bouhica napisal/-a:Torej v cem je problem? Vlaznost noznice preneses v anusKaj use se ne priporoca in ni zdravo, nenormalno skoduje ipd., pa useen to pocnemo, smo se usi zivi in zdravi in normalno brcamo. Ce si pr stvareh pazljiv, ne zganjas kake akrobacije in hard zadeve, ne vem kak bi ranil al pa razcefral anus. Poleg tega ce se ne uporabla kondom. Sej se pa menda umijes. Poleg tega... Lulas pogostoje kot kakas, vsakic ko se polulas se najbrz ne umijes na sveze, sploh ce ne planiras sexa, pa se vedno prakticiras oralo. In v urinu so tud odpadne snovi. A to pa je higienicno? Al strasis prec s higienicnimi robcki tipu, da se mors prej ocistit?
![]()
Poziralnik je tud namenjen poziranju, pa useen vsake tolk casa bruhas (pustmu bulimicarke) in ni nobenih tezav![]()
Mononukleoza je tud precej razsirjena med mladimi in se prenasa s poljubljanem. Mojo sestro je clo tko prizadela, da so ji skoraj odpovedala jetra in je pristala v bolnici in se potem ni hodla v solo vec kot mesec dni. Nej se zdej poljubljam s kondomom na jeziku?
Z umivanjem ne odpravis vseh bakterij, ce ne uporabljas kondoma. In ja, pred seksom je dobro iti lulati, da ni vnetja mehurja, dobro je, ce se umijes, svojih polulanih organov pa tudi ne tiscim tipu pred nos, isto ne on meni, ker je najlazje kar lahko pred vsem tem naredis to, da se umijes z vodo.
Malo bedaste argumente si nastela, namrec res je, da ni treba biti pretiran bakterijski frik, ker so le-te itak povsod in se ti lahko zmesa, ce bi se jih zelel 100 % znebiti, nikakor pa me ne bos prepricala v to, da je analni seks brez kondoma higenicen, prav tako oralni seks, ce se partner ni umil.