Mimogrede,js sm Yancha

. Z ipsilonom

.
Ja,vaje temeljijo na tem,da se utrjuje srednji del telesa...to je trebuh...U bistvu je namen tega,da trebušne mišice držijo telo pokonci in da s tem razbremenimo hrbtenico. Pri vadbi je trebuh skor ves čas potegnjen notr in napet...dihanje mora bit pravilno,pa hrbtenica skoz u pravilnem ''S'' položaju...pol pa treba še vaje delat

. Na začetku je ful treba mislt zraven,sam pol pa kr zlaufa samo od sebe. Ni tko težko...
Na pilates sm hodila ene 3 mesce (po 2x na tedn), s tem,da nism doma nč vadla...pa se mi je useeno poznalo...moj buši je postajal čedalje bl napet in manjši

.
Nehala sm pa zato,k naj bi šla potem na višjo stopnjo,pa mi je blo škoda dajat 20 čukov...Pa tud nekak mi je bl ušeč u fitnesu ratalo.
Ja,pilates je za utrjevanje mišic...in ni važno,al se med vadbo spotimo ali ne...bl pomembno je,da delajo mišice.
Js mislm,da se pri kondicijski vadbi pokuri več maščob...tek,kolesarjenje...al pa recimo vaje na Orbitreku al pa aerobika...
Pilates je za tiste,k bi rade mele lep trebušček...pa lepo držo. No,mi smo učas tud pomeditiral na hitr...to tud spada zravn...