Ne vem čist kaj bi rekla glede parfumov, moj zadnji fant jih ni nosil, sam une za po britju. Mi je pa kr hot k kakšnega sodelavca kdaj zavoham, tudi, ko sva se z enim vozila skupaj v avtu, čeprav ne ločim kdaj ali je za po britju ali parfum..
Da jih js nosim pa mi je fajn, js tudi, ko delam od doma imam kdaj, mi je kar bolj zanimiv dan, če voham parfum.En sodelavc me vedno, ko začne kuhat kavo vpraša, če sem lačna ali ne..

ker sem enkrat na začetku službe izjavila, da pijem mleko v kavi samo, če sem malo lačna, drugače črno..
Drugače imam navado, da prva jutranja kava mora bit črna in če pijem takoj po kosilu tudi črna, ostale z malo mleka.. (ko sem hujšala sem pa pila samo črne, razen če sem kavo z mlekom malo za lakoto..)
Drugače, da normalno med službo za kosilo/ tavečjo malico ne jem OH, razen izjemoma, če sem kakšen dan počutim bolj lačna (razne prigrizke vmes pa tud jem od čokolad, prepečencev, piškotov, sam za kosilo ne). Sem se tako navadila še od obdobja, ko sem hujšala, plus mi paše, da se ne najem preveč, ko pol naprej delam..
Zvečer nimam že dolgo nobenih pravil kdaj jem, 1x sem imela, zdaj pa se mi zdi, da vse ful hitro porabim zadnje čase, ne glede ob kateri uri jem..
Ponavljam