Denarnice

Novosti, trendi...
Odgovori
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

CommandykA napisal/-a:
bejbika za dober fake das malo vec kot 3000k :D vsaj jaz...kr to denarnico kaj jo mam jaz zgleda kot original .. dala sem pa za njo 35€ .. sem gledla tut tiste za 3k sam plastike ne maram tak da a-a .. ce pa kupis navadno usnjeno denarnico no name pa tut das 6-7k za njo...zaj mam pac denarnico ki je usnjena pa se extra good fake :razz: damn i'm good :twisted:

o sej moja je tut super fake ... pa je bla 15mark ... in je usnje ... torbica je bla 45mark, cela usnena ... tko da ... vem kok je bla od luja denarnica, pa torbica, ker sm jih gledala ... torba je 7k in ne denarnica ... denarnice so od 3 do 3,5 ...
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

bejbika napisal/-a:
CommandykA napisal/-a:
bejbika za dober fake das malo vec kot 3000k :D vsaj jaz...kr to denarnico kaj jo mam jaz zgleda kot original .. dala sem pa za njo 35€ .. sem gledla tut tiste za 3k sam plastike ne maram tak da a-a .. ce pa kupis navadno usnjeno denarnico no name pa tut das 6-7k za njo...zaj mam pac denarnico ki je usnjena pa se extra good fake :razz: damn i'm good :twisted:

o sej moja je tut super fake ... pa je bla 15mark ... in je usnje ... torbica je bla 45mark, cela usnena ... tko da ... vem kok je bla od luja denarnica, pa torbica, ker sm jih gledala ... torba je 7k in ne denarnica ... denarnice so od 3 do 3,5 ...

nisma istih gledali :) kolk vem ti kupujes v bosni mene pa tam niso in me nikol niti ne bodo vidli...pac vsak stant ma svoje cene...pa pac kolk sem vidla robo iz bosne pa tursko se po moje ne da primerjat!sicer pa itak ni pomembno...jaz sem sam napisala kolk sem dala in kolk so cene.. :razz:
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
*missy*
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a *missy* »

Dalila napisal/-a:Jaz mam fetiš na denarnice in jih mam miljon. Od me to you za takrat ko se počutim otročje, zeleno s tržnice, ko se počutim igrivo, črno z newyorkerja, ko se počutim športno,... in še bi lahko naštevala

kje si kupla denarnico od me to you? jaz bi jo tud mela :jump:
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti

me to you
Uporabniški avatar
ema_nina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ema_nina »

od roxy (qucksilver) so kr ql no, drgač pa kaka bilabong, sploh mi pa niso ušeč od naika
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

CommandykA napisal/-a:nisma istih gledali :) kolk vem ti kupujes v bosni mene pa tam niso in me nikol niti ne bodo vidli...pac vsak stant ma svoje cene...pa pac kolk sem vidla robo iz bosne pa tursko se po moje ne da primerjat!sicer pa itak ni pomembno...jaz sem sam napisala kolk sem dala in kolk so cene.. :razz:

ke pa ti kupuješ? v bangladešu? me zanima pač ... recmo da sm jst dobila s kitajske to torbico in ne iz bosne ... a pol je kaka razlika? al pa med mojimi pumicami in tiashinimi, ki so iz turčije ... zanima me ... ker fake je fake ... vsi prhajajo iz istega skladišča ... pa na jugu lahk tut original (sicer ukraden al pa paden s kamjona) kupš zelo ugodno ... tko, da me res zanima (in te NE napadam), kje ti kupuješ te fejke?
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

*missy* napisal/-a:
Dalila napisal/-a:Jaz mam fetiš na denarnice in jih mam miljon. Od me to you za takrat ko se počutim otročje, zeleno s tržnice, ko se počutim igrivo, črno z newyorkerja, ko se počutim športno,... in še bi lahko naštevala

kje si kupla denarnico od me to you? jaz bi jo tud mela :jump:

Uf jz sm tut to od me2you denarnco mela (sam so mi jo ukradl, grr) .. Dobila sm jo pa u unmu magic shopu v hali A v BTCju.. :)
(sam sm se je kr hitr naveličala, ne vem zakaj..)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
parižanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a parižanka »

