Jochie napisal/-a:bi moral imeti 85km dolgega tica... zal s svojo drago ne morem biti vsak dan skupaj, tako da....bom cas samote izkoristil za debato in izmenjavo mnenj!
hehe.pametna poteza dečko! v veselje nam je, da mnenja deliš z nami sto ludi, sto čudi...in prav je tako
kje smo ostali???
pupica, kaksno je najlepse darilo, ki si ga dala svojemu najdrazjemu?
~NIA~ napisal/-a:morm pa priznat da vem da sm zlo nestrpna do drugačnih in da zmer vsem usiljujem svoje mnenje in da se mi drugi (sploh s čist nasprotnimi mnenji) zdijo čist neumni, v tem primeru staromodni.. sam kaj čm.. zdej grem spat pa bom mal razmišlala o tvojm pogledu na sex =) konoč*
lepo da priznaš... premisli tudi o mišljenju in nazorih drugih.. ni se ti treba strinjat, sam poskušej bit pač mal bolj strpna do drugače mislečih...ker vem, da se ti to ni naredlo prvič..si pa fejst punca da priznaš to mi je všeč.... lepo spi(konecOT)
jah joži...tebe mal polno glavo nocoj me kr trebuh boli, ko se smejim tvojim postom... sej ti rečem... js sem mu dala nedolžnost in je bil srečen, srečen, srečen...
sam neki... tebi ni všeč, če veš, da je bla tvoja punca tebi prva?
pupika, kaj pa ce s svojim dragim ne bo slo??? kaksno darilo pa bo dobil naslednji???
ves, jaz kljub visoki cifri nisem nobeni vzel nedloznosti, mene preteklost oz. zgodovina zenske ne zanima, kajti z njo sem zaradi sedanjosti in prihodnosti, ne preteklosti...
sej se ne gre za to, kaj bo (če bo) dobil naslednji... men je pač pomembno s kom je bilo prvič... pač.. takšna sem....vedno sem si želela, da bi bilo super, prav, fajn in nepozabno... in to sem dobila... js in on... in men je pomembno to
js nisem NIKOL rekla, da je sistem vrednot porušen!!! js sem samo zagovarjala svoja stališča glede nedolžnosti! to je to.... tisto o vrednotah je rekla Pehta in to moreš ti njo vprašat....