Ja sej pol si pa tut ti kr nekj keša zapravla v Tolminu............
.......Noja sej enkrat si pa lahk mal prvoščimo ane
.........Ej keri motoristi bodo to v Prekmurju?.......a to je kašen motozbor? Kdaj pa? Včasih vem da je bil tam v bližini en zelo popularen motozbor v Lendavi samo ne vem če je še to........mislim da ne več........
Uff, vročina, ne sprašuj sploh

, več ali manj sem skoz doma pa spim, malo se učim in to je to..........proti večeru pa grem malo ven.........v glavnem dan enak dnevu.........bedno..........to pa vse zaradi tega faxa k si ne morem nič velik privoščit pa tut zaradi suhe denarnice
Včeraj sem Maticu omenla, da bi šla v Prekmurje pa je reku da lahko ane........samo pol verjetno bolj proti koncu avgusta, ker imam jaz do 25 avgusta izpite

, fuj, pol septembra pa še cel mesec prakse..........anyway........
Aja, ej a pol je tam kaka vrjanta da tam kje prespiva, magar v šotoru, samo če bi ga lahko kje postavila, da naja ne bi kdo stran podil........
Kaj ti počneš kaj v teh dneh? A kej hodite v Moravske Toplice? Ali imate kje kaj drugega za kopat? Jaz bi full rada šla enkrat spet v Moravce samo je bilo že takrat fuull drago
Joj, meni je edino žal, da na metal kampu nisem pogledala za kako Megadeth kapco če so jih imeli, ker si jo res že fuulll dolgo želim. V MOM pa jih ima samo v nulo drage, pa še full teh tamalih metalkic sem vidla s tako kapo...........Jaz bi full imela uno k jo imajo na njihovem page-u pomoje ali pa pri Nuclear blast.......k je spredj logo od njih zadej pa tko piše: Live Metal?..........Die Metal!!!
Ok, že nakladam............fajn bot