Nina Osenar
Ljubljančanka napisal/-a:O šit ker komentar na You tube, sramota. Beyonce bi bla kvečejmu zarad glasu boljša, kako lahko kdo reče, da je Nina grda??
ja sori ampak lih svetovna lepota jo pa tut ne daje....usta ma k en konjicek pa une zobe naprej mece - smeh je pa tut skladen stem
Zivljenje je piskotek!
- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Nisem rekla, da je najlepša na svetu, kar tud Beyonce ni za moje pojme. Sta pa popolnoma različna tipa in se jih sploh ne da primerjat. Obe sta po svoje lepe in imasta svoje pomanjkljivosti, ki jih naredita bolj človeške.
Zdej če je komu ena al pa ta druga antipatična, je to drugo, samo da je Nina grda, to je pa čist mim. Jaz si grdoto povsem drugače predstavljam.
Zdej če je komu ena al pa ta druga antipatična, je to drugo, samo da je Nina grda, to je pa čist mim. Jaz si grdoto povsem drugače predstavljam.
Meni sam spot ni všeč (v smislu, da bi si ga želela večkrat ogledat), ampak je pa totalno hudo posnet. Res, pohvalno, končno en spot, ki je primeren za npr. MTV (ok, še Siddharta ma kar hude), ker na naši sceni je 90% spotov do konca bednih in posnetih z navadno ročno kamerco... Sem bla kar pozitivno presenečena.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Bunnyland
Ljubljančanka napisal/-a:Nisem rekla, da je najlepša na svetu, kar tud Beyonce ni za moje pojme. Sta pa popolnoma različna tipa in se jih sploh ne da primerjat. Obe sta po svoje lepe in imasta svoje pomanjkljivosti, ki jih naredita bolj človeške.
tut beyonce ni lepotica.... da je pa osenar grda pa tut nism rekla.. no sej usak po svoje an
Zivljenje je piskotek!
-
- Cosmopolitanka
sončk napisal/-a:ela85 napisal/-a:pa za vse tiste, ki vam ne gre v glavo, kak si bejba lahko sama sebi poje, da je "rič bič"... sploh ni blo mišljeno, da je bogata zaradi keša, ampak, da je notranje bogata.tnx for making my day. Sej sam ona lah kj tok neumnega prjav

-
- Cosmopolitanka
Ljubljančanka napisal/-a:O šit ker komentar na You tube, sramota. Beyonce bi bla kvečejmu zarad glasu boljša, kako lahko kdo reče, da je Nina grda??
meni je grda. prej ko je imela črne lase je vsaj nekako zgledala...zdaj je pa res obup. nič lepega ni na njej. potem se pa še zasmeje, te pa itak vse mine

to infinity and beyond!