Matura [Združena tema]
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
meni je tudi samo en procent sfalil do višje ocene, pa bi maturo naredla s prav dobrim, ampak ne da se mi v ljubljano furat samo zaradi enga kurčevega procenta, pa da še ga na koncu ne bom dobila...
glavno da sem naredla, če slučajno v prvem roku ne bi prišla na pedagogiko, pa bom poskusla v drugem roku na kaki tehniški fakulteti... itak je še tam ogromno mest prostih. Meni pa je tak skoraj vseeno kaj študiram, samo da nekaj študiram
glavno da sem naredla, če slučajno v prvem roku ne bi prišla na pedagogiko, pa bom poskusla v drugem roku na kaki tehniški fakulteti... itak je še tam ogromno mest prostih. Meni pa je tak skoraj vseeno kaj študiram, samo da nekaj študiram

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kontakt:
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Vem ja, da je razlika. To nam je enkrat govorila psihologinja, da če se recimo na strojni (kjer ni omejitev), zapolnijo mesta z drugo željo (ali pa je ostalo na razpolago fuul malo mest), majo potem tisti k so dali strojno šele pod tretjo željo omejitev (sej je ful nizka, samo omejitev je še vedno k ne morejo sprejet vsih k so dali ta faks pod tretjo željo).
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
- Komunikatorka
- Kraj: čokoladnica
Meni manjka 1 faking točka do 2 pri ang
in ena točka do 3 pri mat.. če dobin katero koli od teh točk..sem naredila.. v pogled pa grem še tudi geo ker me zanima..mi manjkajo 4 točke do višje ocene.. včeraj sem napisala prošnjo, imam pa že tudi določene ljudi, ki bodo šli z mano in se razumejo v te predmete. 

Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
mislim da je ena tretjina pol popravljenih 2x (kontrolno) ... tako da v tem primeru se možnost napak malo zmanjša ... v najslabšem primeru daš še enkrat popravit vse (sicer plačaš 25 evrov ma lahko da se splača).
upam da so te opozorili, da se moraš vseeno NUJNO prijaviti na jesenski rok (čeprav boš mogoče našla napako in ti ne bo treba it na jesenski rok)
upam da so te opozorili, da se moraš vseeno NUJNO prijaviti na jesenski rok (čeprav boš mogoče našla napako in ti ne bo treba it na jesenski rok)