi vsak teden gradbena dela pri hiši? In takrat verjetno ni povsod polno svinjarije, ki jo je treba spucat vsak dan, pripravljat malice za delavce,... s temi gradbenimi deli opletate, kot da tam zraven ne bi bilo polno dela, ki se po srednjeveški delitvi smatra za žensko. Me prav zanima, kdo zagrabi sesalec in gre pucat, ko delavci gredo.
V vseh mesecih in letih, ko gradnja ne poteka, je pa še vedno vsak dan treba kuhat, oprat nekaj pralnih strojev na teden in skrbet, da so splošni sanitarni pogoji v stanovanju izpolnjeni.
Samo po tvoji logiki tip svoj prispevek k gospodinjstvu opravi v času gradnje (če stanovanje kupita že zgrajeno, je pa sploh zmagal), potem se pa njegove obveznosti zreducirajo na menjavo gum, varovalk in žarnic.
Ti si ena julka (nimaš zastonj takega nicka, res ne)
A veš če živiš v hiši, se vedno najde kej, ni tak k "lenarjenje" v bloku, k pospraviš kar maš pa je to to.
In ja, sej ne rečem, da ti pa tam pomaga, ne pa da to pričakuješ vsak dan od njega, da dobesedno nekaterim ženskam podpira lenobo, k se punci pač ne da nič od nič (razen visenja na forumu, lakiranja nohtkov in šopingiranja). In normaln ženska kakršna si ti, te bo takšno govoričenje prizadelo, sej veš, mački k stopiš na rep, zacvili.
Ene ste pač tk razvajene, da mislite, da če moški nekajkrat potem ne pomaga pri hišnih opravilih (ker se lahka ve "pretegnete"), ga bo pa treba mal podučit. Ma js bi vas mal take podučila o načinu razmišljanja, a ko pride kakšno težje delo, te pa stokate, ah to je pa moško delo (al pa si lahko nohtke polomim

), pol ji je še pa žarnico v avtu težk menjat, al pa avto očisit.
Js sm se vedno mnenja, da si partnerja pomagata, ne pa zenska tipa podučuje o gospodinjskih delih. Bolano (ma da sm js tip, ne bi dolg zdržala zraven takšnega osebka

)
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!