*purple* napisal/-a:jullia_ napisal/-a:jah kar se tiče daril, jst bojkotiram praktično vse praznike razen rojstnih dni in najine obletnice. in zdi se mi ful trapasto, da sem na faksu dobila vrtnico od tipa, ki ga še v lajfu nisem videla, pa sploh ne vem, zakaj se je šlo. kakšna ŠOU akcija verjetno. aja, pa nimam se nič lepše zaradi tega
sva ravno zadnjič s sestro pametovali, da je valentinovo praznik, ki ful veliko pomeni samskim (vsaj tistim, ki potem cel dan travmirajo, kako so ubogi), ko si pa enkrat v zvezi ti pa itak ni treba iskat dodatnih izgovorov, da greš na pijačo/večerjo/karkoli in je v bistvu čisto vseeno, kateri dan je.
jst pa e bojkotiram.Nevem, men je to kul da se kdaj obdarimo, pa mal skupi zberemo in tko.valentinovo pa itak ni nč drugač k ostali dnevi.Pač sva šla en dan prej neki pojest, tko kot greva parkrat na mesecsam ussen, ignoriram ga pa lih ne.
sej se mi tud obdarujemo. ampak jst recimo mtki prinesem čaj s tržnice, takrat ko ji ga zmanjka, ne pa ravno za dan žena. po smislu pač