Matura [Združena tema]
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Letos je ful nek naval na razredni pouk
Socialno delo pa ma kr dosti točk, tja sm hotla js it.
Zdej pa niti ne vem al bom sploh sprejeta na 3. mesto (UPAM DA NE) kr na filozofiji je že za 1. željo dosti upisani (3 prosta mesta) in sigurno bo še kdo zapounu. Samo ok, to (filozofija & francoščina) sm napisala za motivacijo pr učenju, da bom sprejeta na 1. željo samo se ni izšlo in zdej mi res grozi filofaks
Pod prvo mesto sm dala ekonomijo, pod drugo gradbeno (sm si fuuuuul želim prist). ne bom sprejeta ne na eno ne na drugo..

Socialno delo pa ma kr dosti točk, tja sm hotla js it.
Zdej pa niti ne vem al bom sploh sprejeta na 3. mesto (UPAM DA NE) kr na filozofiji je že za 1. željo dosti upisani (3 prosta mesta) in sigurno bo še kdo zapounu. Samo ok, to (filozofija & francoščina) sm napisala za motivacijo pr učenju, da bom sprejeta na 1. željo samo se ni izšlo in zdej mi res grozi filofaks

Pod prvo mesto sm dala ekonomijo, pod drugo gradbeno (sm si fuuuuul želim prist). ne bom sprejeta ne na eno ne na drugo..

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
ja jaz sem tudi še kar zadovoljna s svojimi rezultati ... mam 20 pik oz. preračunano, točk za faks je 80. sem pa ful razočarana nad mojo psihologijo ... u bistvu sem pričakovala, da bo ta predmet najboljši, je bil pa skoraj najslabši ... poleg tega mi je zmanjkal 1% do 4. men še zdaj ni jasno, kako da sem pisala tolk slabo ... pa sem imela res super filing.
kaj pa ostale punce, ki ste pisale psihologijo?
zdaj me pa še nekaj zanima, ker bom dala prošnjo za vpogled:
1. če daš prošnjo za več predmetov (recimo 2), ali dobiš datum za vpogled za oba predmeta na isti dan?
2. če se recimo pritožiš in daš ugovor na oceno (da ti vse pole pregledajo še enkrat). na ricu piše, da ti odgovorijo v 60-ih dneh. če recimo nisi sprejet na faks pod 1 (zarad ene pike) in si sprejet pod 2, potem pa ric ugotovi napako, kaj se potem zgodi???
kaj pa ostale punce, ki ste pisale psihologijo?
zdaj me pa še nekaj zanima, ker bom dala prošnjo za vpogled:
1. če daš prošnjo za več predmetov (recimo 2), ali dobiš datum za vpogled za oba predmeta na isti dan?
2. če se recimo pritožiš in daš ugovor na oceno (da ti vse pole pregledajo še enkrat). na ricu piše, da ti odgovorijo v 60-ih dneh. če recimo nisi sprejet na faks pod 1 (zarad ene pike) in si sprejet pod 2, potem pa ric ugotovi napako, kaj se potem zgodi???
ja sam vpogled je zastonj. potem pa se lahko pritožiš. če se pritožiš na izračun ocene (to pomen, da še enkrat pregledajo in preštejejo samo točke - pol ne gledajo), plačaš 4.5 evra, če se pa pritožiš na oceno (to pomen, da vse naloge še enkrat pregledajo in še enkrat izračunajo procente) pa stane 25 evrov
v obeh primerih ti keš vrnejo, če je ugotovljena napaka. je pa res, da je v zadnjih letih vedno manj ugodno rešenih pritožb, ker se folk na veliko pritožuje.
drugače so pa vse ostale informacije na ricu (tudi to, kam pošlješ pritožbo in kako jo sploh napišeš) ... se splača pogledat
v obeh primerih ti keš vrnejo, če je ugotovljena napaka. je pa res, da je v zadnjih letih vedno manj ugodno rešenih pritožb, ker se folk na veliko pritožuje.
drugače so pa vse ostale informacije na ricu (tudi to, kam pošlješ pritožbo in kako jo sploh napišeš) ... se splača pogledat