Zelo lepe denarnice so od Guess.
Uporabniški avatar
Gregec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Gregec »

Men gre pa ful na živce to da morem met veliko denarnico zaradi dokumentov:
vozniška,
prometna,
osebna,
bančna,
zdravstvena,
davčna,
študentska,
pa kake vizitke,
aja pa denar (bankovci + kovanci)..... :roll:

A ne more bit za to ena sama kartica, pa nebi potrebovali denarnic? :?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Ange|ina napisal/-a:usnjena od lerote.. nemaram punčkastih denarnc, ker je not zmer preveč use nametan in nabasan..pa ni prostora za kartice ipd.

enako... do zdej sem mela usnjeno črno podolgovato (mislm da je bla italjanska, kr solidna) sam sem si pred kratkim za polet kupla eno manjšo torbico, pa bi mi ta dnarnica skor cel plac not zasedla... zato sem šla v lov za novo, manjšo in niso mel čist nč pametnega, edin v maxiju so mel tako malo drap od lerote... je bla sicr čist predraga ampak sem bla že kr desperate zato sem jo pač kupila... bolje drži ga nego lovi ga :D

sicr mi je pa najbl važn da ma denarnica velik prostora za kartice, ker s kešem skor ne plačujem več
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skrivnostna »

js sm jo nek v btc-ju je pa taka bl športna od nike .bež pa čist kul ni tko velka da ni za v žep :P :wink:
all day i dream about sex-adidas
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

jas jih nekaj let kupujem že v claire's v avstriji pa majo same take sweet...jeans al pa usnjene...lušne se najdejo, čeprau trgovina zgleda ko za 6-letne punčke, samo če iščeš malo pol najdeš taaaak lepe stvari...kr nora sem ko priem v tisto trgovino, nemorš me vun spravit ene tričetrt ure ziher :sport:
as if.
Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Lejka »

Jst mam 2: eno sm si sama kupla v Leonardu (od Nici: Sheepworld). Ta je črna pa belo ovčko ma gor. Drugo mi je pa sestrična prnesla iz Belgije. Ta je pa nekak "patch-work". Tak zgleda kot da bi bla iz različnih materialov narjena. Ful noro :wink:

*lp*
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

*Ela* napisal/-a:jas jih nekaj let kupujem že v claire's v avstriji pa majo same take sweet...jeans al pa usnjene...lušne se najdejo, čeprau trgovina zgleda ko za 6-letne punčke, samo če iščeš malo pol najdeš taaaak lepe stvari...kr nora sem ko priem v tisto trgovino, nemorš me vun spravit ene tričetrt ure ziher :sport:

Men je tud ta stacuna toook luskana :razz:
Drugac mam pa eno pinky denarnco z dost zepki pa z enim velkim za kovance iz londonskega letalisca, k sm jo kupla z zadnimi funti:).
Uporabniški avatar
barbie_girl
Kršitelj/ica 2. stopnje
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl »

jest mam pa od dior denarnico, sveda ni prava ampak zgleda kot da je. kupila sm jo pa v portorozu. :D
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

jancy napisal/-a:jaz mam črno z večjim predalom za denar in več manšimi. je pune nabasana (pa ne z dnarom) in v njo ne spravim več niti ene kartice. mam jo že kaka tri leta, kupla pa sem jo v neki no name trgovini s torbicami. takrat mi je bla ful všeč, sedaj pa tak pač. ni ravno praktična, ker jo v kako manjšo torbico ne spravim, tak da če grem kam ven nimam zraven cele denarnice ampak samo keš. drugač pa je že veliko preživela: sem jo pozabla v enem lokalu enkrat, enkrat skupaj s celo torbico na busu,... pa še kaj bi se našlo. :) ko vidim kako res lepo si kupim novo, drugač pa je še ok.

sem si kupla novo (sicer zdaj že kar en cajt nazaj) v emporiumu. je črna, manjša od prejšnje in še bolj nabasana kot stara. :D
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Odgovori